lauantai 12. elokuuta 2017

Filtteritöntä elämää!


Jottei se totuus taaskaan unohtuisi, niin joskus on hyvä pläjäyttää näitä arjen aarteita, joita löytyy kameran puolelta. Siis eihän sitä millään voi laittaa Instagramiin kuvaa, jossa näkyy Ikea-säkki, joka on ollut jo kolme viikkoa eteisessä, koska henkinen minäni konmarittaa siihen roinaa. Kassi on muistutus siitä, että on arvokas tilanne päällä, olen tekevinäni jotain ja lisäksi autan muita, laittamalla tavaraa eteenpäin. Miksi asia ei ole edennyt, siihen en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta Ikea-kassin olemassaolo eteisen lattialla kuitenkin todistaa, että olen tekemässä jotain, ahkerana, ainakin henkisessä tahtotilassani.
Lisäksi kännykän uumenista löytyy usein tälläisiä vahinkolaukauksia eli herkkupaloja, kun olen ollut kännykkä kädessä tekemässä jotain. Näitä sitten kelpaa ihastella, että tässä on ihan aidosti arkinen minäni, jonka vuosirenkaatkin on miltei ikänsä puolelta kaulalta laskettavissa. 
Tämän kuvan lähetin blogikamulle Miss Piggies Pearlsille, kun olin menossa Urban Decay Naked Heat meikkaukseen ja meikäläistä jännitti. Jännitti myös mennä kaikkien kaunotarten eteen meikattavaksi ilman meikkiä. No ni, eikö kuulostakin järjettömältä, meikata ennen meikkausta, vähän kuin siivota ennen, kuin siivooja tulee. No en meikannut, menin ihan omana läikikkäänä ja punanaama naturellina ja lopputuloshan oli tämä alla. 


Alla oleva Instagram kuva on ollut yksi Instagram-historiani tykätyimpia ja ainakin kommentoiduimpia, mutta siinähän en oikeasti ole minä. On kauneusfiltteriä, kuvan muokkausta, harkittu kuvakulma, sadasviideskymmenesotos ja myös käsi on tärähtänyt ja tuonut kuvalle lisäpehmeyttä, joka on poistanut ryppyjä. 

Yllä olevat kuvat ovat taasen todiste siitä, miltä se meikäläisen Avon bereMARKable meikkihaasteen meikki näytti, ei kovin kauniilta, sitä on meikäläinen levitellyt luomiväriä vähän isolla sudilla, kuin lapsi konsanaan. En vieläkään ole oppinut luomivärin laiton saloja, joku koulutus olisi vissiin tarpeen.
Me monet uppoamme filttereiden maailmaan ja onhan se koukuttavaa, kun on toimintoja, jotka kaventavat kasvoja, suurentavat silmiä, valkaisevat hampuleita tai poistavat silmärypyt. Mutta filtteröidyissä kuvissa on tietynlainen muovinen ote ja aito on aina parempi, paitsi ei näissä minun kuvien tapauksessa. ;)

Miten siellä, käytättekö aina filtteriä, vai suhaatteko suoraan aidot kuvat menemään. Onko kuvien muokkaus mielestänne hyväksyttävää vai jopa feikkiä tai jotain siltä väliltä. Onpa kivempi katsoa mahdollisimman stailattuja kuvia vai aitoja. Oma vastaus kaikkeen on sekä että ja riippuu fiiliksestä, niin omien kuin muidenkin kuvien kohdalla. :) On kivaa katsella stailattuja kuvia, mutta tirkistellä välillä ihan sitä arkea. :)

Mahtavaa lauantaita ja tästä pyrähdän kaksipäiväiselle Tubecon setille ja kamun luokse yökylään Käpylään, jottei tarvitse autolla sahata Porvoon ja Hartwall Areenan väliä ja ihanaa nähdä pitkästä aikaa käpyläkamua, jonka kanssa olemme olleet ystäviä lukion toiselta luokalta asti. 


