perjantai 24. lokakuuta 2014

Yotuel maailman paras hammastahna ja arvonta jossa peräti kolme voittaa!

Arvonta on päättynyt!

Täällä on välillä kyselty miten minulla on niin kovin valkoiset hampaat ja onpa kasvotustenkin asiaa udeltu. Tässä iässä hampaiden valkoisuus ei ole enää lainkaan itsestäänselvyys, eritoten kun hampaat tuli nuoruusvuosina kyllästettyä colajuomilla. Jopa vein colahimoni niin pitkälle, että yöpöydällänikin oli colalasi. 

Jokaisen suulle jotain, Yotuelilta löytyy kaikki. 
Tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta*

Vuonna 2008 huomasin, että  hampaani kellertävät, ei paljon eikä todellakaan niin paljon, kuin litratolkulla colajuomia juovalta voisi olettaa. Olin tuolloin jo löytänyt maailman parhaan hammastahnan Yotuelin. Jonka löysin alunperin allergiasyistä, sain suun täyteen haavaumia kaupan valkaisevasta hammastahnasta ja oli aika etsiä herkälle suulleni hellävarainen hammastahna. Siitä alkoi rakkaustarinani Yotuelin kanssa, joka on jo kestänyt  noin 15-vuotta. 

Voisiko olla kätevämpää kantaa käsilaukussa Yotuelin valkaisevia purukumeja. Jos juot päivällä kahvia tai colajuomaa, purukumia pureskelemalla saat hampaasi puhdistettua ja kahvin ja colan aiheuttamat tummentumat pois. 

 Palataan vielä vuoteen 2008, hampaani kellersivät, mutta ilman Yotuelia olisivat olleet rusehtavat. Mutta silti oli aika tehdä jotain konkreettista ja aloittaa hampaiden kanssa ns.alusta. Valkaisin hampaani, jätin colajuomat ja aloin käyttämään vain ja ainoastaan Yotuelia. 

Oma suosikkini on tuo vasemmalla puolella oleva Yotuel classic mint, joka puhdistaa, pesee, maistuu hyvälle ja raikastaa hengityksen. Tyttäreni suosikki on tuo all in one Snowmint, jossa lempeä maku ja joka hellii myös ikeniä. All in one hammastahnoista löydät Yotuelin kaikki erinomaiset puolet.

Hampaiden valkaisu normaalisti kestää noin 2-vuoden ajan, jolloin on aika tehdä uusi valkaisu. Minulla valkaisun teho on kestänyt jo 6,5 vuotta, ei siksi, että valkaisu olisi ollut jotenkin erityisen tehokas vaan siksi, että pesen aamuin ja illoin Yotuelilla hampaat. Jos juon kahvia, pesen heti perään Yotuelilla kahvitummentumat pois. Ällistyttävää ja totta.

All in one Wintergreen on valittu Englannissa parhaaksi hammastuotteeksi vuonna 2010, enkä ihmettele. All in one tuotteet sisältävät runsaasti fluoria ja xylitolia ja vahvistavat hammaskiillettä!


Perin innokkaana otin sitten Yotueliin yhteyttä ja toivoin pääseväni tekemään heidän kanssa yhteistyötä, koska vilpittömästi haluan kaikkien löytävän tämän hampaiden kauneuden, suun ja hyvinvoinnin mullistajan.

Classic mint on suosikkini kenties juuri raikkaan makunsa puolesta, mutta Pharma Vitamin-B5 sisältää B5 vitamiinia joka suojelee ikeniä ja herkkää suuta. Maku miedompi kuin classicissa.

Yotuel ei vaahtoa, joten sopii henkilöille joilla on herkkä nielemisreaktio. Yotuel on hellävarainen suun limakalvoille ja löydettyäni Yotuelin en ole enää kärsinyt aftoista ja jos sellaisia tulisi, ei hampaidenpesu kirvelisi. 


Ohessa kuva ennen hampaiden valkaisua, cola on ikävästi kellastuttanut hampaat. 

Yotuelilta löytyy neljää erilaista hammastahnaa, purukumeja ja suuvettä. Suuvedestä tulee vielä erillinen postaus, koska siitä ei ole aiempaa kokemusta ja haluan testata sitä muutaman viikon ajan. 


Ohessa vuosi 2012 noin 3-vuotta valkaisun jälkeen.

Mutta tässä teille Yotuelin kulmakivet:

 Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia (jolle oma suuni allergisoitui)

Neutraali PH-ei vaurioita kiillettä

Valkaistuteho perustuu luonnollisten entsyymien vaikutukseen ja hankausarvo on erityisen alhainen. Auttaa vähentämään plakkia ja tummentumia kiillettä vahingoittamatta.

Yotuelin tuotteista lisää voit lukea oheisesta linkistä, lisäksi heidän sivuillaankin on arvonta 7.11 asti. Ja sitten vielä täällä blogissa arvotaan 3kpl Yotuelin tuotepaketteja. Arvonnasta lisää ihan alimmaisena. 

Klik http://www.yotuel.fi/
Ohessa muutama viikko sitten otettu kuva, valkaisusta 6,5-vuotta. Tämä kuva kertonee kaiken Yotuelin tehosta.

