maanantai 8. joulukuuta 2014

Jurlique Brand Ambassador, äänestäisitkö minua, olisin ikikiitollinen. Linkki blogissa.

Jurlique Brand Ambassador 30-päivän testijakso on saatu päätökseen ja vuoden kauneuden lähettiläs valitaankin Facebookissa Jurlique Finland Fb sivuilla kommentoiden kesken. Olisin ikikiitollinen äänestä, riittää että kirjoitat äänestysriville nimen @koivusalo tai koivusalo. Ohessa Jurlique blogin linkki, josta voit käydä kurkkimassa postauksiani ja muiden lähettiläiden. Jurliquen omasta blogista löytyy paljon infoa ja kauniita kuvia.
Ohessa alla muutama otanta omasta testijaksostani. Surukseni päivävoide eilen kolahti kylppärin lattialle ja meni tuusan nuuskaksi.

Käy äänestämässä kommentoimalla Jurlique FB sivujen kommenttilaatikkoon koivusalo ja samalla osallistut upean Jurlique joululahjapakkauksen arvontaan. Luultavasti minulla ei ole nuorempien ja kauneimpien joukossa mahdollisuuksia, mutta periksi ei anneta. <3 Ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan ihana jouluinen Jurlique paketti. <3

Kiitollisin terveisin Tiia

Täällä voit äänestää minua

Ja lisää asian tiimoilta ja meidän kauneuden lähettiläiden postauksia löytyy alla olevasta linkistä.40 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tälläiset kyllä raastavia, altavastaajanakin kenties minä vanhus. ;)

   Mutta periksi ei anneta, sitä ei olla hävitty ennen kuin tulokset julki, hihii.

   Kiitos sparrauksesta ihanainen Viltsu ja iloista maanantaita. <3

   Poista
 2. Kyllä koivusalo nimi kovasti vilahteli kommenteissa kun kävin sinua äänestämässä. Tällaiselle keski-ikäiselle toisen "keski-ikäisen" tuotekokeilut ovat tarpeen. Ei enää nuoruuden iho kimmoisana ja kuulaana kukoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula hirmuisesti. <3 Katsotaan mikä rynnäkkö lähtee kun nuorempi väki huomaa äänestyksen. Voin jäädä jalkoihin, mutta voittaja-asenteella mennään. ;) Hih ja eikös me keski-ikäiset juuri tarvita ne kaikkein järeimmät aseet. Sydämelliset kiitokset äänestä, olen kyllä jo otettu niin mobesta äänestä ja ihmisten mukana olosta eli vaikka en voittaisi tuntuu sydämessä jo aivan mahtavalta. <3

   Iloista päivää Paula <3

   Poista
 3. Tottakai käydään äänestämässä -jo ihan nuorempien ja kauniimpien kiusaksi! Sitäpaitsi sinä olet paras joka tapauksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkatar voi että olet ihana! Ihan jo nyt olo kuin voittajalla koska ihmisten sydämellisyys on ylittänyt kaikki toiveet. En voinut edes kuvitella. Vaikka en voittaisi, nyt on niin hyvä mieli. Paitsi että kun se kallisarvoinen päivävoide kolahti ja meni rikki. Hihii olisihan se hassua että vanha kääkkä voittaisi, jotain aivan odottamatonta, sinne tähdätään ja periksihän en vaan anna.

   Toivottavasti sinä saat pian voide ihanuudet hyppysiisi ja pidät niistä. <3

   Ihanaa iltaa Matkatar <3 Ja iso kiitos!

   Poista
 4. Äänestetty on - ja minäpä luulen, että saavat ne nuoremmat mutteivät kauniimmat käydä aika taistoon, jos mielivät sinut tässä kisassa voittaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti äänestäsi. Olen kyllä aivan ymmyrkäisenä autuudesta mikä äänitulva jaon jälkeen vyöryi. Kyllähän 1000 Kamua omaavat nuoret kenties minut vielä peittoavat, mutta en anna periksi. Ihan jo että liputan meidän keski-ikäisten puolesta! Nyt on "mission" menossa. :)

   Hih ja nyt vasta huomasin mutteivät... Hehee heti odotin että siinä lukee nuoret kauniimmat. Minkäs sitä ajatuksilleen voi. ;)

   Ihanaa iltaa ihana Lady ja kiitos. <3

   Poista
 5. Moi! Kävin äänestämässä ja nyt peukutan onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KässäRitu on mulla kyllä maailman ihanimmat lukijat, nyt kyllä sydän läpättää ja menee yöunet.... Hihii sydämelliset kiitokset ihana sinä. Vanhus voittoon, huomenna tulee vielä ikää lisää..