78 kommenttia:

 1. Käytän ja en. Tai siis muokkaan Insta-kuvat VSCO-ohjelmalla niin, että haalistan ensin sävyjä, lisään sitten valoa ja lopuksi vähän kontrastia. Muuta en edes osaisi, vaikka joskus finninassupäivänä tahtoisin kokonaamablurrin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää muuten tutustua noihin mainitsemiisi ominaisuuksiin, sillä käytän samaa ohjelmaa, mutta olen ostanut vain erilaisia filttereitä, mutta en ole sen kummemmin kuvia sillä muokannut yksitellen. Mielenkiintoista. :) Instassa sitten omat muokkaukset ja kännykässä, niin kuvien muokkaamiseen voisi suorastaan upota ja kadottaa ajan. :) Blurria kuule tarvitaan täällä vähän väliä.

   Ihanaa lauantaita Iina <3

   Poista
 2. Mä itse en käytä esimerkiksi instassa filttereitä. Ihan satunnaisesti, mutta tosi harvoin jossain maisemakuvassa joskus, mutta pääsääntöisesti en. Snäpissä leikin sitten naamafilttereillä ja äänenmuuntimilla. Sinne ne sopii. Mä rakastan arkirealityä enkä muutenkaan tykkää liian asetelluista ja stailatuista kuvista. Mahtavaa Tubeconia Sinulle, Tiia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkireality on munkin juttu, paitsi ehkä instassa, sieltä siivoan ikeasäkit ym. :) Sama tykkään elämänmakuisista, mutta ihailen kyllä myös tehtyjäkin kuvia. Kiitos ja ihanaa uutta viikkoa Krisse <3

   Poista
 3. Jos kuvan valo on väärä/vääränsävyinen niin saatan vähän tuoda sitä lähemmäs todellisuutta
  Ja joskus selfien kohdalla käytän kyllä blurria, en läheskään aina, mutta "huono naama päivinä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu joskus on pakko blurrata. :) Jos valo osuu sillä tavoin, että oikein korostaa ryppyjä. :) Ihanaa maanantaita Nunju <3

   Poista
 4. Joskus käytän, joskus en. Tekeehän tietyt filtterit instakuvista kauniita ja niitä on kiva katsoa, mutta kyllä tälläiset perus arjen otoksetkin piristävät :) Palauttaa maan pinnalle, että samanlaista se on muillakin ;)

  Kiitos kivasta postauksesta ja hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan juuri niin, mielestäni molempi hyvä. :)

   Ihanaa uutta viikkoa Henna <3

   Poista
 5. Hieno rehellinen ja hauska kuvakavalkaadi!Kyllähän me kaikki ihmiset näytämme ei-niin-hohdokkailta kotioloissa ilman meikkiä puhumattakaan jos otetaan kuva eri kuvakulmista...kääks! Itse käytän kännyssä muokkaustoimintoja, hitusen kirkkautta ja kontrastia
  . Lopuksi terävyyttä lisää ja kenties vähän lämpöäkin lisää kuvaan riippuen originaalista. Filtterit sumentavat liikaa joten käytän niitä harvoin. Saman tuloksen saa usein terävämpänä aikaan kun muokkaa itse. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta että jotkut filtterit tekevät muovimaisen ja se on sama, kuin olisi ottanut botoxia tai muuta. Eli luonnollisuus ja pilke olisi tarve säilyttää, mutta silti kiva on kuitenkin kuvia muokkaillakin, koska oma kamera ei taltioi kaikkea mitä silmä näkee.

   Ihanaa uutta viikkoa ja kiitos muokkausvinkeistä <3

   Poista
 6. Kai minä käyttäisin filttereitä jos osaisin =D Oilshan se ihan mukava saada joskus vähän kauniimpikin kuva itsestä.
  Vasta kolme viikkoa Ikean kassi lattialla. Minulla on eteisessä pari pahvilaatikkoa johon heitellään eteen osuneita joulukoristeita ohimennen. Voi olla että ne pääsevät vielä ulkokomeroonkin asti ennen joulua.....tai sitten ei =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet paras Sude, voi itku sun kanssa. <3 Hihi, no mutta hei ovat sitten valmiina jo, kohtahan se joulu tulla jollottaa. ;)

   Kivaa viikkoa <3

   Poista
 7. Kiva postaus! Mä en käytä filttereitä kun en osaa..naamaa kyllä meikkaan sitäkin enemmän kun kuvia otetaan..josko näyttäis sileämmältä🤗Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä Tubeconiin☀️❤🌹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytät aina ihanalta <3 Kivaa maanantaita <3

   Poista
 8. Itse käytän ja en käytä filttereitä. Yleensä se on lähinn' vähän lisää valoa jne. Tosin olen tehnyt photarilla joskus oikein reilumpaakin kuvanmuokkausta, mutta silloin oli kyse erään bändin laulajista otettua kuvamatskua varten.