Arvonta on päättynyt.
Yotuel ystävällisesti halusi arpoa vielä peräti kolmelle teistä Yotuel tuotepaketit.

Arvonta on avoin kaikille, anonyymeille yksi arpa, kirjautuneille lukijoille kakkosarpa ja jos jaat arvonnan vielä omassa blogissasi saat kolmannen arvan. Blogiisi voit käyttää ylintä kuvaa, jossa näkyvät kaikki testaamani Yotuel tuotteet paitsi suuvesi, joka on vielä testissä.


Anonyymit ilmoittakaa kommenttilaatikkoon selvä nimimerkki ja sähköpostiosoite, jotta saan mahdollisen voittajan kiinni.

Arvonta päättyy torstaina 6.11 keskiyöllä ja 7.11 julkaisen täällä kolme onnellista voittajaa. 


131 kommenttia:

 1. Täällä osallistutaan innolla 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan Katja, kahdella arvalla siis mukaan onnea koittamaan. <3 Kovasti onnea arvontaan ja kaunista ja kirpsakkaa viikonloppua toivottele Tiia

   Poista
 2. No on kyllä ihan mielettömän kauniin valkoiset hampaat sinulla! Itse en juo kahvia mutta kyllä se teekin tummentaa, siksi kahdella mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nuo hampaat onkin Yotuelin ansiota. <3 Siksi Yotuelin nimeen vannon. Niin tee ja punaviini esimerkiksi. Juon itse aamukahvit, jonka jälkeen pesen Yotuelilla hampaat, joka pesee kahvitahrat hampaista pois. Sen oikein silmin näkee. :)

   Kovasti onnea arvontaan ja kivaa viikonloppua Matkatar. <3

   Terkkuliinein Tiia

   Poista
 3. 2arvalla mukana!
  Omat hampaat tummuu juurikin kahvista (ja taas tupakoinnista,lopetan nyt taas syksyllä).
  Sinun hampaiden valkoisuus on super joten jos hampaat saa Yotulel pysymään tuollaisena niin mulle myös. :D
  Viikonloppuja Porvooseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanja kivaa, että löysit tänne arvontaan mukaan. <3 Kyllä se vaan on tuolla Yotuelilla pysynyt ja jo ennen valkaisua en tiedä kuinka mustaat hampaat olisivat olleet ilman Yotuelia, kun öisinkin janooni colaa ryystin. Tänä päivänä en voi oikeasti enää ymmärtää tuota, miten saatoin?!

   Olen tosiaan valkaisun jälkeen käyttänyt vain ja ainostaan Yotuelia ja kyllä vaan, kuin olisi eilen valkaistu. Hämmentävää mutta totta. Siksi tämä yhteistyö on ihan mielettömän mieluinen ja onneksi Yotuel minut yhteistyöhön huoli. :)

   Lämpimästi onnea arvontaan ja oikein kivaa viikonloppua sinulle Tanja. <3

   Terkkuliinein Tiia

   Poista
 4. Kauniit hampaat! Kyllä tekisi hymylle hyvää nuo tuotteet. Kolmella siis mukana, blogissa jaettu.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hampaat on valkoiset, mutta nuo kuvat aivan hassuja. Mutta kun en muunlaisia löytänyt, joissa hampaat noin esillä. :)

   Kivaa että löysit arvonta ja jaoit vielä omassa blogissasi. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää mukavaan arvontaan mukaan, kun nyt tällä kertaa oikein kolme voittaa tuotepaketit. <3

   Lämpimästi onnea arvontaan ja oikein kaunista ja ihanaa viikonloppua sinulle Marja-Liisa.

   Terkkuliinein Tiia

   Poista
 5. Mukana minäkin 😊 ja ihanan valkoiset hampaat, kaunis nainen oot kyllä muutenkin 😊 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saija senkin höpsö ihanuus. <3 Kuvat ovat kyllä niin hassuja ilmeitä myöten, mutta hampaat tässä tapetilla, niin valkkasin sellaiset joissa hampaat eduksi, viis muusta. :)

   Kivaa että löysit arvontaan mukaan ja lämpimästi onnea arvontaan. <3

   Olisi sinulla kahdella arvalla eikös vaan. :)

   Kaunista viikonloppua Saija. <3

   Terkkuliinein Tiia

   Poista
 6. Sulla on kyllä makeet hampaat!

  Mä käytän kans Yotuelia. Suorastaan rakkaussuhde siihen. Itselläni on luonnostaan melko vaalea hammasluu ja kyllähän se korvia hiveli, kun viime hammaslääkäri käynnillä lääkäri ihmetteli valkoisia hampaitani. Reikä jouduttiin paikkaamaan ja paikka-aineen väri taisi olla crystal white tai jotain sinne päin... :D Mä en ole edes koskaan käynyt missään valkaisemassa hampaitani, Crestin liuskoja käytän kahden vuoden välein. Joten luotan, että kovana kahvin ja teen juojana juurikin Yotuel pitää poissa isommat tummentumat.

