keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Mieletön pikaarvonta, ohoi Tampereen suunta! Show&Dinner liput Musiikkiteatteri Palatsiin kahdelle.

Omien esteiden ja lastenhoitoprobleemien takia päätin arpoa kaksi aivan omaan tarkoitukseen tarkoitettua lippua Tampereen Musiikkiteatteri Palatsiin kolmen ruokalajin illalliselle eli show&dinner lahjakortit kahdelle. Eli liput sisältävät musikaalishown ja ruuat. 

Kyseessä varsinainen pika-arvonta, koska liput ovat voimassa 18.9.2014 asti. Eli arvonta päättyy jo perjantaina puolen päivän aikaan ja pyrin liput saamaan postin matkaan myös samana päivänä. Musikaalia voi jo varailla heti perjantaina jahka voittaja ilmoitettu, liput vaihdetaan kassalla.
Nämä liput voivat olla juuri sinun

Säännöt menevät näin, eli tällä hetkellä omasta pussista arvontaan lähtevät ja yhteensä noin 160-180 euron arvoiset liput lähtevät arvontaan lukijoille tai lukijoiksi liittyville. Facebook tykkäyksestä tulee yksi lisäarpa. :) Eli kahdella arvalla on mahdollisuus osallistua arvontaan.

Ja arvonta on täällä blogin puolella ainoastaan. 


Jätäthän kommenttilaatikkoon sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut perjantaina rivakasti kiinni, kerrot mitä kautta seuraat blogia ja osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla.


Kovasti arpaonnea kaikille. <3


Oheisesta linkistä voitte jo käydä kurkkimassa mahdollista musikaalia ja minkä menun valitsisitte. Vaihtoehtoja on useampia. Klik http://www.palatsiteatteri.fi/Ohjelmisto/tabid/1534/Default.aspx

Arvonta on päättynyt ja koska osallistujia oli kenties arvontahistorian vähiten ja ainoa bloggerin puolella kirjautunut lukija viestitti sähköpostitse, että hän vetäytyy kilpailusta on aika arpoa kahden FB tykkääjän välillä liput ja voittaja on tittidii

 Kahdella arvalla mukaan, tykkään FB:ssä =).
ninuska76@luukku.com

Laitan Ninuska sinulle heti sähköpostia. :) 

13 kommenttia:

 1. Lukijana täällä blogissa ja tykkäsin myös FB:ssä :)

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukaan, tykkään FB:ssä =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ninuska, laitoin sinulle sähköpostia millä nimimerkillä seuraat blogia, kun tuolla Ninuska nimellä ei löydy. :) Ja myös FB puolella. :)

   Toivotaan että pian huomaat sähköpostin, jotta saan lisättyä sinut arvontaan. :)

   Kivaa iltaa toivottelee Tiia

   Poista
 3. Vastattu sähköpostilla =).
  Ninuska76

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. <3 Käyn lukaisemassa. :)

   Kivaa päivää toivottelee Tiia

   Poista
 4. Osallistuisin, jos pääsisin menemään... kiva arvonta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hööh.... Harmi ettet pääse, voittokerroin on todella hyvä. ;) Teitä on pari hassua kommentoijaa. Taisi tulla liian äkkiä kaikille.

   Hyvää yötä. <3

   Tiia

   Poista
 5. Mukana =)
  annukka_kervinen@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Liitytty lukijaksi :)
  annukka_kervinen@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Vastattu sähköpostilla =). Isot kiitokset vielä tätäkin kautta! Kävin juuri katsomassa noita näytöksiä ja voi tässähän tulee ihan valinnan vaikeus, kun siellä pyörii niin ihania showta =D...
  Ninuska76

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, pitää muistaa tuo aikarajoitus. Mä oon täällä niin tohkeissani =D.
   Ninuska76

   Poista
  2. Aivan ihanaa kun höyryät, minäkin höyrynnyt tuolla sähköpostin puolella ja kohta kiikutan liput postin huomaan. Juu tuo kirjautunut lukija ei olisi päässytkään musikaaliin, oli kivasti tehty häneltä, että vetäytyy kilpailusta. Palkintohan on megahieno, joten kyllä tuo aikarajoite kävi nyt sinun eduksi, kun lopulta oli vain kaksi osallistujaa.. Paha mieli toisen osallistuja puolesta, mutta arvontoja tulee lisää ja nytkin on tuo Muurla arvonta käynnissä. :)

   Ihanaa musikaalia. <3

   Tiia

   Poista