  Minä aina ihailen näitä sinun aitoja ja rehellisiä kuvia <3
  Hih kyllä täälläkin löytyy näitä puhelimen vahinkolaukauksia joissa saa leukoja laskea ;)

  Ihanaa viikonloppua Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan vahinkolaukaukset, hih. :) Sulla on aina niin upeita kuvia, että oksat pois <3

   Ihanaa viikkoa Souliina <3

   Poista
 9. Mun kuvat on aina ihan aitoja, kun en osaa niitä käsitellä. Korttikuvia rajaan ja oikaisen ja joskus maisemiakin, kun ovat ihan vinossa. Siinä kaikki, mitä olen jaksanut opetella.
  Itsestä olen kuvia yrittänyt, mutta eihän tämä pallinaama edes kameraan mahdu, reps.
  Kuvia on aina kiva katsella,muokattuja ja aitoja.
  Maritus täälläkin päällä; lehtikori jalan vieressä odottaa kierrätykseen menoa, ei vaan jaksa.
  Ihanaa Tubetusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin hassutus, mahtuu mahtuu ja niin haluaisin nähdä sun kasvot, edes facessa. Ihana Marketta siellä <3 Sama homma, odottaa ja odottaa, mutta kyllä se pyörremyrsky puuska vielä iskee, joko tänä vuonna tai ensi vuonna, heh.

   Kiitos ja upeaa maanantaita ihana Marketta <3

   Poista
 10. Ihanan rehellisiä kuvia. Bloggauksen alussa heitin vain kuvia blogiin. En ymmärtänyt muokata niitä, vaikka olin muka joskus kuvankäsittelukurssejakin käynyt. Nykyisin ei taida mitkään muut kuvat lähteä suoraan verkkoon, paitsi Insta-kuvani ovat useimmiten aitoja. En jaksa yrittää korjailla kuvia puhelimen korjausohjelmalla. Mielestäni kuvia saakin korjailla tiettyyn pisteeseen saakka. Näkeehän sen, jos homma on hieman lähtenyt lapasesta.
  Nauratti muuten tuo Ikea-kassi. Minulla oli makuuhuoneen nurkassa muovikassi, johon olin kerännyt vanhoja ja kenties kaapissa kutistuneita vaatteita UFF:ille vietäväksi. Siinä se kassi oli luultavasti puolisen vuotta, kunnes tällä viikolla vielä heitin sinne yhden takin ja pari päivää asiaa ihmeteltyäni kassi tosiaan lähti UFF:ille. :)
  Kivaa Tube-viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu samaa mieltä, saa korjailla ja kamerahan ei tallenna esim. maisemakuvissa sitä värien loistoa, mitä silmät näkee. :)

   No mutta lopulta se lähti sinne Uffiin, ei tiedä kauan tuo omakin lojuu tuossa, ehkä sitten kun se on ns. "valmis". ;)

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 11. Ihanan aito postaus kuvineen <3 Järkkärikameralla otettuja kuvia tarvitsee harvoin käsitellä, mutta instagramissa tulee leikittyä filttereillä :) Ihmissilmän kaltaista kameraa kun ei ole olemassakaan, niin toisinaan tulee muokattua kuvia juuri sen takia. Näkee jotain hämmästyttävää, ottaa siitä kuvan ja toteaa että eipä ole lähellekään niin vaikuttavat värit tms. kuin livenä. Filttereillä saa kuvista sen näköisiä kuin ne omin silmin kokee. Jos minä muokkaan kuvia, niin käytän tätä "sääntöä". Väreillä / kontrasteillahan voi vetää överiksikin, sellaisen kikkailun jätän muille :)

