maanantai 28. maaliskuuta 2016

Arvonnassa Compeed setti kevätjalkojen hyvinvoinnille!


Rakkolaastari Extreme antaa tehokasta suojaa aktiiviselle liikkujalle ja urheilijalle.
Toimii kuin toinen iho, lievittää kipua ja antaa erityissuojan hankausta vastaan.

Mix-Pack
Kätevä matkalle mukaan, 3 kokoa samassa paketissa.

Rakonestopuikko
Estää tehokkaasti ihon  hankautumista
ja rakkojen muodostumista.
Huomaamaton myös avonaisissa kengissä.
Helppo käyttää, ei tahraa.
Voidaan käyttää myös muualla vartalossa
ehkäisemään hiertymiä, esim. paitojen saumat jne.

Jalkavoide
Kosteuttaa ja korjaa kuivaa ja kovettunutta ihoa.
Kantapään halkeamille.
Synttärihulinat jatkuu ja tänään on kolmannen arvonnan vuoro. Tällä kertaa hemmotellaan kevät/kesäjalkoja, niitä ensihetkiä, kun laitat uudet kengät jalkaan ja koekäytössä saat jalkaasi rakkulat. Niitä hetkiä jolloin vanhat kengät tekevät tepposet ja ne täytyy uudelleen ajaa sisään. Paljailla jaloilla kävely kesämökillä kovettaa kantapäitä ja kantapäät saattavat halkeilla, puhumattakaan korkkareiden käytöstä kesällä. Olen jossain kohdin vastannut blogihaasteessa kyselyyn, mikä on paras apuväline ja vastaus oli Compeed rakkolaastari! Sillä miten ihmeessä pärjäsimme ennen vanhaan, jos saimme rakkoja jalkoihin, kun kantapäässä heilui ruma ruskea vanhanajan laastari, jota täytyi lisäillä pitkin päivää, eikä se siellä avittamassa kuitenkaan pysynyt.

Käsilaukussani kulkee aina jalkojen hätätilanteita varten rakkolaastareita ja niitä olen lastenkin mukaan tuikkinut koulureppuihin. Nyt on yhdellä teistä mahdollisuus voittaa kunnon kesäjalkojen selviytymissetti ja arvonnan säännöt ovat seuraavat. Kerro kamalin rakko/jalkakokemuksesi kommenttikenttään ja anonyymit muistakaa jättää selvä nimimerkki ja sähköpostiosoite, jotta saan teidät kiinni, jos satutte voittamaan arvonnassa.

Arvonnan säännöt, yksi arpa anonyymeille ja kaksi arpaa Bloggerin tai Bloglovinin kautta lukeville ja aivan hurjana kaikille onnea arvontaan ja pysykäähän kuulolla, vielä on  neljä arvontaa jäljellä. :)


Arvonta päättyy 4.4

*Sponsored

103 kommenttia:

 1. Kamalimpia ovat ne hetket kun huomaat rakkojen (kipeiden sellaisten!) tulleen jalkoihin eikä sinulla ole vaihtokenkiä (joudut tallaamaan niissä samoissa mitkä rakot ovat aiheuttaneet ja toki tekevät mahdollisimman kipeää..) eikä ole rakkolaastareita (tai edes tavallisia laastareita hätävaraksi) lähettyvillä. Näitä on koettu, joten nykyään en lähde mihinkään kesäisin ilman rakkolaastareita laukussa! Kesän ongelmahan nämä ovat, talvisin näistä en itse ainakaan onneksi ole kärsinyt..