  Kahdella arvalla mukana.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna sulla on niin uskomattomat hampaat. Niitä jo aiemmin ihastelin, ne on täydelliset. Minähän olen hammasneurootikko ja järkytyin vuonna 2008, kun olin ympärivuorokautisella colan juonnilla onnistunut sitten kellertämään hampaat. Ei niitä varmaan muut edes ihmetelleet, mutta minua häiritsi ihan vimmatusti. Aiemmin oli todella valkoiset hampaat minulla myös, ennen kuin löysin colan.... Jotain vuonna 2000 sen ryystäminen alkoi ja olinkin koukussa.

   Kannatan, minullakin on rakkaussuhde Yotueliin, on parasta mitä hampaisiin voi laittaa. <3 Sitä ilosanomaa täällä nyt haluan levittää ja yhteistyöidea lähti siitä, kun niin moni kyseli näistä minun hampaista. :)

   Mua on kyllä kutsuttu kurreksi ja vaikka miksi lie, kun etuhampaat tuollaiset isot. :) Kaksi paikkaa kaiken kaikkiaan suustani löytyy, sekin on ilonaihe. Mutta olen kyllä varsinainen hampaidenpesijä. :) Aina ollut.

   Ja kyllä Yotuel päivittäin käytettynä poistaa nuo kahvin ja teen aiheuttamat tummentumat. Olet aivan oikeassa. :)

   Kivaa että löysit arvontaan ja kovasti onnea, että arpaonni kolahtaisi. <3

   Oikein ihanaa viikonloppua sinulle kaunokainen.

   Toivottelee Tiia

   Poista
 7. Mukana minäkin parilla arvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna,

   Kivaa että löysit arvontaan mukaan, kovasti onnea matkaan ja oikein ihanaa viikonloppua Sinulle. <3

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 8. ♥oi miten ihana hymy valkohampain! enpä olekkaan tuota hammastahnaa kokeillut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ja oletan ihana Riitta Sinikka että olet myös arvonnassa mukana ja kahdella arvalla varmaankin. <3

   Onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua sinulle. <3

   Tiia

   Poista
 9. Kahdella arvalla mukana! :)
  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jolana kivaa että löysit arvontaan mukaan. :) Lämpimästi onnea matkaan ja oikein ihanaa viikonloppua Sinulle. <3

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 10. Tähän arvontaan pakko osallistua, joten kahdella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, mahtavaa, että osallistuit. <3 Kovasti onnea arvontaan ja oikein ihanaa viikonloppua Sinulle. <3

   Terkkuliinein Tiia

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Johanna Maria, kivaa kun löysit arvontaan mukaan. <3 Kovasti onnea arvontaan ja huikean ihanaa viikonloppua Sinulle.

   Terkkuliinein Tiia

   Poista
 12. Meillä on joskus ollut Yotuelia. Mies sitä ostaa, itselleen. Pitääpä ostaa itse seuraavalla kauppareissulla. En ole tiennyt sen olevan noin tehokasta ja nämä hampaat tarvitsevat vähän apukeinoja...mukana arvonnassa siis :) hauskat kuvat, hymyilytti. Blogisi on sellainen hyvän tuulen blogi :) charmingnails@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oma isänikin käyttää Yotuelia. Kun sille tielle on mennyt, ei muut kelpaa. On markkinoiden tehokkain ja kaikkia olen kyllä kokeillut. Mikä parasta hellävarainen. <3

   Kiva että olet mukana arvonnassa ja löysit arvontaan. <3 Apteekeista ja hyvin varustetuista tavarataloista näitä saa. Omani ostan aina apteekista.

   Kuvat olivat kyllä aika hassut, tuo kuva jossa keltaiset hampaat, on kyllä sellainen perheen keskeinen ilveilykuva. Vastaavia löytyy meiltä jokaiselta. :) Mutta tuumin, että en ala kuvien kanssa fiinistelemään eli etsimään sellaisia joissa kasvot näyttää paremmilta. Hampaat ne kuvissa tulee näkyä ja nyt näkyy. :)

   Hyvän tuulen blogi, se on todella kivasti sanottu, kiitos. <3

   Kovasti onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua. <3

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 13. Kolmella arvalla mukana. Tää tahtoo kans valkoisemmat hampaat!
  Sinä oot kyllä kaunis nainen ja kuvat on minusta tosi raikkaita. Oot vaan niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuitiina, että olet itse ihana. <3 Täällä on maailman ihanimmat lukijat. <3 Tuo alin kuva on kyllä aika kaamea ja leukaisa, itse alhaalta otettu selfie, ei voi kovin hyvin onnistua. Ja meikkikin on kyllä ihan liian MUSTA. Mutta onneksi hampaat eivät ole mustat. ;)

   Kiva kuulla, jos hassut kuvat ovat raikkaita, minusta ne ovat aika hassuja, mutta yritän keskittyä hampaisiin. :) Tämäkin postaus vedetään omalla tyylillä ja kuinkas muuten, kun ei muulla lailla osaa. :)

   Kiitos kauniista sanoista, täällä niitä mehustelen.

   Kovasti onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua sinulle ihanainen. <3

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 14. Juu... mä tahdon myös valkoiset hampaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa Happy Hippo, sinullekin lähti kaksi arpaa tuosta noin vaan ja sen myötä toivotan hurjasti onnea arvontaan. <3

   Ja aivan ihanaa viikonloppua myös.

