perjantai 4. elokuuta 2017

Kolme ahdistavaa päivää

Kolme päivää mieleni on ollut aivan sekaisin ja tänään tapahtui sellaista, että nukahtaa kopsahdin kesken kaiken. Tapanani ei ole ollut ottaa päiväunia edes kipeänä naismuistiin ja siksi oli outoa huomata nukkuneensa keskellä päivää noin tunnin. Keho varmasti tietää, mitä keho halajaa.
Tämän viikon välien selvittely ystävän kanssa otti voimille ja tuntui, että aivoni oli kuin kupattu tyhjiksi. Samaisena päivänä Facebook Messenger viestin kautta klikkasin tyhmyyttäni auki vieraan linkin, joka olikin virus ja oma facebook sivuni meni aivan sekaisin, en mm. päässyt kirjautumaan ulos, lopettamaan vieraita/turhia sovelluksia, messenger kommenttilaatikoista en nähnyt ihmisten nimiä viesteistä, joita illan aikana tuli kymmeniä ja kymmeniä, kaikkien kysellessä mikä tämä linkki on ja ihmisten panikoidessa, kuten minäkin, että olivat menneet avaamaan kyseisen linkin. Pahinta kuitenkin oli syyllisyys, että avattuani linkin, minulta oli lähtenyt 400:lle ihmiselle virus, olin osasyyllinen muiden ihmisten hätään ja paniikkiin, vaikka toisaalta hekin tekivät vain saman minkä minäkin, avasivat viattomalta näyttäneen linkin.
Virus ilmeisesti rantautui koneisiin, joissa Windows-ohjelma ja Chrome-selain, ei älypuhelimiin laisinkaan tai läppäreihin, joissa on F-Secure suojausohjelma. Omia päätelmiä, ei vielä kiveen kirjoitettuja. Selvittelin hädissäni yötä myöten miten saan viruksen pois koneelta ja lopulta tein seuraavat, poistin Chrome-selaimen, latasin uuden, poistin turhat Chromen lisälaajennukset, poistin Facebook sovellusalustan käytöstä, latasin Malwarebytes-virustorjuntaohjelman ja vaihdoin kaikki salasanat. Uuden selaimen ja salasanojen vaihto ei kuitenkaan virusta poistanut, vaan Facebook sovellusten käytöstä poisotto tai Malwarebytes-virusohjelma. Nyt en uskalla avata Facebookin sovellualustaa laisinkaan, jos virus lymyileekin odottamassa siellä.
Viruksesta tuli hirveä soppa ja virus levisi kaikille Facebook kavereilleni sillä sekunnilla, kun klikkasin linkin auki, jonka jälkeen miltei hukuin kyselytulvaan ja hyvä on, että ihmiset kysyivät mistä linkistä oikein on kysymys. Joten neuvoksi teillekin, älkää avatko vieraita linkkejä, vaikka viestissä lukisi sinun nimesikin ja olisi vielä sydänhymiöllä varustettu.
Seuraavana yönä en saanut myöskään lainkaan nukuttua, sillä alavatsaan ja vasempaan munasarjaan iski viiltävä sykäyksittäinen kipu. Yön pikkutunneilla sitä miettii kaikkea merkillistä, mutta vaikka kipu ei ole vieläkään täysin kadonnut, ei se enää ole kovaa, joten olen päättänyt odotella vielä muutamia päiviä, josko kyseessä oli joku vaihdevuosiongelmaisen järisyttävä viimeinen ovulaation rykäys, joka ilmentyi poikkeuksellisen kivuliaana, en tiedä. Aiemmin ei ole moista kipua ollut ja vatsa vasemman munasarjan kohdalta on ollut ihan kosketusarka. Kyseessä voi olla toki myös stressireaktio.

