lauantai 7. maaliskuuta 2015

Oi Anne Kukkohovin Supermood miksi rinnastan sinut rakkaussuhteeseen?

Oi rakas Supermood, rakkauteni sinuun on kuin klassinen rakkaustarina. Ensisilmäyksellä ja kosketuksella oli suurta ihastumista ilmoilla. Mutta kuten tavallisissakin rakkaustarinoissa rakkautta hieman koetellaan ja etsitään kaapin paikkaa. Silmänympärykseni rakastuivat sinuun heti, mutta epäilevät leukapieleni hieman epäröivät. Ensin tuli näppyjä matkaan, kun tutustuimme ja hetken hieman erkaannuimme. 

Mutta tutustuessani sinuun tarkemmin ja lukiessani netistä rakkauden karikoista ymmärsin, että ei sovi luovuttaa, rakkaus on tahdon asia. Vaihtaessa "kumppanin" aitoon eli luonnonkosmetiikkaan on normaalia, että iho voi ensin reagoida luonnonkosmetiikan puhtauteen ja näppyjä ilmaantua. Tärkeintä on ettei luovuta niin rakkauden kuin luonnonkosmetiikankaan suhteen. 

Vaikka pidin hieman taukoa, päätin etten luovuta, sillä silmäluomeni olivat jo rakastuneet. 

Nyt on ihastumisvaihe takana ja syvää rakkautta ilmoilla. Testatessani uudelleen seerumeita, ihoni on ehtinyt tottua Supermoodien puhtauteen ja näppylät ovat ymmärtäneet pysyä tipotiessään. 

Rakkaudessa saattoi myös tapahtua väärinkäsitys, kuten rakkaussuhteissa monesti käy. Lopetin pillerit samaan aikaan, kun aloitin Supermoodien testauksen ja hormonimyrsky ei varmastikaan ollut otollisinta aikaa uutukaisten tuotteiden testaukseen. 

Nyt ihoni voi hyvin ja on rakastunut kuin nuori varsa kevätlaitumella. 

Alunperinhän sitä ihastuu ensin ulkokuoreen ja Supermoodin pakkaukset ja pullot edustavat minulle täydellistä kauneutta. Seuraavaksi tulee sisin, Supermoodien sydän. 

Silmänympärysseerumi Klik, Eyes Wide Open Serum  Ecoboost viekoitella tainnutti minut kertaheitolla. Ihana napakoittava koostumus, seerumin hyvän vaikutuksen tuntee iholla. Pussukat pysyvät kurissa mukavasti myös hormonihirviöpäivinä ja tämä keski-ikäinen on rohjennut jopa illalla syödä homejuustoa. Vain pari tippaa riittää, ihmeellisen riittoisa kumppani ja annosteleva lasinen pullo hurmaa totaalisesti. Jännä tämä ei tuoksu juurikaan, miltei tuoksuton.  Tämä silmänympärysvoide on kuin minulle luotu, sillä omaan herkät ja kuivat silmät. Tunteekohan jokainen nainen kanssasi näin. <3


Silmänympärysseerumista tuli aika paljon seerumia eli jokaisella painamisella riitti myös otsalle. Mutta kysyin asiasta Supermood arvonnassa voittaneelta Katjalta ja hänen silmänympärysseerumista tulee aivan normaaleina pisaroina seerumia, joten kyseessä minulla on vain varsin villi ja innokas seerumi. :)

Sarjan Klik One Minute Facelift Serum on kuin suora rakkauden jatkumo silmänympärysseerumiin. Napakoittava tunne, miellyttävä koostumus, luonnonkosmetiikalle varsin ominainen, mutta kuitenkin raikas tuoksu. Upea lasinen pullo ja pipetti tuovat extra-luxusta käyttökokemukseen. Napakoittava tunne on suorastaan uskomaton. Paljon puhutaan napakoittavista koostumuksista ja silti sitä tuntua ei kuitenkaan monasti tuotteisiin sisälly. Supermood Ecoboosteissa napakoittava tunne on ilmiömäinen ja myös ihoa heleyttävä. <3 


Sarjan Klik Beauty Sleep Absolutely Bliss Serum kuningatartuote ravitsee, rauhoittaa ja kosteuttaa höyhenen kevyellä kosketuksella rutikuivan ihoni. Bliss seerumissa on herkullinen tuoksu, jotkut puhuvat vaahtokarkista, minulle Bliss edustaa puhtautta ja kesätuulen tuomaa pehmeää puuvillapeltoa. Kaikille erityismerkintä nopeasti iholla imeytyvistä koostumuksista. Pääsen aamulla vikkelään meikkauspuuhiin ja iltasella Bliss seerumia siveltyäni rohkenen painaa pääni tyynylle ja unten maille. 
Klikkaamalla linkkejä löydät tarkat inci-listat ja tuoteselosteet. Ensimmäistä kertaa incit avautuvat minullekin. Supermoodien tulisi saada vuoden palkinto viimeistellystä suunnittelusta. Näihin tuotteisiin on käytetty ajatusta. 