   Ihanaa iltaa <3

   Poista
  2. Siis mikä vanhuus...puhu puppua vaan:-) Onnea!

   Poista
  3. Hihii no 10-vuoden päästä jo toki pitäisin itseäni nuorena likkana tässä iässä. Kaikki on suhteellista, mutta kyllä siitä kun täytin 40+ niin kaiken maailman vaivat alkoi ja aina vaan pahenee. :)

   Ja kiitos onnenpotkuista. <3

   Poista
 6. Huh huh, nyt kyllä putosin kelkasta että rysähti, ja isosti..... meni lattialankut pirstaleiksi, kalliiksi tuli. Ymmärsin tuon sanan äänestä ja Koivusalo. Linkkiäkin osasin käyttää, joten ehkä selviän asiasta. Ja joku äänestäjäkin saattaa voittaa jotain. Oi, jospa voittaisin....jotain uutta sen 71-vuoden mallin jatkoksi. Se sitten kestäisikin sinne sataan vuoteen :) Käyn siis äänestämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi maar mahoton sun lattialankkujen puolesta, nyt sun on kyllä pakko voittaa siinä arvonnassa kompensaatiota!

   Uskon että lattialankuista huolimatta olet suoriutunut erinomaisesti ja sydämelliset kiitokset, tää kääkkä saa kohta rytmihäiriöitä kun ei voi uskoa tätä todeksi. On täällä kyllä maailman ihanimmat lukijat, kuten sinä. <3

   Poista
 7. Hieno juttu! Kävin äänestämässä, sillä kuka muu meidän keski-ikäisten puolta pitäisi, jos ei me keski-ikäiset itte. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mysterious M iso kiitos, vasta ollaan tutustuttu, mutta olo sitäkin lämpimämpi. Olisihan se huikeaa jos vanhus voittaisi.. Katsotaan minkälaiseen vastataistoon nuoret kaunottaret ryhtyy.

   Mutta kyllä sydän on sykkyrällä jo, tuli voittoa tai ei. :)

   Ihanaa iltaa ja ihanaa että löysin sut täältä blogimaailmasta. <3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Sussi ihanuus iso kiitos. <3 Sydän ratkeaa. <3

   Poista
 9. Nyt tul yks ääni lisää täältä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marru voi maar mahoton, sydän ihan liekeissä pesistiimiin aina viimeisenä valitulla. Jurliquen sivuilla tapahtunut iso ihme! Vaikka en loppupeleissä voittaisi, niin rinta on aivan rottingilla ja sydän pakahtuu. Kiitos Marru ihanuus, ei edes se mahdollinen voitto vaan tämä teidän lämpö. En kyllä niin saa unta ensi yönä, vallan kiihdyin!

   Iloista iltaa! <3

   Poista
 10. Minähän kuule kävin parantamassa mahdollisuuksiasi yhdellä äänellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna ihanuus, iso ihana kiitos. Vaikka en loppupeleissä voittaisi tämä kaikki sydämellisyys on parempaa kuin mikään aineellinen. Tällä hetkellä jalat kohti kattoa ja sydän villinä lepattaen mukana. Ja tämä pv alkoi alholla, koin ettei ole edes blogiin mitään sanottavaa. On maailman ihanimmat lukijat. Iso rutistus täältä sinulle ihanuus.

   Iloista iltaa Jonna <3

   Poista
 11. Se on kuule niin, että me keski-ikäiset pidämme omiemme puolta. Kaveria ei jätetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PauMau, sen olen ilokseni saanut tänään huomata. Meinaan ihan pyörtyä täällä, ainakin menee yöunet se on varma se. Meissä on selvästi voimaa, koska kun jaoin nämä linkit, niin tapahtui kyllä ihme. Hirmuisesti tullut kannatusta, meissä keski-ikäisissä on voimaa ja totisesti ollaan ymmärretty, että naiset pitää toistensa puolia. <3 On siellä muutama miesäänikin, hehee. :)

   Vaikka en tosiaan voittaisi, niin aamulla alhon fiiliksillä alkanut aamu on kyllä mennyt häränpyllyä ja fiilis aina pesistiimistä viimeiseksi valitulla katossa. <3

   Kiitos ihaNainen. <3 Ja aivan ihanaa iltaa. <3

   Poista
 12. :) onnea kilpailuun ~ vaikka sitä näyttäisimme me muut tarvitsevan enemmän ;D. Niin upean äänestysmäärän olet jo saanut :) mahtavaa! Isot halit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ihana, tässä monta äänestyspäivää aikaa. Tänään julkaisin facessa ja täällä ja tuli äänivyöry, josta en vieläkään ole toipunut. Kyllä nyt niin menee yöunet. :) Mutta seuraavat päivät ovat teidän. Ja kun oikein uudelleen luin, ei välttämättä voittajaa itse Jurlique valitse facekommenttien perusteella. Mutta vaikka en loppupeleissä voittaisi ei haittaa, on ollut ihanaa testailla Jurliquen ihanuuksia vaikka harmittaakin, että päivävoide meni rikki. Ja tämä ihmisten lämpö ja mukana olo riittää saamaan sydämen läpättämään. :)