  Bloggerin kautta seuraillaan :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kun huomaat kesken baari-illan että on rakot muodostuneet jalkoihin eikä ole vaihtokenkiä mukana. Monesti olen kesäisin kyllä sit kävellyt paljain varpain kotiin😃😁

  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kesä tuo tullessaan rakot ja rakkolaastarit ja teipit käsilaukkuun.
  Sandaletit hiertävät aina jostain kohti. Minulla yleensä jalkapohjasta päkiän kohdalta ja tuloksena megalomaaniset rakot :/
  Pahimmat rakot tulivat viime Lontoon reissulla. Käveltiin niin paljon, että pikkuvarpaat olivat yhtä rakkoa ja lopulta irtosi kynnet. Ei auttanut vaikka kuinka oli teipatut varpaat....
  Mukana kahdella arvalla <3

  VastaaPoista
 4. Kamalinta on kun korkkarit alkavat hangata eikä pysty enää kävelemään niillä.
  Mukana on kylläkin aina normilaastaria hätävaraksi.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Oih! Tää arvonta on nin mulle :) Nimim. jalat jatkuvasti rakoilla

  Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 6. Tää on niin mun arvonta. Nytkin on Compeed varpaassa eli todellakin tuttu tuote.
  Tiedäthän sie, kahdella mukana 😙

  VastaaPoista
 7. Kesällä sandaaleilla kävellessäni jalkapohjiin tuli suuret rakot.
  Kahdella mukana.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Mukana! Nää olis eräänkin juoksulenkin jälkeen tullu tarpeeseen!

  VastaaPoista
 9. Kamalin rakkokokemus oli, kun nuorena tyttönä olin Ruotsin risteilyllä ja jaloissa oli tietenkin jotkin ihanaakin ihanammat sandaalit, joilla menin pitkin laivaa. Juhlinnan tuoksinnassa en huomannut mitään, mutta seuraavana päivänä, kun huonovointisena tallustin pitkin Tukholman katuja, meinasi itku tulla ja taisi tullakin. Varpaissa ja kantapäissä oli kunnon vesikellot. Meni kyllä aika pitkä aika, kun näitä rakkoja parantelin. Ei siihen aikaan ollut Compeedia. :)
  Ja kahdella arvalla mukana ja Bloggerin kautta seuraan blogiasi.

  VastaaPoista
 10. Tällaisia apuvälineitä tarvitaankin taas kun luovun aukista kesäajaksi.
  Kahdella arvalla mukaan ♡♡
  Aurinkoista maanantaina!

  VastaaPoista
 11. Kahdella mukana! Kauhean kamalaa kokemusta rakoista ei ole, koska aina pidemmillä matkoilla mukana kyseiset laastarit.

  VastaaPoista
 12. Tarpeeseen tulisi. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 13. Tarpeeseen tulisi. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 14. Kun jalat ja kengät sopivat yhteen, ei rakkoja pitäisi tulla, mutta jos, niin apu on aina hyväksi. Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kun joka varpaassa ja kantapäissä oli rakot, kun nuorena tyttönä tanssin yöt läpeensä Kanarialla. Mut voi sitä tanssin hurmaa! Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 16. Arvontaan en osallistu tällä kertaa vaikka aivan mahtavia tuotteita onkin. Yksiä mun lemppareista :)

  Ihanaa maanantaita Tiia <3

  VastaaPoista
 17. Mukana kahdella arvalla. Näitä tarvittaisiin taas viimeistään kesän reissulla, jossa tulee käveltyä ja kengät todennäköisesti onnistuvat hankaamaan, vaikka hyvin sisäänajetut ovatkin :)

  VastaaPoista
 18. Ikävintä on, kun on porukalla jossain kesäretkellä, jossa pitäisi kävellä paljon ja sitten tuleekin niin ikävä rakko jalkaan, että kävely on tuskaa. Rakkolaastareita pitäisi olla siis aina kesäisin laukussa, sen verran että riittää kaverillekin. :) Kahdella mukaan.

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukana (seuraan bloglovinin kautta).