   Haliterkuin Tiia

   Poista
 15. Minulle nämä tahnat ihan uus tuttavuus, joten olisi mukava voittaa ja päästä testaamaan.
  Kahdella arvalla mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin varsinkin, jos et aiemmin ole näihin vielä tutustunut. Niin oikein kovasti onnea arvontaan. :) <3 Kiva että löysit arvontaan mukaan. :)

   Oikein ihanaa viikonloppua Terhi

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 16. Yhdellä arvalla vain :-)

  VastaaPoista
 17. Hei Js toivottavasti käyt täällä vielä kurkkimassa, sillä jos voitat en tiedä miten saan sinut kiinni ilman nimeä ja sähköpostiosoitetta... Oih voih,,

  VastaaPoista
 18. Valkoiset hampaat nuorentavat ulkonäköä..jostakin luin. Totta hitsissä tahdon valkoiset hampaat ja viisi vuotta iästä pois. Mukana kahdella arvalla.
  T. Paula
  honkanenpa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Paula, no juuri aivan mahtava asenne. :) Olen samaa mieltä valkoinen hymy vie huomiot rypyistä tai hih näin ainakin haluan uskoa. :)

   Kivaa että löysit tähän arvontaan mukaan ja kovasti onnea arvontaan. <3

   Ihanaa viikonloppua Sinulle Paula.

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 19. No pakkohan tässä nyt sit on osallistua! Ruvetaan metsästämään valkoisten hampaitten mysteeriä. :D Ja kahella arvallako yritetään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules tervetuloa Maria lukijaksi, voi vitsi olen otettu, että teit sen. <3 Kovasti onnea arvontaan ja tervetuloa tänne vaikka oletkin anonyyminä lueskellut jo. :)

   Upeeta viikonloppua toivotteleepi Tiia

   Poista
 20. Kahdella arvalla mukana! :)

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kivaa että löysit tänne arvontaan mukaan ja kiitos vielä eilisestä postauksesta. Hampaat haluaa iskeä Rocky Roadiin kiinni.

   Kovasti onnea arvontaan ja kaunista viikonloppua! <3

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 21. I'm in. Kahdella arvalla ♥

  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes Maarit, kivaa että lähdit mukaan arvontaan. Kovasti onnea matkaan ja aivan ihanaa viikonloppua Sinulle. <3

   Terkkuliinein Tiia

   Poista
 22. Voi kun vielä saisikin noin ihanat valkoiset hampaat kuin sinulla ! Alkaa olla muutenkin remppaa kalustossa vähän väliä ;) mielelläni voittaisin kokeiluun , kahdella arvalla mukana kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki <3 Minä olen hammasneurootikko, toinen täti hammaslääkäri ja toinen hammashoitaja joka puleerasi aina pienenä meikäläisen hampaita. Siitä jäi päälle suoranainen "hammashulluus" eli ne taitaa hiusten lisäksi olla ne tärkeimmät ulkonäköhommelit minulle. :)

   Yotuel on niin loistava monella tavalla, kun hellii suuta ja puhdistaa. Maistuukin vielä hyvälle. Ei ole ollut paluuta, kun Yotuelin käytön aloitin.

   Kovasti sinulle onnea arvontaan, jotta saisit tahnoja testailuun ja oikein mukavaa viikonloppua.

   Terkkuliinein Tiia

   Poista
 23. Cola on kyllä kamalan värjäävää, onneksi sain miehenikin vähentämään sen käyttöä. Minä saan toisinaan aftoja ja miettinyt olen, miksi. Hammastahtanani on tällä hetkellä jokin Colgaten karieastahna, niitä harvoja ei-valkaisevia, joita peruskaupasta löytyy. Hammaslääkärini pyysi välttämään vakaisevia, mutta tämän esittelemäsi tuotteen valkaisuteho vaikuttaa olevan luonteeltaan erilainen. Ehkä varoitukset koskivat hankaamalla valkaisevia tuotteita... Mutta siis, valkoiset hampaat olisivat ihanat, en kehtaa koskaan hymyillä valokuvissa, kun kellertävät hampaani hävettävät. Vaikka en juo kahvia tai teetä (ainoastaan yrttihaudukkeita), en myöskään polta. Colaakin käytän satunnaisesti, ehkä muutaman lasillisen kuussa, yleensä buffetissa.

  Yhdellä arvalla mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Niina,

   Cola on hurja juoma ja todellakin värjää pidemmällä aikavälillä hampaat. Jos olen juonut colaa ja pesen siihen perään hampaat, vesi on rusehtavaa. Eli jos cola saisi jäädä hampaisiin, kuten minä hömelö tein aikanaan ja vielä yöllä ryystin huikat colalasista. Niin uh huh.

   Minullekin tuli ennen aina aftoja ja aina flunssaisena varsinkin. Nykyään ei tule ikinä ja koen itse, että yhteys löytyy Yotuelista. Jos joka tapauksessa tulisi aftoja Yotuel ei ärsytä suuta pestessä, joten Yotuelilla on hellävaraista pestä kipeä suu. Suosittelen!

