torstai 10. maaliskuuta 2016

Tuoksujen huumaa, Givenchy Eaudemoiselle, Rose a la Folie joka sopii kaikkiin vuorokaudenaikoihin!


Tämä kevät on yhtä uutuustuoksujen huumaa. Omalla kohdalla jotain specialia on aina kausituotteissa, keväällä ja syksyllä ilmestyvissä tuotteissa ja tuoksuissa, jotka ennustavat kesää tai joulua. Vuodenajat ovat erityisen merkityksellisiä meille suomalaisille ja tuntuvat aina uudelta alulta.  

On muutenkin vaivannut jo kuukausia tuoksuhuuma ja jos en ole kotona tuoksuja tuoksuttelemassa, löydätte minut usein mm. Porvoon Sokoksen tuoksuosastolta metsästämässä uusia tuoksukoukutuksia, kauneimpia pulloja ja herkullisimpia tuoksuja. Olen hedelmäisten ja kukkaisten tuoksujen ystävä. Vain aniharvoin esimerkiksi itämaiset tuoksut tai raskaammat tuoksut viehättävät. Omistan kolme vahvempaa tuoksua ja ne kuuluvat valikoiden iltatunnelmiin ja juhliin. Päivisin haluan tuoksua raikkaalta ja onpa tuoksuja joita rakastan suihkautella myös yötä varten ja Givenchy Eaudemoiselle Rose a la Folie on sellainen tuoksu. 

Givenchy Eaudemoiselle Rose a la Folie on täydellinen tuoksu joka mielestäni ensi suihkautukselta pysyy hyvin muuttumattomana. Tämä on mielestäni hyvä asia, sillä monissa tuoksuissa ensi suihkautuksen jälkeen seuraa pettymys tai tuoksu muuttuu iholla liikaa.  Lisäksi haluan kuvailla tuoksua ensin ilman tuoksunuotteja apuna käyttäen, tuoksu on pehmeä poutapilvi, heinäketo, kielon vieno huokaus, mansikan ja appelsiinin täydellinen liitto, mutta hennolla ei puskevalla tavalla. Tuoksu on yhtä aikaa pehmeä, kirpeä ja raikas. Tuoksu jostain syystä tyynnyttää mieltä, tuoden kuitenkin sieluun tyttömäistä virkeyttä. Laittaessani tuoksua illalla nukkumaan mennessä, vaikutelmana puhdas ja raikas ihana olo. 

Vaaleanpunainen kaunis pullo on ajaton ja sopii tyttömäiselle nuorelle naiselle tai aikuiselle kauneutta ja kevyempiä tuoksuja rakastavalla naiselle. Pullo vie mielen Pariisin kattojen ylle vanhaan aikaan ja mielikuvissa horisontissa siintää Eiffel torni. 

Tuoksussa on loistokasta pysyvyys, yleensä näin raikkaan puhtaat tuoksut katovat hetkessä, mutta Eaudemoiselle Rose a la Folie tuoksuu kirkkaana tuoksutähtenä iholla pitkän tovin. 

Hurmaava ja lumoava tuoksu, joka tuoksunuottien mukaan pitää sisällään ruusua, lootuksen kukkaa, vihreää teetä sekä bambua Eikö kuulostakin täydelliseltä kombolta? Saatavilla nyt keväällä. 

Tuoksuvaa torstaita toivottelee Tiia täältä tuoksuhuumasta ja voisinpa jopa todeta, että tuoksut ovat kuin runoja tai kauneinta musiikkia. <3

*Lehdistönäyte

14 kommenttia:

 1. Ihana pullo on ja Givenchyn tuoksut ovat olleet aikaisemmin mieluisia, joten pakko tätäkin on käydä ainakin tuoksuttamassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuvat olevan kaikki ihastuttavia. Missäs muualla eilen taas olin, kuin Sokoksen tuoksuosastolla ja vakuutuin Givenhyn Irresistible tuoksusta, apua kirjoitettiinkohan se noin. Mutta ihana tuoksu, kannattaa tuoksutella sitäkin. Pullo on hyvin hyvin kaunis.

   Ihanaa viikkistä <3

   Poista
 2. Pakko mennä nuuskuttamaan tätäkin tuoksua ♡
  Ihanaa loppuviikkoa Tiiuli ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh tämä on niin ihana, suosittelen kovasti. Oi tätä tuoksujen ihanaa maailmaa!

   Upeaa viikonloppua Outi <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Herkkä ja kaunis ja vintage henkinen. <3 Upeaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Tuoksun pullo on niin upea, siinä on vintage-henkeä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, on hyvin kaunis ja itse tuoksu on puhdas, herkullinen ja aivan upea pysyvyys. Ihanaa viikkistä Jonna <3

   Poista
 5. Haluan ehdottomasti tuoksutella tämän. Pullo olisi niin minun makuuni ja sopisi muiden tuoksujeni kanssa yksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että ihastut, tuoksu on yhtä kaunis kuin pullo. <3 Aurinkoa viikonloppuun Viltsu <3

   Poista
 6. Kaunis pullo. Nauratti toi meidän tiistainen maratoni ja sun tuoksutteluinnostus, josta mäkin sain osani... taidetttiin tuoksua monelle eli tuoksulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kaunis pullo. <3 Niin olen tuoksujen lumoissa, onkohan tämä joku ikäkriisi. Tuoksujen kautta luodaan muistoja, herättävät tunteita, pulloja on ihanaa ihastella!

   Juu olin hieman jo löyhkä silloin, kun kaikki tuoksut eivät oikein rimmanneet keskenään mitä päälleni suihkin. Yksi kerrallaan!

   Ihanaa perjantaita ja hei huomenna nähdään, jee. <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. On kyllä erityisen herkkä ja vintage henkinen. <3

   Poista