  Rakkoja tulee joka kesä, rakkolaastareita en ole testannut, vielä, mutta saman valmistajan sormenpäälaastari kyllä oli tosi hyvä. Meinasin yrittää ehkäistä rakot jalkojen hoidolla ja talkilla, mutta hankin kyllä varalle myös laastareita, siis ellei onni ole arvonnassa myötä ;)

  Hyvää kevään jatkoa ihan jokaiselle, eritoten sinulle Tiia <3

  VastaaPoista
 20. Kukapa näitä ei tarvitsisi =) Kahdella mukana

  VastaaPoista
 21. Baari-illan jälkeen olen joskus kävellyt ilman kenkiä kotiin kesällä kun on ollut tappokorkkarit jalassa ja kauheat rakot päkiöiden alla. Ei kiva. :/
  Kahdella mukana!
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 22. Compeedin rakkolaastarit ovat kyllä luottotuote varsinkin uusia kenkiä sisään ajettaessa ja reissussa! Kantapäänhalkeamiin tarkoitettu jalkavoide kuulostaa täydelliseltä. Yritän käydä pari kertaa vuodessa jalkahoidossa, mutta muuten sitten hoidellaan ja kylvetetään itse! Kaunista maaliskuun loppua : )

  VastaaPoista
 23. Nuo ovat kyllä hyviä tuotteita!
  Kahdella arvalla mukana!
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 24. saan aina uusien kenkien kanssa rakkoja,joten nämä tulisivat tarpeeseen!
  isla123(a)luukku.com

  VastaaPoista
 25. Compeed on pelastanut monta iltaa kun kenkä on jostain syystä alkanut hiertää. Mukana ollaan! Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 26. Elämäni aikana on ollut monia ikäviä rakkokokemuksia, melkein aina kun ostan uudet kengät. :( Rakonestopuikko onkin must, mutta joskus, kun se on ollut loppu, on päässyt vahinkoja käymään. :/ Kannan myös aina rakko- ja tavallisia laastareita mukana. Niille olikin muuten käyttöä lauantai-iltana, kun oltiin baarissa. :D Kaveri oli mennyt jotenkin liian läheltä tiiliseinää ja sen ohut toppatakki oli saanut viillon selkään. Kysyin laitetaanko laastari ja niin me sitten laitettiin Jaakon takkiin hauska iso lastenlaastari paikaksi. :)

  Onnittelut synttärisankarille ja huomasinpa eilen kun kävin sun Facebookin sivulla, että oli tosiaan jo yli 1000 tykkääjää! :D Onnea siitäkin!

  Kaksi arpaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja osoite unohtu: sannamaria77 at gmail.com

   Poista
 27. Mukana yhdellä arvalla, rakot tälläkin hetkellä molemmissa kantapäissä.

  -Kati
  katih669@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Hyvinkin kohta ajankohtaisia kun kevään juhlakausi starttaa! Mukana kahdella.
  vinopinopostia@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Jokakeväinen ongelma kun ottaa ensimmäisiä kertoja kesäkenkiä käyttöön, jostain ne rakot aina vaan ilmestyvät. Ja siis vaikka kuin hyvät kengät olisivatkin muuten, aluksi menee iho rikki.
  Kahdella arvalla mukana, bloglovinin kautta seuraan :)
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 30. No täällä kuumassa kun ei sukkia käytetä niin kun haluaa sipsutella korkkareissa niin siitä on nämä ikävät kokemukset.. jalat turpoavat kuumassa ja hikoavat ja kenkä hankaa ihon rikki.. uuh kun kipeetä! Ostin puikon joka kyllä auttaa jos nyt ei tarvitse maratonia korkkareilla kävellä... Ei pitäisi lähetä mihinkään ilman laastareita :)
  Mukana arvonnassa tietty!

  VastaaPoista
 31. tää on niin mun juttu, kahdella mukana

  VastaaPoista
 32. Kahdella mukaan lukijana. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Kesäksi huikeet....yhdellä mukana.
  -H-

  VastaaPoista
 34. Yhdellä arvalla mukana. Noita tarvitaan.
  ~Leena
  liimatainen.leena@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Kahdella arvalla mukaan. Kyllä löytyisi käyttöä kun tulee rakkoja uusista kengistä usein. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Ekana pahimmista jalkakokemuksistani mieleen hiipii seuraava juttu. Minulle oli tullut kantapäihin mielettömän kovettumat. Miehen ilme oli näkemisen arvoinen, kun näki, missä kunnossa kantapääni olivat. Noh, oltiin molemmat sitä mieltä, että tarttis tehdä jotain. Lopulta aikani tuskasteltua päätin mennä pedikyyriin. Ja siellä kovettumat saivat kyytiä! Mietin, miksi en ole tajunnut mennä aikasemmin! :'D