  Ihanaa lauantaita kaunokainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan niin ajattelen samoin, ettei ihmissilmän kokemaa mikään kamera välitä ja siksi pitää hieman muokkaillakin kuvia. Juu sellainen överi homma ei ole minunkaan juttu, vaikka varmasti olen vahingossa välillä siihen kuvia muokattaessa sortunutkin. :)

   Ihanaa uutta viikkoa ihanuus <3

   Poista
 12. Eikä! Ihana postaus! ♥
  Itse en nykyään juurikaan enää käytä filttereitä. Oon aina ollut valokuvauksessa realistisuuden tavoittelija, joten muokkaan ylipäätään mun kuvia tosi vähän. Yleensä korjaan siis vain valotusta, kontrastia ja värilämpöä. Joskus sitten kuvan tyyli vaatii vähän jotain ekstraa, jolloin saatan käyttää filtteriä (esim. auringonlaskun värien toisto), mutta harvemmin edes löytyy valmiista filttereistä sopivaa. Ja UHG että en tykkää yhtään niistä Instakuvista missä on hieno meikki ja sitten koko kasvojen iho blurrattu supertasaiseksi.. Se on vaan niin feikin näköistä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin niin ihanat kuvat ja iho mm. :) Eli luulen, että tässä iässä sitä hieman kaipaakin enemmän filtteriä, kuin kauniit nuoret naiset <3

   Juu sellainen barbielook ei ole minunkaan mieleen.

   Kiitos Maria ja upeaa viikkoa <3

   Poista
  2. Ai ihana iho? :D Akne ei ole ehkä mun käsitys ihanasta ihosta, mut onneksi sen saa meikillä piiloon. :P Mutta kiitos silti! <3
   Ja kaunis olet kyllä itse, vaikka mitä sanoisit! :)

   Poista
  3. Rakas ihana, kun on viiskymppinen ja näppyjä löytyy täältäkin, niin nuorten rypytöntä ihoa katselee suurella ihailulla <3

   Kiitos ihana Maria <3

   Poista
 13. Mä oon aika laiska muokkaamaan kuvia; blogiin kuvat on vain rajattu ja kokoa pienennetty. Instagramin puolelle saattaa siellä olevia filttereitä joskus käyttää, mutta harvemmin kuviin joissa oma pärstä näkyy :D

  Aurinkoista lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin nuoret ja kauniit kasvot eivät kaipaakaan filttereitä <3

   Ihanaa maanantaita Mira <3

   Poista
 14. Jälleen hieno postaus sinulta ihanuus ♥ aitous on parasta ja luxus (ja pikku fiksaus) on mukavaa ♥
  - Toisinaan käytän filtteriä ja toisinaan taas ei, mä taidan harrastaa enemmän sitä "oikeaa" kuvakulmaa :D

  Oikein mukavaa lauantaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se sinun kuvakulmasi onkin juurikin ihana <3

   Kivaa uutta viikkoa Marru <3

   Poista
 15. Kiitos hyvästä postauksesta. Filtterit ovat minulle tässä mielessä uusi tuttavuus. Ihanaa, että jaoit epäonnistuneita otoksia kaunottaresta. Kateus ja ikäkriisi hieman hellittävät niitä katsoessa. Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih voi kun ihanaa ja juurikin kun katselen tuota kaksoileuka nassua meikittömänä täällä päivät pääksytysten, niin koen, että se juuri on aidoin minä. :)

   Kivaa uutta viikkoa Kirsti ja kiitos sinulle <3

   Poista
 16. Voi miten kiva postaus..Olet kyllä niin aito ja upea❤ nykyään en kovin välitä kuvissa poseeramisesta..Mutta noita filttereitä kyllä tulee välillä käytettyä..snäpillä lähetetään lasten kanssa piristystä päiviin ja nauretaan sitten mahat kippurassa😂Ihanaa viikonloppua🌞💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi juuri sellaista kivaa omaa huumoria. Kiitos niin paljon Päde ja upeaa viikkoa <3

   Poista
 17. Hih, mikä kuvakavalkadi :D :D
  En käytä filttereitä, ainoastaan joskus lisään valoa varjoihin. Pistän siis menemään sellaista kamaa kuin kännykkäkameralla tulee. Tosin pitää sen verran tunnustaa, että otoksia tulee usein otettua muutama ja niistä valitsen sen parhaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sitä ei kuitenkaan lasketa muokkaamiseksi vaan täydelliseksi otokseksi eli anna palaa vaan <3 Sulla onkin ihania matkakuvia aina ym.