Kyllä meidän matka jatkuu ja syvenee, tämä on sitä itseään rakkautta. <3


Seuraavaksi toivoisin Supermoodilta vartalonhoitotuotteita ja myös jalkojenhoitotuotteita. Toivottavasti saamme sellaisiakin vielä. <3

Monet kutsuvat Supermoodeja Anne Kukkohovi tai kukkis-seerumeiksi. Anne onkin sarjan luoja ja äitihahmo. Anne vastaa Supermoodin tuotekehityksestä, visuaalisuudesta ja Supermoodin sielusta. 


KLIK SUPERMOOD

♥ Näistä vielä kohistaan muuallakin,

 kuin Suomessa. 


Supermood arvontakin oli blogissani 
ja sen voitti Optimismia ja Energiaa 
blogin ihana Katja.

Katjan upeita Supermood kuvia 
ja kokemuksia Supermoodeista
voit lukea täältä

KLIK


SUPERMOOD ON UUSI KOTIMAINEN EKOKOSMETIIKKASARJA, JOKA TARJOAA SISÄISIÄ JA ULKOISIA KAUNEUDENHOITOTUOTTEITA

Tuotesarjat lanseerataan perinteisen ihotyyppijaottelun sijaan tarpeiden, eli moodien kautta. Moodit tarjoavat 360° -tyyppisen ratkaisun kauneudenhoidon haasteisiin. Jokaisen moodin tuotteet tukevat toinen toistaan, vahvistaen sekä sisäisesti ja ulkoisesti. Moodit lanseerataan 6kk – 12kk välein siten, että jokainen tuotesarja täydentää toinen toisiaan. Näin saat mahdollisimman laajan valikoiman räätälöityjä täsmätuotteita elämän eri tarpeisiin ikäsi ja persoonallisuutesi huomioiden.

“Supermood syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta. Yksi ihovoide ei ihmeitä tee, vaan tarvitsemme ajattelua, joka ottaa huomioon koko ihmisen kehon ja mielen.” 
“Elämässämme on tarpeita, tilanteita ja hetkiä jolloin tarvitsemme erityyppisiä kauneustuotteita. On tärkeää myös oivaltaa, että ravitsemus on suoraan yhteydessä ihon kauneuteen. Siksi yhdistämme nämä kaksi elementtiä tukemaan toinen toisiaan, jokaisessa moodissa eri tavoin, eri tarvetta täyttäen.”

Supermood on suomalainen, Suomessa tuotettu kauneusbrandi, joka käyttää laadukkaita, ekosertifioidun kosmetiikan-tasoisia raaka-aineita.
Supermood on ekologinen, eettinen ja puhdas.
Beauty might bring happiness, but happiness always brings beauty.

*Supermoodit saatu blogiin testiin ja vaaleanpunaisella taustalla 
olevat tekstit lainattu Supermood.fi sivustolta. 


*taustoina käytetyt kuvat Riviera Maison Agenda 
ja Tessa Kiros keittokirja

49 kommenttia:

 1. Ihana rakkaustarina. Toivottavasti miehesi ei tule mustasukkaiseksi. Olen käyttänyt yhden kosteuttavan seerumin Supermoodia, se oli kyllä hyvä. Ehkä pitäisi palata taas testaamaan. Kuulostaa hyvältä :)

  Kivaa viinkonloppua Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahka mies lukee, niin katsotaan mitä sanoo, " sinä ja sinun seerumisis". Hih. Juu tämä rakkaustarina oli kaksivaiheinen. Ensin testasin muutamia kuukausia sitten ja nyt taas viime viikolla otin käyttöön. Jännä miksi näppylöitä ei toisella kertaa sitten tullut, saattoi kohdallani johtua pillereistä tai sitten johtui ihon tottumisesta. Näitä ei voi tietää. Oma lempparini on tuo silmänympärys seerumi, sillä omaan todella herkät silmät ja myös pussittavat helposti.

   Tuo napakoittava tunne on todella jännittävä, mutta pidän siitä todella paljon.