  Toinen jalkajuttu tapahtui erään suuren juhlan aikaan, jossa oltiin koko yö liikenteessä eli paljon kävelyä. Laitoin ballerinat, jotka olivat suhkot uudet, mutta ihan hyvät. Kuitenkin juhlan aikaan toinen pari alkoi hiertää jalkaa niin paljon, että kävelemisestä tuli erittäin tuskallista! Kesti jonkin aikaa parannettua haaveri. Ballerinat ovat minulla vieläkin ja edelleen käytän niitä, mutta en uskalla laittaa pitemmille kävelyille. Jos voitto osuisi minulle, niin varmasti pääsisi käyttöön näiden ballerinojen kanssa. :D

  2 arpaa, kiitos! :)

  VastaaPoista
 37. Muutamat uudet kengät on jo odottamassa kesää ja juhlia, joten näille Compeed rakkolaastareille löytyisi varmasti käyttöä! Osallistun yhdellä arvalla arvontaan.
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Kamalinta on kun huomaa, että ne ihanat uudet kengät hiertää... ja hiertää... ja hiertää... vaikka niillä miten kävelisi ja pehmittäisi kenkää. :/ Onneksi on noita apuvälineitä. Osallistun Blogger-lukijana 2 arvalla, kiitos. :)
  astuvan.akka@yahoo.com

  VastaaPoista
 39. 2 Arvalla mukana bloggerin kautta luen
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 40. Mukana arvonnassa kahdella arvalla!!!! Jalkojen hyvinvointi on tärkeää, itselle hyvät kengät ja jalkojen rasvaus jollakin ihanalla, pehmentävällä rasvalla, on tullut iän myötä vain tärkeämmäksi. :-)

  VastaaPoista
 41. Kahdella arvalla mukana ja aina laukussa rakkolaastareita...ainakin jos uudet kengät on jalassa..:)

  VastaaPoista
 42. Siskon kanssa lenkillä ja matkaa kotiin reilu 6km eli tuskaiset ja veriset oli km:t.
  Eli kyllä nytkin tulis tarpeeseen, et voisi ehkäistä/ennakoida tuollaiset tilanteet.
  -päivi-

  VastaaPoista
 43. viime vuoden wacken-festareilla kumitennarit+kura teki aika jäätävät rökäleet ympäri kinttuja :/ kahella mukaan! ohtosanni@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Upeita tuotteita ja todella tuo rakkolaastari toimii. Lukijana mukana.

  VastaaPoista
 45. Nämä on kyllä ihan ehdottomia kesätuotteita. RAkkopuikkoa ja laastareita oltava aina käsilaukussa:) Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 46. Olin kerran Saksassa reissussa hieman pienillä korkokengillä ja muistan erään kävelyretken, joka oli kovin tuskainen... Mukana Blogger-lukijana kahdella arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 47. Tuota rakonestopuikkoa olis kiva testata! Nuo rakkolaastarit on ainakin hyviä. Jenniju@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. 2 arpaa mulle! :-) emminum at gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kesäkengissä tuppaa rakkoja aina tulemaan, mutta nyt mieleen tuli tapahtuma noin parin vuoden takaa, kun oli kesän ensimmäisiä lämpimiä päiviä ja kävelin töistä kotiin ballerinoissa, niin jalanpohjathan niistä kärsi ja molempiin jalkoihin oli pohjaan tullut isot vesikellot.

  Kahdella arvalla mukana
  lifeanddisasters (a) gmail.com

  VastaaPoista
 50. No nyt on niin tuttuja tuotteita, joita ilman en oo pärjännyt enää vuosiin :). Golfbägin taskussa on aina pinkka Compeedin rakkolaastareita siltä varalta, että joko oma tai jonkun muun pelikierros meinaa muuttua ikäväksi. Ja rakonestopuikko on kans ihan superi! Molemmat poikani oon armeijaan mennessä varustanut sellaisella määrällä Compeedin tuotteita, että nuorempi just kysyi, että onko tää määrä tarkoitettu koko komppanjalle vai ihanko hälle vaan :D. Hyvin ovat marsseilla tehneet kauppansa, joten toiveikkaasti pidän itselleni peukkuja kahden arvan edestä :).