   Onnea sinulle ihanuus ja ihanaa oli löytää sinut ja sinun upea blogisi! Siellä sainkin kunnian olla ensimmäinen tykkääjä. :)

   Tunnelmallista iltaa. <3

   Poista
  2. siis facesivuilla sain kunnian olla ensimmäinen. <3

   Poista
 13. Minä myös kannoin korteni eikun ääneni kekoon ;) aika vyöry siellä näyttikin olevan ;) voi kun voittaisit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneaulikki kiitos tuhannesti.. <3 Juu aivan ihmeellinen ja odottamaton päivä, en voi ymmärtää mitä siellä tapahtuu. Toki jaoin tänne ja faceen ja siitä se lähti. Ehkäpä tälläiset keski-ikäiset haluaa tämän kääkän voittoon ja olisihan se tälle blogillekin todella upea juttu. <3 Ei kyllä tule uni silmään, koska vaikka en loppupeleissä voittaisi, niin monta päivää jäljellä kuitenkin, niin olo on kuin voittajalla sillä täällä on maailman sydämelliset voittajat ja olen onnentyttö ihan vain siksi. <3

   Kiitos sinulle ihanainen ja kauniita unia. <3

   Poista
  2. siis maailman sydämellisimmät LUKIJAT. <3

   Poista
 14. Kyllä äänestäisin sinua tai siis kyllä jo äänestin :) Melkoinen äänivyöry sinulle näytti olevan, hyvä sinä!
  Ja älä sinä Tiia vähättele yhtään itseäsi, sinä olet juuri sopiva ja paras vuoden kauneuden lähettiläs, ei me lukijat vaan voida väärässä olla...ja jos nyt jostain syystä...siis jos tekniikka pettää ja äänet menevät sekaisin tai jotain sinne päin..., niin olet kuitenkin meidän uskollisten lukijoiden vuoden kauneuden lähettiläs <3
  Joten kauniita unia vaan, niitä kauneusunia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuitiina <3 toivon ettei tule taas jotain huono syndroomaa päälle, koska näiden kauniiden kommenttien kannattamana leijun. Eihän tälläistä tapahdu minulle, normitiialle, joka tosiaan viimeisenä aina valittiin pesisjoukkueeseen. :) Toki siellä monta päivää aikaa äänestellä, enkä nyt oikein ole ihan varma miten se valinta loppupeleissä menee edes. Ensin ajattelin että lukijoiden äänillä,mutta kuin luin uudelleen, niin olisiko tämä sitten sellainen hih "lehdistön suosikki".

   No ei haittaa vaikka muille tulisi tuhat ääntä muina päivinä, tämän aamun alho on kuopattu ja olen rehellisesti sanottuna hirmu onnellinen. <3 Minulla on maailman ihanimmat lukijat ja se on ISO juttu se ja tärkeämpää kuin mikään aineellinen. :) Joten sisimmissäni olen "voittanut" enemmän kuin ikinä edes olisin voinut haaveilla.

   Kiitos sinä supermimmi! Olen kiitollinen sinusta. <3

   Kauniita unia ihana Tuitiina. <3

   Poista
 15. Äänestetty on, toivottavasti voitat. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Belladonna. <3 Omassa sisimmissä olen jo voittanut kiitos teidän lämmön ja yhteishengen vaikka ei tulisikaan mainetta ja voiteita, niin olen todella onnellinen. <3 Ei tälläistä tapahdu keskitavallisille keskivartaloiselle keski-ikäiselle. Mutta tänäänpä tapahtui jonkinlaine joulunihme, kun sinne niin lämmöllä ja sankoin joukon lähtivät ihmiset äänestämään. <3

   Iso kiitos, kunpa tulisi unikin, tälläinen kiihdyttää. :)

   Kauniita unia Belladonna.

   Poista
 16. Tsemppiä !!!! ääni on annettu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulaannelli <3 sinäkin ihana, sydämelliset kiitokset. Kyllä täällä vaan on maailman ihanimmat naiset ja on siellä muutama miesäänikin.

   Iloista päivää. <3

   Poista
 17. Olen äänestänyt. Onnea syntymäpäivänäsi eli tänään.! Marjut KH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestä ja onnitteluista vaikka kohti 50v niin ei tässä enää iloita. Hehee. <3 Iloista päivää. <3

   Poista