Eilen kuitenkin saimme sitten viesteistä pahimman, erityisesti miehelle tärkeä ja monikymmenvuotinen ystävä on yllättäen menehtynyt. Hyvä ihminen, sydän kultaa, mieheni bestman, poikamme kummisetä, miksi parhaimmat lähtevät liian aikaisin. Järkytykseltä en osaa sanoa mitään tärkeää, miten tulisi nauttia nyt elämästä, koska jokainen hetki on tärkeä. Juuri tällä hetkellä tuntuu kummalliselta ja elämä mielivaltaiselta, pahantahtoiseltakin, pelottavalta ja hyvin hauraalta.
Kolme päivää on ollut järkytystä, sydäntuskaa, kipua ja unettomuutta, mutta silti minä saan tuntea kaikki nuo tunteet, ystävämme enää ei.
Toivotan kaikille levollista viikonloppua ja antakaa sille omalle rakkaalle extrahalaus. Jotenkin pahinta on, etten ole nähnyt miestäni suru-uutisen saapuessa ja näemme miehen ollessa matkoilla vasta sunnuntaina. Muistetaan myös, ettei kukaan ihminen ole itsestäänselvyys. On ystävätapaamisia, joita on vaan lykätty ja lykätty, sillä elämäähän tässä on vaikka millä mitalla käsissä, kunnes yhtäkkiä taas havahtuu, elämä on todella hauras. Ei lykätä enää. <3

148 kommenttia:

 1. Voi sinua... oikein iso halaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Tälläistä se elämä on <3 Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Tiia, otan osaa♥♥♥

  Meillä ei lykätä enää mitään jälkeen viime suven tapahtumien. Nyt mieheni pikkuveli tekee lähtöä ja se ei voinut olla vaikuttamatta suunnitelmiimme, joista mitään ei pitänyt siirtää. Joskus on pakko rikkoa oma suunnitelma.

  Tuo virusjuttu on rasittava. Minä avasin ihan hyvän ystäväni linkin ja siitä seurasi hirveitä posteja muka minun lähettämänä. Sain selvitellä sitä viikon ja olin aivan lopussa. Avasin sinutkin, koska et ole vieras, mutta onneksi siitä ei seurannut mitään.

  Ei lykätä, ei. Ollaan kuin tuo lokki mahtavassa kuvassa ja puhalletaan lentoa toisillekin siipien alle.

  ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Leena erityisesti miehelle kova paikka ja mietin tässä edesmenneen avopuolisoa, miten hän pärjää. Teillä on siellä omat rankat ajat ja itse en ole menettänyt ketään noin läheistä, kun miehesi siellä joutuu nyt kokemaan ja suremaan. Tämä on elämää, mutta elämä on kyllä välillä kovaa.

   Tuo virusjuttu on oikeasti jo ihan hirveä ja menin siitä aivan raiteiltani ja myös kaikkien teidän puolesta, se yksin olisi jo saanut sekaisin, mutta nyt sekin tuntuu mitättömältä, jotenkin kaikki tuntuu juuri tällä hetkellä.

   Upeasti todettu, niin tehdään rakas Leena ystäväin <3

   Poista
 3. Extrahalaus sinulle Tiia <3 On ollut kova viikko :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon Marika, nyt on ollut, mutta saan olla tuntemassa kaikki nämä tunteet ja se on paljon se. <3

   Poista
 4. <3

  Ismo Alangon biisin sanat tulivat mieleen: Joskus elämän lanka tuntuu olevan kaikenkestävää siimaa / Mut' se on vain ohutta hopealankaa / Hienon heinoa hopealankaa

  Kun on menettänyt veljensä varhain, tuo Alangon ajatus on mun selkärangassa ja sitä yrittää pitää päivittäin mielessä: elämä on nyt, tässä hetkessä.

  Mä olen tänään kiitollisena siitä, että koiruus sai apua ja tod näk paranee.

  Voimia muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on käsittämättömän vahva ja hauras. En ole koskaan menettänyt ketään niin rakasta ja läheistä, kuin sinä, joten en osaa edes kuvitella tuskaasi <3 Nuorena menetin yhden parhaimmista ystävistäni ja se jätti tietynlaisen turvattomuuden tunteen ja pelon, mutta lähisukulaisen meno, voi se on kaikkein pahinta.