  VastaaPoista
 51. Töissä oli hiihtopäivä, kaikki meni muuten hyvin, mutta minun hankalat kantapääni tekivät tempun. Kantapäät olivat hiihdon jälkeen vereslihalla ja ei muuta kuin töissä terveysasemalle. Ajan kanssa keinoiho paransi kantapäät, mutta pari vuotta kantapäät olivat niin punaiset, ettei kehdannut sandaaleja pitää. Lopulta muuten löytyi monot, jotka eivät enää hierrä :) Mutta aina kannattaa olla varautunut, joten arvonnassa mukana. Seuraan Bloglovin ja Bloggerin kautta eli 2 arvalla mukana.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Lähdin kävellen töihin uusilla lenkkareillani ja ne hiersivät aivan valtaisat rakot molempiin kantapäihin. Kotiin oli pakko palata bussilla, koska en pystynyt työntämään jalkojani kokonaan lenkkareiden sisälle.

  Bloggerin kautta seurailen.
  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 53. Pakko osallistua! Muistathan kuinka viime kesällä mulla oli aina jalat rakoilla:)

  VastaaPoista
 54. Compeedilla kohti kivutonta kesää! Mukana yhdellä arvalla.
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 55. Nämä tulisivat ehdottomasti tarpeeseen! :-D
  Emilia
  emmih96(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Pahin kokemukseni oli Häämatkalla kun tunnetusti korkealla kipukynnyksellä varustettuna havahduin siihen että jalkaa hiertää. Sillai nipisteli niinkuin kivi hankaisi tms. Istumaan penkille ja katsoimme palloksi turvonnutta jalkaani. Avohaavan ta näkyi kuinka ihonalaiskudoksetkin olivat rikki. Uudet kengät.. mikä amatöörimoka! Antibiootit Heti ja haavahoitoa. Jalkaan jäi pysyvä arpi. Nyt seuraavaa matkaa ajatellen arvonta olisi täydellinen.

  VastaaPoista
 57. Korkkareita, kun pidän tulee väistämättä rakot siksi vältän niitä.
  Kaksi arpaa.
  pia_turunen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 58. Pahin kokemus taisi olla viime kesänä, kun lähdin kaupungille jalassani uudet kengät, olisivatkohan olleet balleriinat. Rakkolaastarit oli mukana, mutta eivät kengistä johtuen pysyneet paikoillaan, vaan hankautuivat pois. Lopputulos oli toisessa jalassa kolme rakkoa ja toisessa kaksi, käveleminen mitkään kengät jalassa oli muutama päivä sen jälkeen yhtä tuskaa.

  Kaikki palkinnon tuotteista tulisivat tarpeeseen :) Ja bloggerin kautta seurailen.
  neitiminttukihara (at) gmail.com

  VastaaPoista
 59. Yo-juhlissani minulla oli tuliterät korkkarit jalassa ja kauheat rakothan niistä tuli =). Mukaan kahdella arvalla!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Mulla ei ole (onneksi) mitään kovin mieleenpainuvaa kokemusta. Mutta kokemusta on kyllä tästä perinteisestä tilanteesta, että lähdin reissuun ja halusin laittaa matkalle upouudet kengät jalkaan. No, jalat menivät tietenkin aivan rakoille ja niitä sitten paranneltiin pitemmän aikaa.

  Kahdella arvalla mukana.
  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 61. Tuntuu, että varsinkin lapsena kaikista uusista kengistä kantapäät aukes!
  Kerran lähdin uudenkarheilla lenkkareilla pitkälle lenkille. Puolessa välissä matkaa alkoi kengät hiertämään. Kotiin päästyäni ei sitten ollut enään nahkoja kummassakaan kantapäässä. Tuska oli ihan järjetön! Mutta silloin minulla sattui olemaan juurikin noita compeed- rakkolaastareita ja niiden ansioista pystyin jatkamaan elämääni!