   Aurinkoa uuteen viikkoon <3

   Poista
 18. Ihana ja hauska postaus jälleen kerran:)
  En ymmärrä filttereistä enkä muokkaamisista mitään, joten en käytä sellaisia (en tiedä mistä sellaisia edes löytää, olen vähän alkeellisella tasolla, hih;) ). Omasta naamasta (kroppaa en viitsi edes julkistaa) otetut julkiset kuvat pyrin ottamaan sellaisesta kuvakulmasta eli yläviistosta, ettei kaulamakkarat ja kalkkunakurttu näy, ei ainakaan kovin pahasti;) . Varmaan sitten, kun makkarat ja kurtut lisääntyy hälyyttävästi, pitää alkaa opetella niitä filttereitäkin käyttämään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei hyvä vaan, koska nälkä kasvaa syödessä filttereidenkin suhteen ja onpahan oikea kirous, että menin sellaisia puhelimestani lisää löytämään. ;)

   Juu se voi olla täälläkin, sitä enemmän filtteriä, mitä enemmän ryppyjä ja makkaroita.

   Ihanaa viikkoa Sari <3

   Poista
 19. Ihania kuvia! Oot sä vaan niin kaunis ilman meikkiä ja meikin kanssa 😍 Nuo teidän lemmikit ovat kyllä suloisia 😊 Ihanaa viikonloppua Tiia ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos itse upeus kauniista sanoista <3

   Poista
 20. Niin ja kaunis oot ilman filtteriäkin ❤

  VastaaPoista
 21. Jos sulla on Ikeanpussi esillä niin mulla on tosi usein imuri esillä , antaa kuvan että olen juuri aloittamassa imuroinnin ja se "kuva" voi olla esillä viikonki....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih eli ymmärretään toisiamme, se imuri tai Ikea-kassi menossa kierrätykseen on meille "aie" ja lopultahan se aie toteutuu.

   Ihanaa viikkoa Ulrika <3

   Poista
 22. Kuvia rajaan ehdottomasti :) Filttereitä käytän usein, mutta välillä on kiva laittaa ihan sellainen natural kuvakin. Paljon on kiinni valaistuksesta tai luonnonvalosta. Välillä sitä vaan onnistuu kuvissa ja välillä ne on just tuollaisia kaksarikuvia (niitä on muuten tosi paljon) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin en ymmärrä miten joskus on viisi kaksaria ja joskus kuvissa ei näy yhtäkään, miten se edes on mahdollista?

   Muiskuja viikkoon Outi <3

   Poista
 23. Ihanan aito olet ja juuri siksi ihana <3

  Minä käytän ehkä max. 30% ajasta kännyfilttereitä, lähinnä siksi, että lopputulos on mielestäni jotenkin keinotekoinen- ja sitä yritän välttää. Mikä helpointa mun kännykässä ei ole sellaisia hienoja filttereitä mitä monella kamulla on joten eipä tule edes kiusausta filtteröidä ;) Rajauksia tietty käytän usein...koska kotini on sotkuinen Peppi Pitkätossun maja ;).

  Muisk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajaukset on musta, koska kaikkea heh ei aina vaan voi näyttää, esim. hirveää kenkäkasaa eteisessä. :) Aina käytän jotain filtteriä, siis värifilttereitä, mutta hitsi nuo rypyn poisto filtterit keksin vasta ja nyt pelkään jääväni koukkuun.