   Olet ihmeellinen ihminen ja olen niin iloinen, että koiruus saa apua <3

   Muiskuja paljon <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ja mä sua Mape, olet mulle kaikki kaikessa, joten ei lykätä enää, mä niin tuun teille yöksi viikon päästä, varo vaan <3

   Poista
 6. Nyt oikein iso voimahalaus sinulle ja hymyä huulille!
  Ehkä uusi huulipuna ensin, se piristää!
  Nukut yön hyvin ja aamulla on uusi parempi päivä edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon Susanna ja huomenna tapaan ystäviä, siitä se elämä taas lähtee Muiskuja ja ihanaa lomaa <3

   Poista
 7. Ei tähän muuta voi sanoa kuin <3 <3 <3 ja voimistavia halauksia Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ja oma hätäni on edesmenneen avopuolison miettimistä ja oman miehen, kun en ole häntä päässyt näkemään. Iso juttu hänelle tämä kuitenkin, jotenkin pitäisi saada varmistus miten toinen voi ihan kasvoilta <3

   Muiskuja ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 8. Otan osaa surussanne ♥ Meidän pitäisi tosiaan muistaa, että elämä on nyt. Elää ja rakastaa lähimmäisiämme sen mukaisesti. Koskaan ei vaan voi tietää, milloin se lähdön hetki koittaa. Voimia teidän koko perheelle, Tiia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli hirveä hätä olla enää yhtään lykkäämättä rakkaiden ystävien tapaamista, ajatuksella elämää riittää jne. Se tässä nousi pintaan ja sitten se, kun en ole nähnyt miestäni ja hänelle tämä on ollut iso shokki ja on juuri reissun päällä.

   Kiitos Krisse <3 ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 9. Iso voimahali täältä sinulle Tiia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sari ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 10. Voi sinua! Osanotto suruunne. Viimeisen neljän kuukauden aikana olen miettinyt kuolemaa todella paljon, eikä oikeasti lohduttavia sanoja ole. On vain hienot muistot, jotka kannattelevat.
  Jaksamisia sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja ajatuksia olen pyöritellyt, muutaman ei niin läheisen mutta tutun kuolema on aiheuttanut suurta turvattomuuden tuntoa ja pelkoa ja ymmärrystä, että alamme olla siinä iässä, että emme enää ole nuoria ja kuolemattomia. Erityisesti tässä oli kyse mieheni yhdestä parhaimmista ystävistä kymmenien vuosien ajanjaksolla ja jotenkin olen ahdistunut niin kauan, kun saan miehen takaisin ja rutistaa toista. <3 Myös edesmenneen avopuoliso mielessä koko ajan ja hänen kanssaan eilen käyty puhelu, miten hän tulee jaksamaan.

   Paljon halauksia ja juuri niin, tässä on tullut muisteltua niitä kivoja hetkiä <3

   Poista
 11. Voi miten tuli surku..kovasti voimia sinne teille♥ Nuo menetykset on raskaita ja pistävät kyllä mietityttämään... On tämä elämä vaan sellainen lahja ja jokaisesta päivästä on nautittava täysillä! Halauksia sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian aikaisin lähteneen, on aina pysäyttävää, vaikka ei olisi läheinenkään. Elämän arvaamattomuus iskee arkeen, jossa monesti sulkee silmänsä ja sitkuttaa menemään. Kiitos kovasti ja paljon halauksia <3

   Poista
 12. Voi Tiia, halaan täältä Vantaalta sinua! Juuri kirjoitin omassa blogissani elämän hauraudesta.

  Minäkin olen kerran levittänyt virusta tietokoneeltani ja se oli kamalaa. Virus levisi myös silloisille työpiireistä tutuilleni ja heiltä taas eteen päin ja se oli hirveä soppa.

  Toivottavasti viikonloppu menee mukavammissa merkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon Heli <3

   Voi eihh ihan hirveää, tuo virushommeli saa aivan raiteiltaan ja paniikkiin, siitä tulee niin hirveä soppa. Toisaalta kaikki ovat yhtä hömelöitä, kuin minä eli avaavat saman linkin, jonka minäkin arvaamatta sain, joten samassa liemessä.

   Viikonloppu on mennyt jo oikein mukavissa merkeissä, kiitos <3 Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

   Poista
 13. Nuo suru-uutiset ovat aina yhtä ikäviä eikä niihin pysty varautumaan mitenkään, vaikka olisi jo odotettavissakin jonkun poismeno. Pitäisi ainakin tehdä se, ettei lykkää yhteydenottoja ystäviin ja sukulaisiin ja ajattelisi että soitan sitten huomenna, koska se voi sitten olla myöhäistä.

  Rauhallista viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan juuri noin ajattelin, koskaan ei tiedä kenen on viimeinen päivä.