   Hammaslääkärin varoitukset koskee nimenomaan hankaavia tuotteita, joissainhan lukee soda muistaakseni. Sellaisesta sain aikoinaan suuni täyteen haavaumia, jotka allergialääkekuurilla sitten lähtivät pois. Oli ihan kaupan valkaiseva, toinen kahdesta tunnetuimmasta merkistä. Ei valkaisevat kaupan tahnat eivät aiheuta ärsytystä, mutta juuri nuo valkaisevat aiheuttaa.

   Niina hampaat ovat kyllä tärkeät ja eritoten jos hymyily ujostuttaa. Tuolla ihan ylimmässä kuvassa joissa hampaani ovat ennen valkaisua, ei kukaan muu niitä tuijotellut, kuin minä itse. Eli ole huoleti, ei varmasti kukaan sinun hampaita tuijottele ja voit olla varma, että maailmassa on ihmisiä joilla on huomattavasti keltaisemmat hampaat kuin sinulla.. <3

   Kovasti onnea arvontaan ja kiitos, kun jaoit kokemuksiasi täällä. <3

   Kivaa viikonloppua Niina.

   Lämpimin terkuin Tiia

   Poista
 24. Kahdella arvalla mukana :) Enpä ollut laisinkaan tutustunut Yotuel -merkin tuotteisiin, joten tässä tuli minulle erittäin hyvää informaatiota. Olen lujasti koukuttunut Pepsi Maxiin, joten taidanpa jossain vaiheessa kokeilla näitä tahnoja, josko niillä olisi jotain vaikutusta :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama luja koukutus täälläkin ja juuri tuohon Pepsi Maxiin. <3 Nykyään otan Pepsiä aina pizzan ja hamppareiden yhteydessä, mutta muuten se on jäänyt. Mutta on se niin hyvää. :)

   Yotuel puhdistaa loistavasti päivän aikana tulleet tummentumat, joten toimii Pepsiin loistavasti.

   Kovasti onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua Sinulle.

   Toivottelee Tiia

   Poista
 25. Mukana kahdella arvalla! :)

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Xeve arvontaan mukaan ja kovasti onnea matkaan. :) Kivaa viikonloppua sinulle. <3

   Toivottelee Tiia

   Poista
 26. Kiitos vinkistä vaikka minulla on hammaslääkärin mielestä valkoinen purukalusto omasta takaa. Mutta noi valkaisevat purukumit ovat mielenkiintoinen tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei SatuKoo,

   Eipä kestä. :) Yotuel pitää myös yllä valkoisuutta, fakta on kun tätä ikää alkaa tulemaan, hampulit väkisikin kellastuu... Niin onneksi on apukeinoja siihen. Purkka on kätevä käsilaukkuun, punaviinilasillisen jälkeen vaikka tai lounaan. Suosittelen. <3

   Kivaa viikonloppua sinulle. :)

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 27. kahdella mukana :) omatkin lempparit nuo Yotuelin tuotteet :) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti onnea arvontaan Kirsi ja kiitos kovasti kun liityit lukijaksi. <3 Kivaa että sinunkin lempparit ovat Yotuelin tuotteet, ovat ne kyllä niin hyviä, ettei muihin hampulitahnoihin ole paluuta. :)

   Kivaa viikonloppua sinulle toivottelee Tiia

   Poista
 28. Tämä aftasuu kahmii käyttöön kaikki kolme arpaa, nappaan kuvan mukaan linkittämistä varten :) flerry@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiki aivan loistavaa, kiitos että viitsit jakaa omassa blogissasi. Olisihan se mahtavaa, että mahdollisimman monet hampaat kisaa osallistuisi. <3 Ihana oot. <3 Kovasti onnea arvontaan ja oikein kivaa viikonloppua!

   Lämpimin terkuin Tiia

   Poista
 29. Kahdella arvalla mukana, voi kun olisi onni myötä, tuolle olisi kyllä käyttöä ja olisi mielenkiintoista testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Anu <3 Lämpimästi tervetuloa arvontaan ja kovasti onnea arvontaan.

   Ihanaa viikonloppua!

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 30. Kahdella arvalla mukana, minunkin on pitänyt tuota kokeilla, jos voitto osuisi kohdalle, olisi loistava tilaisuus toteuttaa suunnitlemat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa Riikka, että löysit mukaan arvontaan ja Yotuel ollut jo mielessä. Toivottavasti arpaonni kolahtaa kohdalle, kovasti onnea matkaan. :)

   Ja ihanaa viikonloppua toivottelee Tiia

   Poista
 31. Mukaan arvontaan! Valkoisuutta hampaani kaipaisivatkin =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa Ninuska, että löysit arvontaan mukaan. :) Kovasti onnea matkaan ja oikein mukavaa viikonloppua Sinulle. :)

   Iloisin terkuin Tiia

   Poista
 32. Kolmella arvalla mukana! Sulla on semmoset ihanat bling bling-hampaat ku siinä mainoksessa missä nainen sai ihmiset kantaan sen tavarat kadulta kämppään vaan vilauttamalla ihania hampaitaan. :) Tuotapa täytyykin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei Mervi! :) No miten en ole ymmärtänyt laittaa ihmisiä hommiin, hieman vilauttelamalla hampaita, hih. Mutta eihän koskaan ole liian myöhäistä. ;)

   Yotuel on juuri sitä mitä kirjoitankin, maailman paras. Suosittelen. <3

   Ja kiitos kun jaat omassa blogissa, toivotaan lisää ihmisiä arvontaan mukaan.