   Kivaa viikonloppua Ninni <3

   Poista
 2. Saat minutkin kohta villiintymään näihin;)! Saako näitä jo kaupoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan saa, mm.Sokoksilla olen koko sarjaa tuoksutellut ja tunnustellut. <3 Kannattaa mennä tunnustelemaan. Aurinkoista lauantaita <3

   Poista
 3. Pakkaukset ovat täysin minun makuun. Lasipullot ovat todella kauniit ja tyylikkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on minuunkin. Ihan ykköslemppareita on lääkepullomainen kosmetiikka ja näissä on juuri näin. Lisäksi viehättää, että pahvipakkauksiin on myös panostettu, myös sisäpuolelle. Eli on kauttaaltaan kaunis. Rakastan kukkajuttuja, kultaisia juttuja eli todella monen näköistä kosmetiikkaa, jos ulkomuotoon on panostettu. On toki loistavaa ja ns."rumaakin" kosmetiikkaa. Mutta täydellisyys tulee siitä, että kaikki asiat on mietitty. :)

   Jos saisin yhden näköisen sarjan valita kylppäriin, jossa vanhaa tiiliseinää olisi se Supermoodia ja kaikkea sellaista, joka on tehty ns.hieman apteekkipullomaisesti. :) Supermoodeissa se kivaa, että sopivat todella moneen kylppäriin eli vaikka ovat hieman apteekkimaisia ovat myös viehkeitä ja naisellisia. Ai että tykkään. <3

   Aurinkoa viikonloppuun! <3

   Poista
 4. Eikö olekkin ihanaa olla rakastunut ja samalla iho voi hyvin.

  VastaaPoista
 5. Kunhan saan kaikki putelini tyhjiksi, niin seuraavaksi ostan näitä <3
  Olen näitä jo hypistellyt tovin, mutta nyt yritän olla viisas, kerrankin, ja käyttää vanhat pois alta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Reetta kovana, näitä saa sitten myöhemminkin. Ja nämä kun ovat aivan mielettömän riitoisiakin vielä, niin kannttaa odottaa, että vanhat tyhjenee. Mutta on nämä kyllä oikeat hyvän mielen seerumit. <3 Sain Anneltakin niin kaunista palautetta ja ajatuksella sanottua, että on hän kyllä sisältä yhtä kaunis kuin ulkoa, kuten Supermoodit. <3

   Poista
 6. Kivaa että sullakin menee nyt näiden kanssa paremmin. Merkin sivuillahan mainostetaan tuon yöhommelin tuoksuvan vaahtokarkilta, mutten tajua. Imelä tuoksu joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisella kerralla ei mitään ongelmaa. Toimit oikein esimerkkinä. Voi olla että täysin johtuikin pillereistä, no sitä en koskaan saa tietää. Jännää mielestäni Bliss ei taas tuoksu imelälle laisinkaan, hieman luonnonkosmetiikalle ja sitten puuvilla tuli mieleen. <3 Mukavaa kuitenkin, että kaikki tuoksuvat miellyttävälle. <3

   Poista
 7. Mä rakastan tuota Beauty Sleep -seerumia, silmänympärys seerumi kuulostaa tosi kiinnostavalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma lemppari on tuo silmänympärysseerumi, koska silmänympärykset ovat niin herkät ja pussittaa helposti. Toisaalta niin ihania kaikki. <3

   Poista
 8. Mielenkiintoisia tuotteita, tosin en ole vielä kokeillut! Kun sitä silmänympärysgeeliä tulee liikaa kerralla, niin sipaise huulien ympärille, niin ei mene hukkaan ja se on yleensä kohta, joka tarvitsee myös hieman boostia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsin loistava idea. Olen aina laittanut otsaan, koska siellä pahimmat rypyt ja dekolteealueella. :) Huulissa ei vielä ole, mutta hyvä ennaltaehkäistä. Ja se miksi ei vielä ole huulien yläpuolilla, johtunee ylikiloista. ;)

   Poista
 9. Pakkaukset jo ovat itsessään todella kauniita ja houkuttelevia. Pitäisiköhän kokeilla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin täydellisesti suunniteltu. <3 Minä tykkään kovasti. Kannattaa vaikka mennä Sokokselle ja tuoksutella ja testailla iholla, mikä olisi mielenkiintoisin testiin. <3 Suosittelen lämpimästi. <3