   Ihanaa viikonloppua Kristiina <3

   Poista
 14. Vastoinkäymisillä on ikävä tapa kasaantua. Tsemppiä ja voimia, Tiia❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ne aina tulevat ketjuina. Ihanaa viikonloppua ihana Satu <3

   Poista
 15. Viime aikoina, kuukausina ja vuosina, on muutama vähän kaukaisempi sukulainen, ystävä, tuttava ja tuttavan tuttava, menehtynyt melko lyhyen, mutta rajun sairauden johdosta. Se kyllä surettaa minua kovasti, kun kyse on vielä melko nuorista ihmisistä eli alle kuuskymppisistä, jotka ovat minusta vielä nuoria. Sellainen tuntuu todella raastavalta ja epätodelliselta, ja niin väärältä. Yritän olla liikaa ajattelematta kuolemaa, muuten vaivun ihan aallonpohjalle, mutta ne ajatukset pompsahtaa mieleen tämän tästä.
  Ystävän poismeno on varmasti kova paikka teille, miehellesi ja sinulle, ja kaikille läheisille. Voimia kaikille ja osanottoni. Ja totta, pidetään huolta ja ollaan lähellä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä he ovat nuoria ja lähteneet ihan liian aikaisin surettaa ja ahdistaa ja lietsoo turvattomuuden tunnetta.

   Sama juttu, että näistä menee ihan aallon pohjalle ja masentuu hetkellisesti. Erityisesti kyseessä oli mieheni ystävä. miestäni käy sääliksi ja sitten edesmenneen avopuolisoa ja läheisiä, myös edesmennyttä Olen ajatellut paljon.

   Kiitos sinulle ihanuus ja mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 16. "Elämä on aina kaunis.Se ei vain aina näytä siltä.Silloin tarvitaan useimmiten silmienpesuvettä joka on kyynelistä tehty"(Marleena Ansio) Halauksia täältä Jollaksesta❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti kirjoitettu, kiitos niin paljon tästä ja kaunista viikonloppua sinulle. <3

   Poista
 17. Vastaukset
  1. Halauksia sinulle myös Pirkko 💖💖💖

   Poista
 18. Voimia ja halauksia täältä Tiia <3 Samoilla miettein tässä olen itsekin viime viikot taas kerran elellyt - elämä on nyt ja läheisemme eivät ole itsestäänselvyyksiä. Pidetään huolta toisistamme silloin kun vielä voidaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Voi itku kun vahingossa poistin 100 kommenttia ja siinä meni omat vastauksetkin <3 Pidetään huoli, elämä on kaunis, hauras ja arvaamaton <3

   Poista
 19. Voi itku näitä tietokoneita ja niistä aiheutuvia turhia murheita. Itse olen ihan surkea tietokone jutuissa enkä osaisi tehdä mitään jos koneeseemme tulisi jotain.
  Voi suru ja ikävä. LÄheisen poismeno on aina raskas uutinen. Minä sain samanlaisen uutisen keväällä kun rakas mummuni nukkui pois <3
  Halauksi ihana Tiia ja voimia suruunne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Mummut on parhaita <3 Kiitos niin paljon ihana Nanni ja paljon halauksia <3

   Poista
 20. Voi Tiia, ymmärrän ahdistuksesi oikein hyvin. Vielä kaksi yötä ja sitten pääset vihdoin halaamaan ja lohduttamaan miestäsi. Lämmin osanottoni teille suureen suruunne ♥ ♥
  Tämä kesä on vienyt monta ihanaa ihmistä luotamme ja aivan liian varhain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Osanotto myös teidän suruun ihana Ansku ja lämmin halaus. Kiitos kovasti <3

   Poista
 21. Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos niin paljon sinä ihanuus <3

   Poista
 22. Oi otan osaa <3
  Pojan kummisetä kuoli liian aikaisin ja olen samaa mieltä: parhaat poistuvat ensin.
  Virus, pieni murhe. Itse napsautin sen, kun oli töissä nettiyhteisösssä, jossa kaikki piti olla mulle selvää. Eräs ilta napsautin ja se oli siinä. Poika ajoi kaupungista 40 kilsaa selvittämään asiaa, itseähän en vaan osannut *nolo*. Mun olisi vaan niin pitänyt tietää ja tiesinkin, mutta väsyneenä vaan klikkasin, kun oletin kamun mua muistavan.
  Kaikesta selvitään ja tuo on pientä.
  Jaksamista sinne ja olet tärkeä mullekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Voi sinua ja niin minäkin sen viruksen avasin ja moni muu, eli älä mieti vaan Marketta ja noloile. Parhaat lähtevät ensin, siltä se välillä tuntuu. Muiskuja ja kiitos kauniista sanoista <3

