tiistai 19. huhtikuuta 2016

Jimmy Choo Illicit Flower

Jimmy Choo iski tietoisuuteeni yhden 90-luvun suosituimman ja myös oman lempisarjani tiimoilta. En koskaan unohda Sinkkuelämää keulakuvan Carrien kiljahdusta "Jimmy Choo" ja sarjan myötä Jimmy Choosta tuli yhtä lailla käsite yhdessä sarjan kanssa. 

Jimmy Choo tuoksujen ensikosketus tapahtui Illicit Flower tuoksun kautta, joka hurmasi heti ja nyt minäkin voisin aivan hyvin kiljahdella myöskin ihastuksesta "Jimmy Choo". :)

Tänä vuonna ilmestynyt Jimmy Choo Illicit Flower on lumoava tuoksu, joka hurmaa myös muut ihmiset. Olin ystäväni kanssa elokuvissa ja hän ihasteli mille ihanalle tuoksun ja kerroin yllä olevani tuoksun olevan Jimmy Choo Illicit Flower. Kysyinpä taasen minä eräältä blogikamulta viikko sitten, mille ihanalle hän tuoksuu ja vastaus oli Jimmy Choo. Jännä etten heti tunnistanut tuoksua ja se kertookin, miten tuoksut kukkivat yksilöllisesti eri ihmisten ihoilla. 

Jimmy Choo Illicit Flower tuoksu sopii täydellisesti kaikille naisille ikään katsomatta ja on hyvin viettelevä, kutsuva ja lumoava tuoksu. Illicit Flower nainen huomataan ja sen olen saanut itsekin todistaa. Voisikin puhua tuoksusta joka valloittaa.

Illicit Flower tuoksuun sisältyy lumoavasti mystiikkaa, on sekä kevyt, että vahva yhtäaikaa, nahkainen ja silkkinen, vastakohtien liitto. Tuoksu on kuitenkin minulle ominaisten tuoksurakkauksien cocktail eli kukkaishedelmäinen tuoksu. 

Alkutuoksu tuo raikkaan pirteän energisen tuulahduksen aprikoosin ja mandariinin liitosta, sydäntuoksu kukkii ruusuisena ja jasmiini luo elegantin tunnelman. Lopputuoksu lumoaa ja viettelee ja taikoo tuoksusta jopa seksikkään ja lopputuoksussa voit aistia santelipuun ja pehmeän myskin. 

Sinkkuelämää naiset ovat täydellisiä esikuvia Illicit Flower tuoksulle, naisellinen kuten Charlotte, tyttömäinen kuten Carrie, aikuinen kuten Miranda ja seksikäs kuten Samantha. Jimmy Choo Illicit Flower on varma ja uskaliaan raikas ja pehmoinen tuoksuvalinta erilaisille naisille. Minä  olen ihastunut, oletko sinäkin?

Onko Jimmy Choo tuoksut tuttuja, alkoiko kuvailu houkuttelemaan? Jos menette tuoksuttelemaan saatatte joutua lumouksen valtaan. :)

Aurinkoista tiistaita kaikille!

*Lehdistönäyte

Eau de Toilette 40ml 44e
Eau de Toilette 60ml 71e

28 kommenttia:

 1. Hyvä tuoksuvinkki jälleen! Ei oo tuttu, mutta aion tuoksutella!

  VastaaPoista
 2. Ei ole tuttuja ja en lasten vuoksi enää tuoksuja käytä, mutta halusin toivottaa ihanaa tiistaita! :)

  VastaaPoista
 3. Pitäisi varmaan tehdä lista mitä kaikkia tuoksuja pitää muistaa käydä tuoksuttelemassa :D

  VastaaPoista
 4. Pakko käydä tuoksuttelemassa tämäkin. Sinkkuelämää oli minunkin suosikkisarjojani ja Samantha lempparihahmo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kaikista hahmoista, jotenkin tukivat toinen toisiaan. Charloten hiustyyliä ja asuja aina ihailin. :) Tuoksu on ihana <3

   Poista
 5. Illicit on ihania, yksiä mun suosikkeja Jimmy Choolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sitä alkuperäistä tuoksutellutkaan, täytyy käydä tuoksuttelemassa. <3

   Poista
 6. Piti käydä ihan Fragranticasta kurkkimassa tästä lisää :-) Kuulosti aika hyvältä, täytyypä käydä nuuskimassa seuraavan kerran kun on kaupan hajuvesiosastolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on täydellisen hyvä ja sopii hyvin minun tuoksunenään, kukkaishedelmäinen. Tämä tuoksu on sellainen, että muut huomaa. :)

   Poista
 7. Nyt tiedän mitä haluan äitienpäivälahjaksi ;)

  VastaaPoista
 8. Voi tämä on ihana ja innolla tätä suihkauttelen, kun johonkin iltajuttuun menen:)
  Sinkkuelämä taisi olla kova sana juuri meidän ikäjoukolle aikoinaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää kyllä pidän tätä myös päivätuoksuna, on hempeä eikä pistävä, mutta selvästi huomiota herättävä joten täydellinen myös iltajuhliin. Hienostunut sanoisin. <3 Sinkkuelämää oli niin kova juttu!
   <3

   Poista
 9. Tämä on niiin ihana! Aion hankkia tän itselleni lahjaksi eräästä ihanasta, itselleni tapahtuneesta käänteestä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh mitähän ihanaa on tapahtunut, onnea ja ihania tuoksuhetkiä Illicit Flowerin parissa. <3

   Poista
 10. Täytyykin käydä tuoksuttamassa!

  VastaaPoista
 11. Ihana vinkki taas. Ei ole tuttu entuudestaan, joten täytyypä käydä tuoksuttelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että hurmaannut, tämä on viettelevän ihana. <3

   Poista
 12. Täytyykin käydä tuoksutteleen :) Sain anopilta Jimmy Choon Illicit- tuoksun joululahjaksi ja on ollut kyllä päivittäisessä käytössä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, pakko käydä tuoksuttelemassa se Illicit alkuperäinen, on varmaan ihana myöskin. <3

   Poista
 13. Taas uus tuoksu tuoksultevaksi! Pitää kyllä ennen laivalle lähtöä käydä läpi kaikki sun tuoksupostaukset ja käydä ne tuoksuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan listaa kyhäämään ja laivalle tuoksuttelemaan. :)

   Poista