   Poista
 10. No ei hitsinvitsi. Kyllä se on mun nyt vihdoin kokeiltava kans. Haluaisin rakastua johonkin, joka loihtis mun silmienvälirypyt huitsinkukkuun. Kunhan ei vaan mikään haise vaahtokarkilta, koska en juurikaan mitään enemmän inhoa kuin sitä makeaa hajua :D.
  Mutta mistä näitä saa ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei rypyt lähteneet, eivätkä ne enää lähde. Mutta silmät pussitti vähemmän homejuuston jälkeen, se on paljon se. :) Ja näissä on hirmuisen jännä napakoittava koostumus. Kemikaalicocktailkin totesi, että oikein liimaa silmänympärysihon, mikä on kyllä niin wautsiwau. <3

   Sokos, Sokoksen verkkokauppa, monet apteekit, ohessa linkki moneen nettiostopaikkaan. :) Jos ei Sokoksella vaikka tule käytyä. Meillä on Porvoossa apteekissakin Supermoodeja.

   https://www.google.fi/search?q=supermood+osta&oq=supermood+osta&aqs=chrome.0.69i59j0l3.3495j0j7&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8

   Poista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Täältähän löytyi vallan viehättävä ja hauska blogi.
  Tulen ehdottomasti jatkossakin vierailulle. :)
  (miksiköhän tuo edellinen viesti poistui...?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tämä blogger on niin kummallinen, viesti poistuu ja sitten tuleekin monta kertaa jne. :) Ihanaa että löysit tänne ja niin minäkin löysin viehättävän blogisi. <3 Iloista viikonloppua. <3

   Poista
 13. Nyt heräsi mielenkiinto - ja nimenomaan tuohon silmänympärysvoiteeseen - en oikein ymmärrä, että miten minulle onkin yhtäkkiä ilmestynyt ryppyjä ja pussitkin tarpeen vaatiessa ..ei näitä aina ole ollut ... siis mistä näitä saa??? siis voiteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että sama täällä. Yhtäkkiä sitä vain herää rypyt naamalla. :) Sokokselta, Sokoksen verkkokkaupasta, useista verkkokaupoista ja ohessa linkki, josta löytyy useampi verkkokauppa. :)

   Mukavinta jos vain pääset on käydä vaikkapa Sokoksella tuoksuttelemassa ja tunnustelemassa näitä itse. Niin saa fiilistä mistä kysymys.

   Aurinkoista viikonloppua. :)

   Poista
 14. Kuinka kätevä arvonta, palkinto menee henkilölle,jonka blogin arvonnasta sinä voitat. Olisit voinut lahjoittaa sen suoraan ilman mitään arvontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohessa linkki arvontaan josta on jo kaksi kuukautta. :) Jos valitsisin voittajan, en näkisi noin suurta vaivaa arpalippujen tekemiseen, enkä käyttäisi viattomia lapsiani arvan nostamiseen. :) Jos ns.huijaisin olisi varmasti helpompia tapoja toimia niin. Viime arvonnassakin voitto meni anonyymille.

   Optimismia ja energiaa Katjakin askartelee laput itse. Joskus voitot osuvat myös meille bloggareille, kuten yhtälailla anonyymeille. Blogissani on voitot menneet yhtälailla anonyymeille, bloggaajille, kuin lukijoillekin, näinhän ne arvonnat toimii. :)

   Mukavaa iltaa sinulle toivottelee Tiia

   http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/01/anne-kukkohovi-supermood-arvonnan.html

   Poista
 15. Hei Tiia,
  blogissani on sinulle tärkeä haaste!
  Käypä tsekkaamassa!
  Terkuin Virpi
  http://katriinanpuhdistus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi ja haasteessa ehdottomasti mukana. Tämä olikin erilainen haaste ja oikea hyvänmielen haaste. Porvoolaiset eivät kyllä ole kovia roskaamaan ja puistotkin mukavan siistejä. Mutta kyllä nyt aina yksi säkillinen roskaa kasaa saadaan. :) Kiitos kun valitsit blogini.

   Mukavaa lauantaita sinulle Virpi <3

   Poista
 16. Tämä rupsahtanut lady on jo vähintäänkin ihastunut - ja kunhan vanhat purnukat on kaluttu loppuun, kokeilen näitä taatusti! Jos jotakin, niin napakoitumista kaipaavat sekä ladyn silmät että leukaperät;) Kiitos rakkaustarinasta - se sai minutkin rakkauden kerjäläiseksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nyt kaluat ne rauhassa loppuun ja sitten syöksyt Supermoodhyllylle. <3 Täytyy kyllä todeta, että nämä seerumit, siis nuo ruskeat ovat napakoittavimmat ikinä. Se on todella jännä tunne, kun tuntuu että iho napakoituu. Kuten sanottu ryppyvoiteisiin en usko, ryppyjä ei voi estää. Mutta mielestäni silmäpussukat olleet enemmän kuosissa näitä käyttäessä eli jotenkin estää/laskee turvotusta. Ja tuo Bliss kosteuttaa ihanasti, oma ihoni on rutikuiva.