   Poista
 23. Onneksi nuo virusjutut on pieniä, vaikka ärsyttäviä juttuja. Mutta rakkaan ihmisen äkillinen menetys. Sitä ja sen lopullisuutta on niin vaikea ymmärtää ja hyväksyä. Voimia teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niin muistan niin hyvin, meidän erään keskustelun. Kiitos ja muiskuja Sari <3

   Poista
 24. Otan osaa suruunne, välitä viestini myös miehellesi. Koskaan ei tosiaan tiedä milloin aika täällä loppuu, pitäisi vaan osata nauttia siitä, mitä nyt on ja mitä nyt voi tehdä.
  Toivottavasti se massukipukin nyt loppuisi.
  Haleja ja suukkonen poskelle Tiia ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos niin paljon ihana Outi <3 Massukipu on helpottanut, oli sekin outo juttu. <3

   Poista
 25. Otan osaa poikasi kummisedän kuoleman aiheuttamaan suruun. Toivottavasti se kipu, joka vaivasi on helpottanut. Jos ei ole, älä ihmettele sitä kovin pitkään. Virus on nyt suruistasi pienin. Jaksamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos niin paljon Kirsti ja kipu on helpottanut, taisi olla joku hormonalinen outo heilahdus tai jotain. Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 26. <3 Hali <3

  En nyt muuta osaa sanoa...ja kiitos kun varoitit viruksesta heti kun ymmärsit mikä se on...saattaa olla että vältyin, mutta sinut jouduin mesestä poistamaan, ainakin toistaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Virus on jo poissa, eli kaikki hyvin. <3 Halauksia <3

   Poista
 27. Voi miten ikävä viikko sinulla onkaan ollut, otan osaa suruunne! Haleja ja jaksamisia. Tosiaan virusongelmat ovat pieniä elämän harmeja läheisen poismenoon verrattuna. Ikävää silti että semmoinenkin riesa tuli, toivottavasti pääsit eroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Välillä elämä heittelehtii ja sitten taas uuteen nousuun. Kiitos lämpimistä sanoista Matkatar <3

   Poista
 28. Voimia teille <3

  Lähipiirissä on ollut sairautta, joka ainakin nyt näyttää olevan voitettu. Mieli on nyt kiitollinen, mutta olen taas ajatellut enemmän elämän rajallisuutta... Lyhyen aikaa täällä olemme ja joka päivää pitäisi osata arvostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Nämä saa kyllä aina miettimään, mutta ihanaa kuulla, että kaikki on hyvin <3 Kiitos Tuuli <3

   Poista
 29. Voi ei, osanotot myös täältä :/ Toivottavasti tuleva viikko tulee olemaan parempi ♥
  Facebookissa on liikkeellä ilmeisesti useita erilaisia viruksia. Munkin etusivulle on pitkin viikkoa pomppinut milloin mitäkin outoja linkkejä.. Kunpa nuo virus linkit sais jotenkin katoamaan omalta etusivulta D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Voi itku noita viruksia, no kunhan muistetaan olla klikkailematta. Muiskuja Sofia ihana ja kiitos niin paljon <3

   Poista
 30. Tiia rakas! Älä sie siitä viruksesta murehdi, hyvä muistutus meille kaikille siitä, että virustorjunta pitää olla ajan tasalla myös älykännyköissä. Se oli vaan niin hämäävä, että jopa mä lankesin :(

  Toivottavasti kivut ei enää kiusaisi... olisipa olleet vaan stressistä!

  Voimia suruun ja osanottoni. Tuun halaamaan sua heti kun palaan reissulta.

  Oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Voi itku kun sähläsin ja poistin 100 kommenttia ja myös omat vastaukset, mutta täällä siis taas. Se oli niin hämäävä, että mäkin lankesin ja moni muu, menin ihan näppylöille koko keissistä.