   Hyvää yötä ihana Mervi. <3

   Ja hurjasti arpaonnea matkaan toivottelee Tiia

   Poista
 33. Vastaukset
  1. Heissan Nunju, kivaa että sinäkin löysit tänne arvontaan ja kovasti onnea matkaan. <3

   Ihanaa sunnuntaita Sinulle toivotteleepi Tiia

   Poista
 34. Sun hampaat kyllä vakuutti mut nyt täysin, joten sormet ja varpaat pystyssä osallistun kahdella arvalla arvontaan :)

  Ja hyvä, että kirjoitit tuosta hellävaraisuudesta, koska mun ikenet on alkaneet vetäytyä ja hampaiden kaulat on arat. Siihen kun vielä yhdistää marketin vakaisevan tahnan, niin vihloo pelkkä ajatus. Hrrrr... (Jos totta puhun, niin olen viime aikoina miettinyt, että olenko hullu vai voiko oikeasti tahnoissa olla jotain sellaisia aineita, että niistä tulee hampaita pestessä semmoinen yökkäysreaktio. Ei siis siitä harjaamisesta itsessään, vaan nimenomaan tahnasta. Mutta ehkä semmostakin voi tapahtua, koska mulle käy niin joka aamu).

  Ja siis tähänhän piti taas kirjoittaa tämä puolielämänkerta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. N kuule kyllä niistä kovasti vaahtoavista tulee herkästi se yökkäysreaktio, siksi tämä Yotuel on juuri kovin hyvä, koska ei vaahtoa ja vaahtoa ei tarvitse edes sylkeä pois lopussa vaan voi jättää suuhun/hampaisiin vaikuttamaan. :)

   Hellävaraisuus on just pakeneville ikenille todella hyvä juttu ja myös aftoille ja ientulehduksille. En voi muuta kuin suositella. <3

   Kovasti onnea arvontaa ja ihanaa sunnuntaita Annukka. <3

   Lämpimin terkuin Tiia

   Poista
 35. Yhdellä arvalla mukana. Olisi kiva päästä tuotteita testaamaan, koska olen jo jonkun aikaa kiinnittänyt huomioni siihen, ettei hampaani ole sieltä valkoisemmasta päästä.mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mariah, no sittenhän Yotuel olisi sulle juuri oikein hyvä ja ihana tahna. :) Kovasti onnea arvontaan ja kivaa sunnuntaita Sinulle. :)

   Toivottelee Tiia

   Poista
 36. Wautsi, kuulostaapa kyllä tosi vaikuttavalta! :)
  Kahdella arvalla mukana arvonnassa, olisipa tosi kiva päästä testailemaan.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hukkakukka ja on vaikuttavaa eli loistavaa, että löysit arvontaan mukaan. :) Kovasti onnea arvontaan ja aivan ihanaa sunnuntai-iltaa toivottelee Tiia

   Poista
 37. Yhdellä arvalla mukana. :)
  joszu94@hotmail.com
  Jogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma Yogi, kovasti onnea arvontaan ja kivaa sunnuntai-iltaa sinulle :)


   Toivottelee Tiia

   Poista
 38. Näyttääpä tosi hyvältä ja tehokkaalta. Itse en näihin lahohampaisiini enää tuommoista tarvitse, mutta tyttärelleni olisi kyllä tosi tarpeen. Mukaan siis arvontaan, jospa saisin aikuiselle tytölleni kauniit valkoiset hampaat.
  sudemi@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sude sinun kanssa, meinaatko että lahohampaat. Voi mahoton, mutta tyttärelle tai sinulle jos onni napsahtaa voitte vaikka molemmat testailla. Ymmärtääkseni voittopakettiin enemmän kuin yksi tahna tulee. :)

   Kivaa kun löysit arvontaan ja kovasti onnea matkaan. :)

   Ihanaa sunnuntaita Sude ja toivotaan tyttärelle myös arpaonnea samalla. :)

   Iloisin terkuin Tiia

   Poista
  2. Sude ja lukijana saat 2xarpaa.:)

   Poista
 39. Kahdella arvalla mukana. Jossei voitto osu kohdalle nii pakkohan tuota on mennä ostamaan, ku tulokset ovat tuollaisia!
  Valkoiset hampaat ku ovat kauniita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa Kata Maria, on Yotuel hintansa väärti. Hurjana onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua. :)

   Poista
 40. Tiia, kahdella mukana! Sanon samaa kuin Kata Maria yllä, että vaikka olen tätä ulkomailtakin aikanaan raahannut, nyt tuote voi olla parantunut ja ainakin on enemmän vaihtoehtoja, joten sitten ostan itse ellen voita.

  Minua kiinnostivat tyttäresikäyttämä SNOWmint;) ja toisaalta myös tuo, jossa on mukana B5 -vitamiini, vaikka sitäkin nappaan purkista joka aamu.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena, kivaa että löysit arvontaan mukaan. Eli Yotuel on sinulle siis tuttu jo entuudestaan? Snowmint ja tuo B5 ovat tosiaan sellaisia, joissa maku on miedompi ja Snowmintissä sitten vielä all in one ominaisuudet. ;)

   Vaihtoehtoja on tullut tosiaan lisää, vaikka oma ikisuosikkini on tuo classic mint.

