maanantai 3. lokakuuta 2016

Bridget Jones arvonnan voittaja nyt blogissa!

Nyt on aika julkistaa Bridget Jones Blu-Ray arvonnan voittaja ja nostan voittajalle Mark Darcy kuppikakkua voiton kunniaksi. Sydämelliset kiitokset myöskin muille osallistujille ja lisäähän arvontoja pukkaa, koska onhan ne kivoja. 

Voittaja on Laura kommentillaan: Laura27. syyskuuta 2016 klo 8.38
Aivan ihana arvonta ja juurikin ajankohtainen :). Ystäväni kanssa olemme sopineet, että menemme katsastamaan uusimman Bridgetin, mutta itse haluaisin nähdä 1. ja 2. osan ennen kuin menen kolmatta katsomaan, koska varsinkin 2.leffa on päässyt unohtumaan. Nämä leffat tulisivat minulle niin tarpeeseen, kun en kumpaakaan leffoista itse omista :).
laurasblogi@outlook.com

Onnea kovasti Laura ja olen sinuun tämän päivän aikana yhteydessä sähköpostitse. Upeaa maanantaita kaikille ja hei onko Bridget Jones jo katsastettu ja mitä piditte? 

10 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!

  Uusi Bridget on katsottu ja aivan huippu hauskaksi todettu. Pitäis löytää aikaa käydä katsomassa uudelleen 😊

  Ihanaa uutta viikkoa Tiia 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bridgetin joutuu kyllä katsomaan moneen kertaan. :) Ihanaa viikkoa Tuija <3

   Poista
 2. Oi ihanaa, kiitos! :) Leffat juuri katsoin viime viikolla, kun sain ne lainaan, mutta ihana saada ne omaan leffahyllyynkin jatkoa varten, koska nämä ovat sellaisia leffoja, mitä tulee katsottua monia kertoja vuosien mittaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu onnea voitosta vielä tätäkin kautta. <3

   Poista
 3. Onnea Lauralle!
  Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle Tiia!

  VastaaPoista
 4. Palkinto taisi mennä oikeaan osoitteeseen, onnea voittajalle : )
  Oli kyllä melkoinen vauhtiviikko, oli mahtava nähdä niin monessa tapahtumassa, iloista & positiivista energiaa pitkäksi aikaa! Ihanat kuvat...aika vauhdikas lokakuukin taitaa olla tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä niin monta Bridget fania, että oikein sydämestä otti. <3 Oli ihana viikkoa ja onhan tämä lokakuu aika haipakka, mutta tällä viikolla levätään. <3

   Poista