   Kiitos niin paljon ja sitä ihanaa halausta jäänkin odottamaan <3 Ihana oot sinäkin <3 Muiskis <3

   Poista
 31. ❤️❤️ ja iso Hali ja jaksamisia!
  Unohda se virusongelma, turhaa sitä on murehtia. Pidä sen sijaan huoli itsestäsi ja käy tarkistamassa että ei ole mitään vakavampaa. Luultavasti stressistä johtuvaa mutta parempi kuitenkin käydä tarkistuttamassa.
  Päivätorkut on hyvää ottaa jos vain pystyy, ne antaa voimia jaksamiseen päivään ja suruun.
  Iso hali vielä! ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Oli stressistä, koksa katosi kuten tulikin <3 Kiitos niin paljon ja sinulle kovasti haleja myöskin <3

   Poista
 32. Voi sinua, tekevälle sattuu. Koitahan levätä! <3

  VastaaPoista
 33. Voi ei :( Oon niin pahoillani! Eipäs oo ollut helppoa siellä 😓😢

  Halirutistus sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Ihana ja otan kopin haliin <3 hali myös sinne <3

   Poista
 34. Voi Tiia! Ompas sinulla ollut nyt kaikkea ja vähän liikaa. Voimia! Eikö ole hassua, että me usein manaamme arkea ja sen tylsyyttä, mutta kun jotain tällaista tapahtuu, tuntuu tylsä arki turvasatamalta, johon haluaa palata. Iso halaus sinulle! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niin hienosti sanottu Kati, juuri näin, arki on oikeasti ihmisen parasta aikaa. <3 Muiskuja ja kiitos <3

   Poista
 35. Voimahaleja täältä Sinulle Tiia Ystäväin ♥
  Elämä on välillä melkoista myllerrystä (tääläkin).

  Toivon Sinulle Tiia voimaannnuttavan rauhaisaa viikonloppua ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Arvaan että on, joten sinulle myös paljon paljon haleja ihana ystäväin <3

   Poista
 36. Otan osaa suruunne -
  Voimia sulle etähalin voimin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 37. Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 38. No jopas nyt on ollut kurjia ja surullisia asioita 😭Toivottavasti alkaa helpottaa ❤️Voimahali ja tsemirutistus 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kyllä alkaa, kiitos niin paljon ihanuus <3

   Poista
 39. Voi Tiia! Olet mielessäni! Kovasti halauksia ja voimia molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 40. Voi tuota vastoinkäymisten sarjaa. Kyllä sellainen vetää mielen apeaksi. Lämmin osanotto teille läheisen ihmisen menetyksestä <3 Lähtöjärjestys tuntuu usein väärältä, ihmismieli on liian pieni ymmärtämään sitä. Lepäilehän siellä, siinä niitä voimiakin samalla kerääntyy.

  Kaikkea hyvää ja kaunista sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niin on, ihminen ei ymmärrä, eikä oikein pysty hyväksymään ja mieltämään. Kiitos niin paljon ja samoin sinulle Kaaru <3

   Poista
 41. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Ansku on lisännyt kommentin tekstiisi "Kolme ahdistavaa päivää":

   Voi että mikä ikävä tapahtumien sarja.Paljon paljon voimia teille😯

   Poista
  3. Kiitos ihanuus ja halit <3

   Poista
 42. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Anna on lisännyt kommentin tekstiisi "Kolme ahdistavaa päivää":

   Kiitos muistutuksesta! Ja muutenkin tässä oli valtavasti ajateltavaa. Syvällistä syksyä, t. Anna

   Poista
  3. Zemppiä kovasti sinulle Anna <3

   Poista
 43. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Marjo on lisännyt kommentin tekstiin "Kolme ahdistavaa päivää":

   Osanottoni suruunne ja lämmin halaus ❤️

   Poista
 44. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Thea Ester on lisännyt kommentin tekstiisi "Kolme ahdistavaa päivää":

   Voi että.. yleensä vastoinkäymiset pakkaa tulla yhteensoittoon, tai ainakin näin on meillä. Mutta jokatapauksessa: haleja ja tsemppejä sulle ja teille molemmille <3

   Pidetään huoli läheisistämme sekä tavataan tärkeitä ystäviä ja sanotaan niitä ihania sanoja nyt, eikä sitten kun on liian myöhäistä <3