   Onnea kovasti arvontaan ja ihanaa maanantai-iltaa Leena. <3

   Toivottelee Tiia

   Poista
 41. mukana arvonnassa.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 42. Hei Kikke,

  Kivaa että löysit arvontaan mukaan ja suuret kiitokset, että liityit oikein lukijaksi. Kaksi arpaa lähtee sinulle. :) Kovasti onnea arvontaan ja kivaa maantantai-iltaa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
 43. Moikka Tiia, loistava arvonta sinulla. :) Tulen kahdella arvalla mukaan onneani koettamaan.. e1101012@edu.vamk.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee Hanna K kivaa että tykkäät ja löysit arvontaan mukaan. Kovasti onnea arvontaan ja ihanaa iltaa Sinulle. <3

   Iloisin terkuin Tiia

   Poista
 44. Kahdella arvalla mukana. Tuttuja hyviä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee Klaara kivaa että sinäkin löysit arvontaan mukaan ja vielä, että Yotuel on tuttu sinulle. Kovasti onnea arvontaan ja ihanaa iltaa toivottelee Tiia

   Poista
 45. Onpa loistava tulos! En ole vielä Yotuelia kokeillut, mutta tarvetta olisi. Yhdellä mukana!
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos EevaM. <3 Kivaa että löysit arvontaan mukaan ja kovasti onnea matkaan.

   Kivaa iltaa toivottelee Tiia

   Poista
 46. mukana arvalla!
  elina_jokitalo (at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että löysit arvontaan mukaan, kovasti onnea arvontaan ja kivaa iltaa. :)

   Poista
 47. siis toi on sitä, mitä hammaslääkäri ehdotti mulle, muttei ollut varaa siihen. Snif. Mun hampaat ovat keltaiset. Teetä, kahvia ja entisajan röökausta. Mikään perustahna ei ole poistanut/auttanut. Ollappa nyt onnekas!

  2 arpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Viltsu ihana, sinä rehellisyyden huippu. <3 Juu hammaslääkäritkin tästä tykkää, kun on hellävarainen ja tahnassa on kaikki ne ominaisuudet mitä suu tarvitsee, eikä niitä turhia ja vääriä.

   Nyt hurjasti onnea arvontaan ja ihanaista iltaa. <3

   Poista
 48. kahdella arvalla mukaan :) ohtosanni@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anni kivaa että löysit tänne ja liityit vielä Bloglovinin kautta lukijaksi iso kiitos. Löysin samalla sinun mahtavan blogin. Kovasti pnnea arvontaan ja kivaa torstaita. :)

   Poista
 49. Hei, osallistun arvontaan. Yotuelia olen käyttänyt vuosikausia, tykkään!. t. Anna alindholm0@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna,

   Mukavaa että löysit arvontaan mukaan ja hurjasti onnea matkaan. Ihanaa torstaipäivää Sinulle. :)

   Poista
 50. Yhdellä arvalla mukana. Jospa onni suosisi :) -Miia-
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miia kivaa että löysit arvontaan mukaan ja hurjasti onnea matkaan.:)

   Ihanaa torstaita sinulle. :)

   Tiia

   Poista
 51. Apua.. melkein unohdin! Yotuel on tuttu juttu.. käytän päivittäin :)

  Kaksi arpaa ja peukut pystyyn :D

  Ihanaa iltapäivää!

  mintunhelminauha@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes että muitakin innokkaita Yotuelin käyttäjiä ja hyvä ettet missannut arvontaa. Hurjasti onnea matkaan ja kivaa torstaita.

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 52. Oiii oisi mahtavaa voittaa tuollainen palkinto !! Toivottavasti arpaonni suosii :)
  1 arvalla mukana!
  -Sarre
  Sarre13@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan Sarre ja oikein mahtavaa Halloweenia. :)

   Poista
 53. Voih kyllä tekisi yotuel hyvää näille keltaisille hampaille ; D
  Yhdellä arvalla mukana!
  Viuhti
  Viuhti13@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjasti onnea arvontaan Viuhti ja hyytävän hauskaa Halloweenia. :)

   Poista
 54. Tulen mukaan arvontaan lukijan kahdella arvalla. Kahvi on minulla varmaan se isoin hampaiden tummentaja...
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa lentoemo että löysit arvontaan mukaan. :) Hurjasti onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua sinulle. Kahvi on paha samaa mieltä, mutta on se niin hyvää.