   Upeaa viikkoa ihanuus <3

   Poista
 24. Hauskan aito postaus! :) Snäpissä lähettelen tosi paljon filtterittömiä kuvia kavereille ja usein myös mystoryyn. Instaan kuvaa lisätessä, mä usein säädän kuvan kirkkautta ja rajaan niitä jonkin verran, mutta muuten en sen erikoisemmin muokkaile niitä. Harvemmin nykyään päivitän facea, mutta silloin kun päivitän, mietin päivityksen sisällön erittäin tarkkaan :D Saattaa johtua suurimmaksi osaksi siitä, että facessa on kaikki sukulaiset kaverina ja sen takia pitää miettiä vähän tarkemmin mitä sinne pistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu face on paha ja jotenkin facesta on tullut kaikkine mainoksineen hieman sekamelska. Mutta kyllähän se instassakin kiva on, että jos on vaikka tosi pimeä kuva, että sitä on hieman valoitettu. :)

   Ihanaa uutta viikkoa Sofia ihanuus <3

   Poista
 25. Minä en juuri filttereitä instassa käytä. Kuviin saatan lisätä hiukan valoa, kontrastia + terävyyttä. Mahdollisimman luonnollista lopputulosta haen. Instani ei olekaan yhtenäisen ja harmonisen näköinen/sävyinen. Snapchatissa käytän joskus filttereitä. Monissa niissä on myös äänenmuunnin ja sitä vältän, kun ne kuulostaa ärsyttäviltä. Blogikuvia en osaa tietokoneella edes muokata.
  Ihanan aitoja kuvia sinulla! Toki välillä pitää elämässä olla vähän glamouria ja filtteriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tuossa instassa, ettei ole yhteneväinen sivu, mutta en jaksa liikaa suunnitella ja kun se elämä ei ole aina saman näköistä. Minun insta, niin kuvaan sinne siihen tyyliin, mistä itse tykkään. :) Sama juttu, en minäkään osaa tietokoneella muokata mitään, vain kännykällä.

   Kyllä aitous ja glamour, sulassa sovussa, me ihmiset kun olemme moninaisia olentoja, emmekä vain yhdenlaisia.

   Kivaa maanantaita Minna <3

   Poista
 26. Reality kuvat ovat ihan parhaita 🤗🤗 Siis mä yritän mahd vähän käyttää filttereitä, vaikka kyllähän sitä näyttää huomattavasti hehkeemmältä, kun ne on päällä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kunhan ei mene nassu liian kumimaiseksi ja meinaan nyt siis omaani. Filttereihin voi tulla vähän himo.

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 27. Tiia, mikä ihmeen filtteri? Onko se siis ominaisuus kamerassa? Jael teki minusta sellaisen kuvan omalla kamerallaan, jossa kasvot kavennettin, iho laitettiin ihan oudoksi ja vaikka mitä. En ikinä tule sitä kuvaa julkaisemaan, sillä se en ole minä. Muiden kuvissa huomaan heti käsittelyt, mitä niiden nimet sitten ovatkaan. Sielu niissä on kadonnut, enkä aina kunnolla tunnista henkilöä. Sinä Tiia, et ole ollenkaa tuo kolmileuka vaan ihan kaunis normaalisti meikattuna ja ilman filttereitä. Tokavikassa on jotain kivaa: Pisamia ja teinivuosia:)

  Komppaan Minnaa ylempänä eli vain valoa lisää kuviin. Kuvittele, että sillä olen mennyt ja se on aika kova juttu, kun teinivuodet ovat jossain koivu ja tähti. Panostan todella kyllä ihonhoitoon eli en usko, että mitä tahansa rasvaa voi käyttää ja nyt olen niin syvällä apteekkikosmetiikassa, että ei tosikaan.

  Paha juttu iholle, että jääkaapista löytyy nyt Fazerin sininen hasselpähkinärouheella...,mutta mansikat ovat iholle parhautta ja niitä olen syönyt puoli kiloa päivässä. Olen myös alkanut käyttää erästä kollageenituotetta sisäisesti...ja ihan tosi: Ostan toisenkin satsin, sillä se toimii!!!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se, minkä Jael laittoi sinullekin ja eikö tunnukin oudolta, näyttää kuvassa sellaiselta ettei tunnista itseään.