   Poista
  3. Näin se juuri menee täälläkin, mutta sitten aina uuteen nousuun entistä vahvempana. <3 Pidetään ja muistetaan, ettei elämä ole itsestäänselvyys <3 Ihanaa viikkoa Thea Ester <3

   Poista
 45. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Kolme ahdistavaa päivää":

   Voi että. Nuo tietokoneet on mulle hepreaa.
   Monesti sormi vahingossa käy väärässä paikassa ja sotkee asiat.
   Ikävää, kun saitte suru uutisen. Millään ei haluais luopua läheisistä, mutta pitää irrottaa, kun aika tulee. Onnettomuus, sairaus tai joku muu vie läheisen yhtäkkiä.
   Voimia teille kaikille
   >Leena

   Poista
  3. Niin sotkee, kuten täällä blogissakin tällä kertaa, kun menin painamaan julkaise ja painoinkin poisto ja sata kommenttia katosi.

   Kiitos niin paljon ihana Leena ja muiskuja <3

   Poista
 46. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. NannaM on lisännyt kommentin tekstiisi "Kolme ahdistavaa päivää":

   Hei Tiia,

   ja oikein tiukan halauksen lähetän täältä <3. Olen omassa elämässäni huomannut näin viisikymppisenä, että näitä menetyksiä tulee koko ajan enemmän ja ne ovat saaneet miettimään kovasti tätä elämän rajallisuutta. Yritetään elää ja nauttia joka päivä ja pidetään huolta toisistamme <3
   Parempaa uutta viikkoa, johon teille tuo ilmeisesti paljon iloa uusi perheenjäsen <3 ...
   Terveisin, Johanna

   Poista
  3. Ihan sama juttu, oi niitä nuoruuden huolettomia aikoja, silloin luuli olevansa kuolematon. Nautitaan jokaisesta päivästä. <3 Uusi perheenjäsen on tuonut paljon iloa, kunpa hän vielä oppisi rakastamaan meitä. <3

   Ihanaa viikkoa Johanna <3

   Poista
 47. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soili / DM on lisännyt kommentin tekstiisi "Kolme ahdistavaa päivää":

   Voi ei miten surullisia uutisia.... elämä on jotenkin niin hirveän hauras ja arvaamaton. Voimia teille paljon, lämpöinen halaus. Lämmin osanotto surussa. <3

   Poista
  2. Elämä on niin vahva ja hauras yhtä aikaa. Kiitos kovasti ja ihanaa viikkoa Soili <3

   Poista
 48. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mira / Blinger shimmer -blogi on lisännyt kommentin tekstiisi "Kolme ahdistavaa päivää":

   Iso halaus <3

   Poista
 49. Osa kommenteista näyttää oudolta, koska niin se sormi taas luurilla sohahti julkaise kommentit kohdassa vahingossa poista ja sehän sitten poistaa kerralla 100 kommenttia. Olen ne tänne kaikki yksitellen palauttanut ja omat vastaukset toki katoi myöskin. Mutta ainakin sain teidän lukijoiden kommentit tänne, ne ovat olleet niin tärkeitä <3

  VastaaPoista
 50. Voimahaleja sinne kovasti, sinulle ja miehelle myös<3 Tiedän miltä tuntuu. Muutaman vuoden sisällä on itseltä lähtenyt vierestä muutamakin ystävä. Yksi parhaista monen kymmenen vuoden ystävyyden jälkeen yht´äkkiä ja se on shokki ja suru joka jättää sellaisen surun ja tyhjiön, jonka kanssa aikaa myöden oppii elämään, mutta ikävä ei katoa koskaan. Jotenkin vaan parhaat lähtee ensin... Opin että pitää kertoa aina että toinen on tärkeä ja rakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sari, sinulla ollut todella suuria suruja ja parhaan ystävän menetys jättää sydämeen ammottavan aukon. Hirmuisesti sinulle halauksia ja olet niin oikeassa, kannattaa kaikki rakkaus antaa ja sanoa. Ihanaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 51. Tiia,osanottoni ystävän poismenon johdosta.Toivottavasyi kivutkin alavstsassa jo ohi.
  Kamalaa mitä tuollainen FB-virus voikaan aiheuttaa,huh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ohi, oli kumma juttu, mutta onneksi meni pois. Kiitos niin paljon Jael ja ihanaa viikkoa sinulle <3

   Poista