   Poista
 55. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Mielenkiintoista...
  Blogiini linkitän arvontasi myös, joten kahdella arvalla lähden mukaan...

  aikunaskareet(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aikku,

   Kivaa että löysit arvontaan mukaan ja kovasti kiitoksia, että jaoit arvonnan omassa blogissasi. Hurjasti onnea sinulle arvontaan ja mukavaa lauantai-iltaa toivottelee Tiia

   Poista
 56. No kyllähän tuota on pakko yrittää kaikilla mahdollisilla arvoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me Like hienoa että löysit arvontaan ja kovasti onnea matkaan. Kiitos kun jaoit arvonnan omassa blogissasi. :)

   Ihanaa sunnuntaita terkkuliinein Tiia

   Poista
 57. Nuo Yotuelin hammastahnat muuten on hyviä, joten kelpais paketti tännekkin :) ja yhdellä tulee jos tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenu kivaa että löysit arvontaan, niin ovat todella hyviä. Hurjasti onnea arvontaan ja oikein mukavaa sunnuntaita. <3

   Terkkuliinein Tiia

   Poista
 58. Kirjautuneen lukijan kaksi arpaa saisi minulle tipauttaa arvontakoriin, kiitos. Tuttu merkki, mutta täysin vieras tuotteena. En ole koskaan kokeillut. Kävin tuolla Yotuelin sivuilla kuikuilemassa ja huomasin, että myydään mm. Sokoksissa. Täytyypä muistaa kun sielläpäin liikkuu..
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa Teija että löysit arvontaan mukaan. :) Suosittelen Yotuelia lämpimästi. Hurjasti onnea arvontaan ja mukavaa sunnuntaita toivotteleepi Tiia

   Poista
 59. Joskus kauan sitten kokeilin ja ihan tykkäsinkin, muistelisin että sillon ei ollut valikoimassa kun yksi ainoa tahna... Näin kahvin, teen ja colajuomien suurkuluttajana hyvä hammastahna on kyllä aika must. :)

  Kahdella arvalla mukana.
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 60. Ihan oikein muistat, aikoinaan oli tuo Classic joka onkin oma lempparini edelleen. Mutta hienoa on, kun me ihmiset tykätään kovin erilaisista jutuista, että Yotuel tarjoaa jokaiselle jotain. Loistavaa että löysit arvontaan mukaan, hurjasti onnea matkaan ja upeaa sunnuntaita.

  Toivotteleepi Tiia

  VastaaPoista
 61. Kahdella arvalla lukijana Kikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee Kikka, onnea kovasti arvontaan ja mukavaa alkanutta viikkoa. :)

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 62. Vau mitkä hampaat ! Tää ois niin huippu ja tarpeellinen juttu :)
  Mukana kahdella arvalla, oon siis lukijana :)
  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jelena, voi kiitos, mikään ei voisi olla mieluisampaa kuin hammaskehut. Rypyistä viis. Upeeta että löysit sinäkin arvontaan, kun kuitenkin arvonta päättyy jo 6.11 yöllä. :)

   Hurjasti onnea matkaan ja muistankin sinut tuolta lukijalistalta, sydämelliset kiitokset että olet lukijana, se aina suuresti ilahduttaan.

   Mahtavaa viikkoa Sinulle <3

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 63. Kauniin valkoiset, mutta kuitenkin luonnollisen näköiset hampaat sinulla! Mieluusti omaa kalustoakin pari astetta toivoisi vaaleammaksi. Kahdella arvalla mukaan, marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maaria hurjasti kiitoksia kauniista kommentistasi. <3 Näillä voit saada kalustoa puhtaammaksi ja valkoisemmaksi, joten hurjasti onnea arvontaan ja ihanaista iltaa. <3

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 64. Vastaukset
  1. Hienoa Enkulin käsityöt, että löysit arvontaan mukaan. Hurjasti onnea arvontaan ja ihanaista iltaa.

   Toivotteleepi Tiia

   Poista
 65. Mukana 2 arvalla - ehdottomasti - minun suuni reagoi juurikin noilla aftoilla tiettyihin myrkkyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan sama homma aftojen kanssa. Yotuelin kanssa ei aftoja tule, olen päässyt niistä inhotuksista. :) Kivaa että löysit arvontaan mukaan ja onnea matkaan. :)

   Ihanaista iltaa toivottelee Tiia <3

   Poista
 66. Hei, ihanainen hymytyttö! Mukana ollaan 2 arvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia ihanainen, sinä se osaat niin kauniisti aina sanoa. <3 Sydämessä aina oikein läikähtii, kun nätisti kirjoitat. <3 Loistavaa että löysit arvontaan mukaan ja hurjasti onnea arvontaan. :)

   Ihanaista iltaa Sinulle Tuulia toivottelee Tiia <3

   Poista
 67. Huh, vielä ehtii.... hyvä homma. Kahdella mukaan, lukijana olen.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uhhhh kalkkviivoille meni, mutta upeaa että ehdit! Hurjasti onnea arvontaan ja huomenna jo selviääkin voittajat.

   Ihanaista iltaa toivotteleepi Tiia

   Poista
 68. Täällä uusi virallisesti rekisteröitynyt lukija tahtoo valkoisemmat hampaat!! :) kahdellaarvalla mukana.

  Smcheung53(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Sinzu, ollaan kuule puolin jo toisin tykkäilty toisistamme jo instan puolella. Ihanaa kun löysit tänne ja hurjasti kiitoksia että liityit vielä arvonnassa, aivan mahtavaa. Uusi lukija saa aina sydämen riemuun

   Hurjana onnea arvontaan ja oikein ihanaa loppuviikkoa. .)

   Toivotteleepi Tiia

   Poista