   Kiitos niin paljon ja juu tuo kolmileuka on joku alakanttiin otettu karmeus, mutta onhan mulla kaksari ellei kolmari. ;)

   Fazun sininen hasselpähkinällä, muuten Leena hassepähkinärouhe levyn suklaa ei ole sinistä, vaan fazun punaista eli vaaleampaa maitosuklaata. Se on mun lemppari levy sinisen kanssa, siis tuo punainen ja hasselpähkinärouhe.

   Kollageeni sisäisesti todellakin toimii, sisäinen ravinto ja vitamiinit ovat taatusti iholle se parhain juttu.

   Ihanaa viikkoa Leena ystävä <3

   Poista
 28. En käytä . Ajattelen että pitää uskaltaa olla naturelli. En tuomitse kuvien muokkausta kunhan se ei mene överiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sen kyllä huomaa, jos menee liian överiksi. Itse tykkään erityisesti muokata kuvien sävymaailmaa. :)

   Kivaa viikkoa Nina <3

   Poista
 29. Niin mikä filtteri? Hah, mä en edes tiiä miten se toimii! Ilmankos mun naamakuvia ei pahemmin löydy ja jos löytyy on vaan niin...juu ei:)
  Tuota Ikea-kassi konmarittamista löytyy täältäkin. Meillä on kohta 4 kk oottanut kirpparikassit lähtöä.. öö en tiedä mihin?! Tytöt siivoaa niin, että ne tuo kassit mun työhuoneeseen ja niitähän riittää!!! Ehkä ens kesänä sit:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin höpsö ihana kaunotar <3

   Haha merkillinen tuo Iksukassi ilmiö, vaivaa aika monia.

   Muiskuja M <3

   Poista
 30. Hyvä postaus ja muistutus siitä, että kaikki ei aina ole niin miltä se päällisin puolin näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se juuri ja juuri sen toivoisin kaikkien muistavan <3 Kiitos niin paljon Mamma <3

   Poista
 31. En ole koskaan käsitellyt kuvia millään tavalla, tykkään aidoista otoksista. Mitta mistäpä sen tietää, vaikka muuttaisin mieltäni jonain päivänä. Hyvä postaus😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei näitä koskaan tiedä ja olen samaa mieltä, jos pitää valita, niin aitous on parasta <3 Kivaa maanantaita <3

   Poista
 32. No täytyy myöntää että itse ollu tullut jotain omia kuvia hieman muokattua, mutta ei mitään kovin radikaalia muokkausta...ehkä hieman koittanut piilottaa esim kaksaria tai jotakin finnejä naamassa ;) Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu, kuvat ovat tavallaan niin ankaria, koska eihän kukaan toista luonnossa tarkkaile samoin tavoin.

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 33. Ihanan aitoja kuvia! Mä käytän filttereitä vaihtelevasti, varmaan julkaisen 50/50 naamakuvista filtterillä tai ilman. Mutten oo naamaani muokannut muuten kuin korkeintaan pehmentänyt sävyjä. Silmänrypyt saa jo näkyäkin.Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa ja ei omia saisi edes piilotettua enää, siellä ne on ja kaksoileuka myös tai heh kolmois. Ihanaa uutta viikkoa Maiccu <3

   Poista
 34. Ai että, tää on just yksi syy, miksi rakastan sun blogia! :) Uskallat olla aito ja näyttää miltä keski-ikäinen nainen näyttää ilman meikkejä ja filttereitä. Iso peukku siitä! Ja täytyy sanoa, että aitona ja arkisena mun mielestä ihminen näyttää kuitenkin kivemmalta kuin vimpan päälle meikattuna sekä kaikkien filttereiden läpi laitettuna. Koska aitous on mun mielestä Se Juttu :) Silloin näkyy ihmisestä jotain sellaista, mikä ei niiden filttereiden läpi näy - inhimillisyyttä, persoonallisuutta, säröisyyttä. Ja sitä just rakastan. Hyvä sä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula ihanuus ja kiitos samoin, sinua aidompaa pakkausta saa hakea <3 Olen samaa mieltä, että ihminen on kuitenkin kauneimmillaan ihan naturellina, sillä ihminen on niin paljon muuta, kuin jokin pysäytetty kaunis muokattu kuva. Ilmeet, eleet, hymy, sielukkuus, ne tekee kaikista kauniita. <3

   Hyvin todettu myös tuo säröisyys, ihmisen silmistä on paljon nähtävissä ja pieni soroisuus ja koettu elämä tuo viisautta katseeseen, sielukkuutta.

