torstai 10. elokuuta 2017

Puhallus, Riitta Väisänen ja arvonta!Tädit tubettaa kävi uuden Puhallus-ohjelman julkistamistilaisuudessa Katajanokalla. Ihana Riitta Väisänen palaa ruutuun Viafree kanavalle. Viafreellä jokainen voi katsoa ilmaisia ohjelmia netissä.

Puhallus vilpittömästi näytti todella hauskalta ohjelmalta, jossa hassutuksille ja sanaleikeille saa nauraa. Mukana menossa myös Niko Saarinen ja Papananaama.

Riitasta on pakko sanoa, että Tädit tykkää kovasti Riitasta, koska Riitta on aito pakkaus ja juuri sellainen,  kuin on, arvostamme. Saimme Riittaa haastatella Tädit tubettaa kanavalle ja mm. Riitta ja Tädit mietti, pitäisikö yhdessä mennä Tuuriin, josko Vesa Keskinen ymmärtäisi meidät kutsua. Riittahan on myös aloittanut tubettamisen ja Riitan kanava löytyy täältä. 

Nyt vain kaikki kurkkimaan Puhallusta ja muita sarjoja ilmaiskanavalta Viafree.

Mitä muistoja teillä on Riitta Väisäsestä? Muistan niin hyvin, kun Riitta oli missinä ja mykistävän kaunis. Muistan, että vaarinikin kehui Riittaa, Riitan sanavalmiuden ja rempseyden vuoksi. Kymppitonnia tuli seurattua usein, katsoitteko tekin? 

Tätien tubekanavalla Riitta videon kohdalla on arvonta. Arvomme neljä erikokoista Puhallus-teepparia, neljälle onnekkaalle eli yksi teeppari per voittaja. Kokoja on S, M, L ja XL, menkää ihmeessä tubekanavalle osallistumaan, jättäkää kommentti ja olette mukana arvonnassa. Jos tilaisitte meidän kanavan punaisesta tilaa/suscribe napista, tädit ilahtuisivat kovasti. :)
24 kommenttia:

 1. Täytyykin käydä katsomassa Riitan uusinta ohjelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, on hauskaa katseltavaa. :)

   Poista
 2. Ihana Riitta <3 ja tädit kans! Edelliset UD:n kuvat on kyllä minusta mykistävän kauniita, oot todella kaunis ja aikuismalliksi sopisit. Mä oottelen tässä vaan nyt sitä, että milloin teidän elokuvaprojekti käynnistyy, (mä en turhia unia uneksu:) Upeaa, iloista menoa ja meininkiä. Paljon menestystä kaikkeen nyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin ihana, tämä sun viesti piti ihan laittaa Maijulle myös. Kiitos niin paljon kaikesta kannustuksesta, jonka sydän tuntee tänne asti. :)

   Kiitos <3

   Poista
 3. Ihana tuo Riitan mekko hyvi "riittamainen". :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, mä myös tykkään Riitasta hänen aitoutensa vuoksi! Hän on kyllä myös tosi mielenkiintoinen henkilö. Kävin heti tilaamassa hänenkin kanavansa ja katsomassa videoita. Lisäksi kaasoin tuon Maria Veitolan ohjelman, jossa oli Riitan luona yökylässä. Löysin ohjelmasta hauskan yhteisen kohdan mun ja Riitan välillä. Kerron siitä mun insta storyssa. Mutta Riitta on tietenkin tuttu Turhapuro leffoista, misseydestä ja Kymppitonnista. Kymppitonnia seurasin kyllä aktiivisesti. Nyt täytyy kyllä vielä käydä tutustumassa tähän #puhallukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, instastorya en ehtinyt katsella, saat joskus kertoa sen mesessä tai livenä, jooko, nyt tulin uteliaaksi. Riitta on aito ja on kaunis nyt ja on ollut ihan upeimpia missejä mitä meillä on koskaan ollut. <3

   Nautinnollisia Puhallus hetkiä <3

   Poista
 5. Ihana kolmikko 💕💕 Ja minä tietenkin muistan Riitan jo Miss Suomi -kisoista lähtien. Hän kun oli silloin lahtelainen ja itse asuin siellä koko kouluaikani. Ja minustahan Riitan olisi kuulunut se skaba voittaa mutta hänpä näyttikin sitten kaikille voittamalla Miss Europe -tittelin. Kymppitonnia seurattiin ja aikoinaan sen loppumista surtiin. Kyllä sietäisi Keskisen olla kuulolla - tehän pistäisitte koko putiikin ja kylän sekaisin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOh olette lahtelaisia siis molemmat. :) Riitan olisi niin pitänyt voittaa, mutta Riitta näytti kaikille ja voitti Miss Eurooppa kisat ja kaikki koki, että oikeus tapahtui. :)

   Hih juu Tuuriin, siitä tulisi aikamoista.

   Ihanaa viikonloppua Lady <3

   Poista
 6. Kivoja kuvia!! Tuota Puhallus-ohjelmaa on kyllä katsottava,millainen se on. Kymppitonni oli hauska, kaunis ja aito juontaja tuo Riitta!! Kiva oli laittaa itsekkin silmät kiinni kotisohvalla ja yrittää arvata mikä sana oli:)) Mukavaa torstai päivää sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, ihana Riitta on tullut takaisin <3 Tai ainahan Riitta on ollut ja on, Riitta on ikoninen nainen. <3

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 7. Riitta on niin luonnollinen ja ihanan höpö. Tykkään kyllä ihan kybällä myös Nikosta.
  Kivalta näyttää paidat myös.
  Ihanaa torstai-iltaa Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niko on niin hauska oikeasti :)

   Ihanaa viikonloppua Outi <3

   Poista
 8. Oho, onko Riitallakin oma kanava! Pitääpä käydä kurkkaan! Ihanaa tulevaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä. Ihanaa viikkistä Jaana <3

   Poista
 9. Hahah, muistan pienenä kun meillä oli aina kiire saunaan että keretään varmasti kattomaan Kymppitonni :D Pitääkin tutustua tuohon ohjelmaan vähän paremmin ja samoin Riitan tube kanavaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih silloin telsuohjelmat määritteli kyllä paljon aikatauluja, kun ei videollekaan laitettu. Oi niitä aikoja <3

   Ihanaa viikonloppua Sofia <3

   Poista
 10. Riitta on ollut mulle sellainen aika neutraali hahmo, en ole ainakaan koskaan kauhistellut ja tietty hän oli missiaikoinaan pikku-Mohnin mielestä kovasti kaunis! En tiennyt Riitan tubekanavasta ja piti heti mennä "vakoilemaan" ja voi että mä ihastuin! Todellakin aivan huippua läppää ja aitoutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että menit, koska onhan Riitta kanavallaan ihan mahtava, höpöttelee menemään, mutta kaiken takana piilee mahdottomasti viisauskia. Riitta on fiksu nainen ja tarvitaankin älliä, että osaa heittää niin hyvää tilannekomiikkaa, kuin Riitta osaa. :)

   Ihanaa viikkistä Mohn <3

   Poista
 11. Riitta on täältä Orimattilasta ja häneen törmää usein. Luonnollinen pakkaus. Kaikkea hyvää hänelle ja tädeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Riitta taitaa asua nykyään siellä päin tai jo siis pitkään ja Orimattilan Kehräämöstä hänen liikkeensäkin löysin. :) Ihanaa viikonloppua Kirsti <3

   Poista