tiistai 14. lokakuuta 2014

Täällä iloksensa kun Tolu(taa), superpuhtaaksi kaiken saa.

Rakkaalla lapsellahan on monta nimeä, no täällä on viimeisen parin viikon aikana, Toluteltu, Tolutella, Toluttaa, Toluilu, Toluillaan. Siviiliminäni sain testiin kaksi pulloa Tolu voimageeliä ja testauksessa ei ole minkäänlaista postauspakkoa, mutta nyt on sellainen henkinen pakko, laittaa hyvää kiertoon. 

Testiryhmään hakiessani ja päästessäni tuumin, että kivaa pääsen testailemaan uudenlaista astianpesuinetta. Ennakkoluulot olivat kuitenkin kovat, olenhan jo mummilta lapsuudesta saanut opit, on vain yksi ainoa astianpesuaine ja se on se F-kirjaimella alkava. Nyt astuu uusi aika ja mummin opit F-alkuisen aineen kanssa joutuvat unholaan. Tästä lähtien astianpesuun on vain yksi nro 1 ja se on voimageeli Tolu.

Testatessani ensimmäisen kerran voimageeliä, tuumin että onpa hassu nimi. No nyt se onkin osuva nimi, sillä Tolu on todellinen voimageeli, joka poistaa pinttymät, sakat, pohjaan palaneet pöperöt ja rasvat sulavan helposti. Olen suorastaan häkeltynyt, miten näin voi olla? Pohjaan palaneiden paistinpannujen ym.pesu on ollut viheliäistä viheliäisintä hommaa ja aina kattiloihin on tupannut jäädä sellainen ikävä rasvainen pinta. Ei jää enää, Tolutellessa rasva katoaa täysin tyystin pois ja edessä nököttää putipuhdas uudenveroinen pannu. Tämä on taikaa kuulkaas. :)


Oi voimageeli rakastan sua sinä ahkera siivoustoverini ja tuoksutkin niin hyvältä.

Kääk en ole aikoihin saanut tälläistä siivousriemua. Tolulla pesen myös silmälasit, tuleepa kuulkaas bling bling kirkkaat ja myös lattiat pessyt Tolulla. Mummini opetti aikoinaan, että astianpesuaine, on tehokas rasvanpoistaja ja hellävarainen lattioille. No Tolutellessa lattioita, kaikki ne ikävät pinttyneet mehutahrat, joihin tarttunut sata koirankarvaa lähtevät niin helposti pois lattioista, että naurattaa.


Luulin, että tämä on tuoksuton, mutta tuoksuu  kovin raikkaalle.

Olen kohdannut astianpesuaineiden voittajan, rasvan kitkijän, tehoaineen joka järisyttää Tolutellessa rasvat pois. 

Nyt se on kiinni!

Ja tiedättekö mitä, nämä Tolut tuoksuvat taivaalliselle, siksikin on ilo siivota, kun nenuun tulvahtaa ihana raikas tuoksu. Luulin tuon sinisen olevan hajuton ja kelmeän tuoksuinen, tuiki tavallinen, mutta sekin tuoksuu raikkaalta hedelmäiseltä puutarhalta.. 


Nyt se on auki! Helppoa vai mitä.

Tolussa on kaikki mitä astianpesuaineelta toivon ja enemmän. Siksi täällä blogissa hyvää kiertoon, jotta te jotka ette ole vielä näistä uusista voimageeleistä kuulleet, päätyisitte kokeilemaan ja saisitte rutkasti helpotusta siivoukseen.

Laitoin suihkepulloon pienen määrän Tolua ja vettä, tällä mukavaa suihkutella ja pyyhkiä keittiönpinnat ja myös tiskauksessa todella hyvä, voimageeliä kuluu näin vähemmän.
I <3 TOLU
p.s. ainoastaan yksi pikkipikkiriikkinen miinus, puteli voisi olla nätimpi, vaikka sellainen läpinäkyvä yksinkertaisilla teksteillä tai ruskea vanhan ajan apteekkipullomainen. Mutta jos ei pullo miellytä toki aineen voi kaataa sisustuksellisempaan puteliin ja siinäpä se on astianpesuaine täydellisyys.. <3

Siinä on ihan vihoviimeinen putsattava. Barcelonasta tuotu paellapannu. Viikonloppuna söimme paellaa ja paella kokattiin grillin päällä. Normaalisti pannun putsaaminen on kiperää puuhaa. Eipä enää. Hieman Tolua ja putsaus ja kuin uusi! Yes, nyt täytyy tuulettaa.

10 kommenttia:

 1. Oooh! tuotahan pitääkin ostaa heti seuraavalla kerralla, kun entinen F;llä alkava pesuaine loppuu. :) Kiitos vinkistä. Tällaisia kunnollisia apulaisia kaivataankin meidänkin perheessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on Viltsu supertuote. Tätä ei voi muuta kuin suitsuttaa!

   Kivaa päivää sinulle terkuin Tiia

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa, voisi kyllä kokeilla kun on noita vähän pinttyneitä kattiloita jotka ei lähde koneessa eikä huonommalla käsitiskiaineella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, nämä kyllä tehokkaimpia mitä meidän keittiössä nähty. Laita lisäksi kiehuvaa vettä jos kovin pinttynyt ja kuivunut jo pintaan.

   Kivaa päivää terkuin Tiia

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihan mahoton aine, voi mahoton olen ihan tohkeissani. :)

   Kivaa päivää Riitta-Sinikka

   Poista
 4. Tiia, tule ihmeessä meille siivoamaan, kun minä en saa mitään tuollaisia kohtauksia;)

  (Arvaappas mitä juttua täällä odotellaan ja se liittyy hampaisiin!)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saan näitä maanisia kohtauksia ajoittain ja välillä niitä joutuu odottelemaan kovin pitkään. Toivotaan että se hammasjutskajuttu saadaan pian tänne. ;) <3

   Kivaa tiistaita toivottelee Tiia

   Poista
 5. NYT vasta ehdin tutkimaan muiden bloggaajien Tolu-tuloksia ja hih, kyllä on naurettavan helpoksi muuttunut tuo tiskaaminen, kiitos Tolun. Minusta tuntuu, että nyt testiryhmän jälkeen suuntaan Toluineni myös vessaan, pari saumaa on änkyrässä kunnossa, en usko voimageelillä olevan mitään ongelmaa niiden kanssa............. Mukavaa päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuuta, ihmettelin kyllä oikein kunnolla miten paellapannustakin tuli putipuhdas. Vessa muuten hyvä paikka. Pesin vessan kaakeliseinät Tolulla ja tuli helpolla hyvä. Erittäin tyytyväinen. Onneksi pääsin testiryhmään, koska muutoin olisin pitäytynyt F alkavassa aina vaan. ;)

   Saumojapa en ole vielä puhdistellut, tämäpä kiinnostaakin kovasti. :)

   Mukavaa Toluttelupäivää sinnekin. <3

   Poista