maanantai 19. syyskuuta 2016

Elizabeth Arden Always Red Femme

Elizabeth Arden Always Red Femme on upean naisellinen ja mehukas tämän syksyn uutuustuoksu. Tuoksun innoittaja on vuosi sitten ilmestynyt Always Red. Vaikka Always Red Femmessä on tunnistettavissa Always Red, on Always Red Femme aivan omanlaisensa ja uniikki. 

Upea tuoksupullo, jonka toisella puolella on kauniita kukkasia ja toisella puolella samettipintainen musta ovi. "Ovi" joka vie iltajuhliin ja ylellisiin hetkiin. Vaikka itse pidän raikkaista ja kevyistä tuoksuista eniten ja alkuperäinen Always Red on aivan selkeästi omalla kohdalla iltatuoksu. Always Red Femme taipuukin myös päivätuoksuksi syksyisiin ja talvisiin hetkiin, jolloin haluan kietoutua tuoksun lämpöön tai hetkiin jolloin haluan tuntea oloni itsevarman naiselliseksi tai jopa juhlavaksi.

Tuoksu avautuu upealla ja intensiivisellä marjojen ja hedelmien yhdistelmällä, pitäen sisällään mustaherukannuppuja, päärynää ja sitruunaa. 

Tuoksun sydämessä läikehtii ja tuo tuoksulle mielenkiintoista naisellisuutta, Davana LMR-öljy, kielo, jasmiini ja persikankukka. 

Tuoksun viimeistelee vanilja, sammal, setri ja patsuli, jotka kietovat tuoksusta lämpöisen kutsuvan ja jopa hieman salaperäisen naisellisen tuoksun. Tämän tuoksun kantaja varmasti huomataan, mutta kuitenkin hienostuneella tavalla, tuoksun leijuessa ilmoille kauniisti ja hurmaten. 

Onko Elizabeth Ardenin tuoksut tuttuja tai vaikkapa aiempi Always Red? Mitä ajatuksia tuoksupullo ja tuoksu herättää ja onko sinulla kesä-ja talvituoksut erikseen tai kuten omalla kohdalla, päivä-ja iltatuoksut erikseen? Tuoksuvaa syyspäivää kaikille!

Saatavuus Stockmann ja Kicks ja hinnat 30ml 43e ja 50ml 64e.

*Tuoksut pr-näytteitä
Kämp Hotelli kirja saatu blogiin


24 kommenttia:

 1. Kaunis pullo. Voisin ostaakin ihan pelkästään pullon ulkonäön perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin upea, todella tyylikäs ja jopa kohtalokas. Kivaa päivää Kristiina <3

   Poista
 2. Tämä tuoksu on hurmaava, erinlainen kuin pullon ulkoasu antaisi olettaa, kevyempi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, odotin tummempaa, mutta ihana kun on niin raikkaan naisellinen, mutta silti mielenkiintoisen syvä ja naisellinen tuoksu. <3

   Poista
 3. Tuo pullo on niin kaunis ja houkuttelevan näköinen että jo sen takia tekisi mieli ostaa tuo tuoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on naisellisuuden perikuva <3 Tuoksu yhtälailla, suosittelen tuoksuttelemaan. <3

   Poista
 4. Onpa tuttu vuosien takaa Elizabeth Arden, mutta enpä muista miltä tuoksui, eikä ainakaan yhtä hurmaava ollut pullo, sen sentään muistan ☺☺☺
  Ihanaa alkanutta viikkoa Sinulle Tiia ~♥~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pullo on kyllä komean kaunis <3

   Ihanaa päivää ihanuus <3

   Poista
 5. Onpa upean mystinen pullo tuoksulla.
  Ihanaa viikkoa Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin naisellinen ja itse tuoksu myös <3 kivaa viikkoa Outi ]3

   Poista
 6. Aiempi Always Red on mun TOP5 tuoksuja, katsotaan pystyykö tämä uusi samaan. ;) Pullo on upea, upeampi kuin aiemmin tuoksun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta odottaa kuulla, mitä pidä <3 Pullo on upeampi ehdottomasti tai riippuumä mistä kukin tykkää. :)

   Poista
 7. Nyt kun muistutit niin kaapista löytyy vanhan Always Redin tuoksunäyte, jonka olin aivan unohtanut. Ihana iltatuoksu. Täytyy käydä testaamass nämä uudet. Always Red on ollut niin omanlaisensa ja upea. Mukavaa tuoksumaanantaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa nyt vaan käyttämään kaapista löytyvää ja tuoksuttelemaan myös tätä uutta. Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 8. Just kävin Sokoksella tuoksuttelemassa uusi tuoksuja mutta tää jäi vielä tutustumatta Täytyy mennä pian uudelleen. Kivaa viikonalkua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tuoksutella, on niin naisellinen tuoksu. Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 9. Onpas syntisen upea pullo! Pakko käydä tuoksuttelemassa tuota. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syntisen upea on juuri oikea ilmaisu tälle tuoksulle. Kannattaa tuoksutella! Upeaa viikkoa <3

   Poista
 10. Olen 25 v. sitten poseerannut Manhattanilla Elizabethin punaisen oven edessä, Red Door-tuoksut tuovat sen aina mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi wau olisipa mahtavaa nähdä se ainoa oikea Red Door <3

   Poista
 11. Mä olen käyttänyt teininä Sunflowers-tuoksua, nyt itseasiassa Keskisillä sitä tuoksuttelin ja olihan se aika ihana vieläkin! Päätin kuitenkin jättää ostamatta. Mutta tässä uutuudessa on niin upea pullo, että oksat pois! Aion ehdottomasti mennä tuoksuttamaan, katsotaan sen jälkeen iskeekö ihastus syvemmin :)

  Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi en tiedäkään miltä Sunflowers tuoksuu, täytyy käydä tuoksuttelemassa! Tämä pullo ok oikea kaunotar ja tuoksu on todella naisellinen <3

   Upeaa viikkoa <3

   Poista
 12. Pullo on kyllä kaunis, mutta taas tarttui vanha tuttu luottotuoksu La vie e Belle Intense kaupasta käsiin :). On niin vaikea vaihtaa, kun on se oma löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän nimikkotuoksusta tullut jo käsite ja aika ihanaa, kun on oma nimikkotuoksu. Itse tykkään vaihdella mielialojen ja onko pv vai ilta mukaan. :)

   Poista