maanantai 4. elokuuta 2014

Haalin sitten niitä euron kahvipaketteja sumppihirviönä mekko nurinperin koko päivänJa tietenkin niskalappu ojossa näkyvillä myös! Olisiko tämä sellainen "päivän asu postaus".10 kommenttia:

 1. Ihan tuttu juttu täälläkin, että kesämekot ja puseorot nurinpäin;)

  Oikein hyvä päivän asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Leena aivan mahtavaa kuulla sinusta. :) Olet palaillut lomilta? Olen jo muutamia kirjapostauksia huomannut, mutta tuuminut ovatko ne ajastettuja postauksia. Juu mekko väärinpäin, 14 pakettia Pirkkakahvia euron kappale ja koko päivän kännykkä ollut vahingossa lentotilassa. Varsinainen kylämummo täällä. ;)

   Halit Tiialta

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hei Jenna, kivaa kun kommentot. Löysin blogisi kommenttsi kautta ja täräytin suoraan lukijaksi ja FB tykkääjäksi. Ensinnäkin ensi vilkaisulla kuvat viehättä mahdottoman paljon ja jos kerran siellä henkilö, jolle tapahtuu samanlaisia surkeita sattumuksia, niin blogiasihan on aivan pakko seurata. :)

   Aurinkoista viikkoa ja nyt kurkkimaan sun blogia. :)

   Tiia

   Poista
 3. Olen tainnut ennenkin todeta, että meissä on aika paljon samankaltaisuutta;) Minä vain en ole mekko nurinpäin ollut kaupassa, mutta puseso nurinpäin koko päivän pituisessa seminaarissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kulla ja taidat tällä kertaa vetää pisteet kotiin. ;) Seminaari on ehdottomasti pahempi, kuin Porvoon kaupat. ;) En tiedä kuinka moni huomasi, kun itse en ymmärtänyt huomata mitään. :)

   Hyviä öitä Tiia

   Poista
 4. Hei Tiia ! Kiva kun löysit blogini , tervetuloa seuraamaan . Tumpelo kun olen niin mulle nää Google - seurannat on oudompi juttu . Instassa näyt kyllä seuraamassa , olen sinut hyväksynyt ja koitan saada nyt blogisi jollain tavalla lukulistalleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneaulikki, Niin on kiva juttu, blogissasi on kivan positiivinen ja välitön meininki. Nyt näkyy instakuvatkin siis sinun ja huomasin, että onnistuneesti seuraat tätä blogia tuolta bloglovinin kautta. Hienoa! Minullakin vielä niin paljon opettelemistä tässä hommassa, miten laitaa nettilinkkejä, että ne maalautuu jne. Yksi asiaa kerrallaan opettelen.

   Ihanaa päivää toivottelee Tiia

   Poista
 5. Hih, aika usein käy minullekin :D Kiireessä ja ajatukset muualla. Normitila nykyisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että muillekin sattuu ja tapahtuu. Omassa mielessähän nämä sattumukset tuntuu kaikkein pahimmalta, muita iloisesti naurattaa. :) Ja kyllä tässä itsekin saa itselleen naureskella, muutenhan sekoaisi. ;)

   Juuri sinun FB tykkääjänä luin ilmaisesta kolesterolimittauksesta. Omani on juuri mitattu ja arvot olivat ylläripylläri todella hyvät. Mutta tosi hyvä vinkki sinulta tuo mittaus ja muutenkin muistuttaja, että kolesteroli on hyvä käydä mittauttamassa. <3 Sydämen asiat ovat tärkeitä.

   Ihanaa aurinkoista viikkoa Sara.

   Lämpimin terkuin Tiia

   Poista