   Ihana sinä, superaito ja niin sielukas blogi sulla <3 Mukavaa viikkoa ja niin paljon kiitoksia ihanista sanoista, lämmittää kovasti <3

   Poista
 35. Minä olen niin lahjaton näitten vekkaimien kanssa, että joudun kysymään tyttäreltä jos haluan joskus jotain "lämmintä sävyä" kuviin.... joten ilman filtteriä mennään. Toki karsin sitten julkaistavat kuvat niin, että joskus on otettu kuvia tietyllä tarkoituksella ja kun oma naama ei vaan miellytä kuvatuissa otoksissa, jää julkaisematta. Nirso on nirso. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet Vivi <3 Juu ja sama homma, jos tulee karmea kuva, niin blogiin juuri saatan jo ihan komiikan vuoksi laittaa, mutta en instaan.

   Ihanaa ja aurinkoista viikkoa Vivi <3

   Poista
 36. Ihanan todellista <3 Ja niin hyvä kun menit vaan pää pystyssä Heatiin, sulla ei ole MITÄÄN hävettävää!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se kaikki häpeä ja mitättömyyden tunne pitää unohtaa <3 Kiitos niin paljon sparrauksesta Salla <3 sitä tarvittiin <3 Ihanaa päivää :)

   Poista
 37. Jes ja kiitos kun jaoit nämä kuvat!

  VastaaPoista
 38. Ihania kuvia, niin ne realistiset kuin filtterisetkin! Minusta on jokaisen oma asia millaisena haluaa kuvansa esittää, mutta toisaalta, kuvan katsojahan se on joka viestin sitten vastaanottaa. Niin kuin Maria tuolla aikaisemmin mainitsi, niin minäkään en tykkää esim. niistä meikkikuvista joissa iho on blurrattu aivan tasaiseksi, ei kenekään iho ole kuin muovia vaikka miten olisi nuori ja kaunis. Jotkut tosin pyytelee anteeksi filtteröimättömiä kuvia jos sellaisia joskus julkaisevat mitä olen aina ihmetellyt, mutta ilmeisesti jotkut sitten mieluummin katselevat sellaisia kuminaamoja... Vaikka siis eihän se minulta ole pois millään lailla ja voin itse valita millaisia kuvia minä katselen. ;-) Ei minua haittaa satunnainen filtteröinti esim. meikkikuvissa, mutta en mielelläni katsele _pelkästään_ sellaisia.

  Itse käsittelen kuvia aina jonkin verran, vähintään rajaan niitä. Yritän kuitenkin välttää totuuden muokkaamista joksikin muuksi. Tosin eihän se valokuva kai ikinä ole täysin totta, se kun on pysäytetty hetki ja siihen vaikuttavat niin monet asiat kuten kameran asetukset ja vallitseva valo. Onhan tavallaan se parhaiden otosten valitseminenkin kuvanmuokkausta, vai pitäisikö sanoa todellisuuden muokkausta. Mutta onhan kauniita kuvia kivempi katsella kuin "rumia"? Siis niin kuin pääsääntöisesti. Välillä on hyvä vilautella myös sitä arkirealismiakin, se tekee hyvää ainakin itselle ja näistäkin kommenteista päätellen myös katsojille koska säilyy se inhimillisyys molemmin puolin. :-)

  Hehheh, aika päätön ja hännätön kommentti taisi tulla, mutta katselen siis mielelläni kaikenlaisia kuvia kunhan ei mene överiksi suuntaan tai toiseen. Ihanaa viikonloppua Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut päätön ollenkaan, vaan samaa mieltä ja punaisena lankana, kaikkea hyvässä tasapainossa ja liikaa liioittelematta. Kukaan ei ehkä halua katsoa koko ajan suttuista arkea tahi muovista naamaa, joten ihan samoilla linjoilla ollaan Mohn <3

   Ihanaa viikonloppua Mohn <3

   Poista