   Supermoodit innoittivat kirjoittamaan rakkaustarinan. Vaikka minä hömelö pidän todella monista jutuista, harvoin "runoilen".

   Hyviä unia ihanainen Lady <3

   Poista
 17. Olen ollut tosi laiska hoitamaan ihoani ja se on ollutkin helppo kaveri ollessaan melko ongelmaton. Näitä postauksiasi lukiessani on kuitenkin minullakin innostus herännyt. Monta kokeilemisen arvoista juttua on tullut listoille ja näistä etenkin tuo silmänympärysseerumi menee myös ehdottomasti sinne. Toimisikohan napakoittava vaikutus, jos ylimääräisen hieroisi aina huolellisesti vatsaansa...? Voisin testata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu ihanuus vatsaan jos minäkin napakoittavaa tarvitsisin. Huh ja omalla kohdalla tuo pullohan loppuisi alta yksikön jos alkaisin edes testaamaan vatsan seudulle. Ajatteles sellainen pika kureliivi, olisipa kätevä. Jännää tuo napakoittava tunne, en ole perehtynyt mikä saa sen aikaiseksi.

   Ihanaa naistenpäivää Anu <3

   Poista
 18. Nyt pistit pahan...:)) Auttaisikohan se minunkin jätesäkin kokoisiin silmäpusseihini? Tämä tuote varmaan oikeasti täytynee kokeilla<3 Kiitos vinkistä, tulipa hyvään aikaan kun silmänympärysvoiteeni alkaa juuri loppua! Ihanaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni tässä on super napakoittava koostumus. Mielestäni auttoi pussukoihin ja minä en ryppyvoiteisiin ns.usko että mikään poistaisi ryppyjä, mutta uskon siihen että on tuotteita jotka laskevat nestekertymiä ja Supermood Ecoboost eye serum jos mikä on sellainen. <3

   Ihanaa sunnuntai-iltaa Sari <3

   Poista
 19. Rakkaustarina isolla ärrällä. Hienosti kirjoitit.
  Pitäisköhän itsekin joskus rakastua (tähän tuotteeseen)…
  Kaunista sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orvokki käy vaikka tutustumassa ja tunnustelemassa mitä pidät ja siitä se lähtee. Juu ei kaikki minua inspiroi runoilemaan vaikka pidänkin kovin monenlaisista tuotteista.

   Ihanaa sunnuntai-iltaa! <3

   Poista
 20. Rakkautta ilmassa!
  Ihania tuotteita!
  Hurmaavaa naistenpäivää sinulle Tiia!

  VastaaPoista
 21. Ai hitsit olisin ihan napakoitumisen tarpeessa :) Ja monesta kohtaa :D Kuulostaa houkuttelevalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, koko vartalolle oma ecoboost kiitos. <3

   Ihanaa sunnuntai-iltaa! <3

   Poista
  2. Niin minäkin, koko vartalolle oma ecoboost kiitos. <3

   Ihanaa sunnuntai-iltaa! <3

   Poista
 22. Voi meitä! Niin olen rakastunut minäkin :)) Anne on kyllä persoonanakin niin rakastettava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bikke minun rakkautta hieman koeteltiin. Testasin näitä pidemmän tovin joulu/tammikuussa, tuli näppyjä. Mutta päätin uudelleen testailla ja hyvin on mennyt ja samalla muistin taas tuon ihanan tunteen mikä iholle tuli näitä käytettäessä. :) Ja moista napakoittavaa tunnetta en ole aiemmin tuntenut. Aina toitotan etten usko ryppyvoiteisiin, rypyt ón ja pysyy. Mutta ihon hellintä ja mm.omille herkille silmänympäryksille sopivat tuotteet jotka samalla napoittaa, niin on kyllä wau, wau ja wau. <3

   Anne on aito, se hänessä on parasta. Toki tavannut vain lyhyesti kerran, mutta millä lämmöllä vastaa sähköposteihinkin, niin ei kaikki toimi. <3 <3
   Upeaa alkanutta viikkoa Bikke <3

   Poista
  2. Heh napakoittaa ei napoittaa... Hitsin koira kun vei osan näppiksistä ja nämä loput niin jäykkiä, että jää aina kirjaimia väliin. :)

   Poista