  Kahdella arvalla tavoittelen tuotteita!

  VastaaPoista
 62. Joskus uusien kenkien kanssa käynyt köpelösti.Rakko äityy aika nopeasti kivuliaaksi - kengät kainalossa kotiin.Yhdellä mukana.
  Nina
  ippenpippen72@suomi24.fi

  VastaaPoista
 63. Pari kesää sitten ,leikkasin nurmikon kumisaappaat jalassa ilman sukkia. Voi sitä rakkojen määrää. Sen jälkeen jalat olikin kuorrutettu rakkolaastareilla.
  Kahdella arvalla mukana.
  sanna_yy@suomi24.fi

  VastaaPoista
 64. Nämä tuotteet on kyllä niitä pakko löytä kotoa asioita, aina tulee rakkoja kengistä.
  Ehdottomasti mukana arvonnassa, kahdella arvalla ♡

  onnea blogille ♡♡

  napamassu@outlook.com

  VastaaPoista
 65. Hei!arvonnassa mukana yhdellä arvalla.Rakkolaastari ihan huipputuote!!!T.tarjap

  VastaaPoista
 66. Minulle rakkomestarille tulisi tarpeeseen. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 67. Pahin henkilökohtainen kokemus jäi varjoon, sillä minun 8 v itke joka ikinen kertää kun hänellä on uudet kengät päällä, merki kuin merkki. Tilanne on aivan mahdoton! Pienenä olin samassa soppassa.
  Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 68. Aina jalat rakoilla uusilla kengillä ja vielä vaivasenluut, kyllä kelpaisi tänne.
  arvalla mukaan.
  sirkku.eskolin@elisanet.fi

  VastaaPoista
 69. Näillekin sillon tällön käyttöä, yhdellä arvalla mukana.
  erja.makila@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 70. Näitä menee meillä paljon.
  Kahdella mukana :)

  VastaaPoista
 71. Eihän sitä tiä, jos onni potkis, siispä kahdella arvalla mukana kiitos ♥♥♥

  VastaaPoista
 72. yhdellä arvalla mukana arvonnassa. :)
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Rakkolaastareille on kyllä aina tarvetta! :) Kahdella arvalla mukana, Bloglovinin kautta lukijana.

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Näitä toivon miehelleni, jolla niin omituiset jalat että kaikki kengät hankaa vaikka mistä kohdasta :D Kahdella mukaan!
  syvalta.sanna@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Lukioaikana yo-kirjoitusten jälkeen lähdettiin porukalla Espanjaan lomailemaan ja otin jalkaan uudet kävelykengät. Ei hyvä idea, rakkoja tuli ja jalkoja sai laastaroida!
  1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Joskus on mennyt jopa ilta pilalle, kun kengät ovat alkaneet hiertää :/ Ehdottomasti mukana kivassa arvonnassa kahdella arvalla :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Joskus on mennyt jopa ilta pilalle, kun kengät ovat alkaneet hiertää :/ Ehdottomasti mukana kivassa arvonnassa kahdella arvalla :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Kahdella mukana. Ja kamalinta on, että en voi käyttää mitään sellaisia "varpaanvälisandaaleita". Rakko tulee muutamassa minuutissa.. :(

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 79. Rakkolaastarit on kyllä ihan must ottaa mukaan juhliin lähdettäessä! Vaikka vähän hintavampia ovatkin, niin ihan eri tunne verrattuna normilaastariin :)

  h_lo (ät) netti.fi

  VastaaPoista
 80. Kesäjaloille nämä ovat tarpeen, varsinkin reissussa. Kahdella arvalla (lukija bloggerin kautta) mukana! miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 81. Eipä tarvitse iso rakko olla, kun itku meinaa päästä! Kerran tein sen virheen, että menin luokkakokoukseen ihan uusilla korkkareilla. Tanssin ja viinin pyörteissä ei rakot kovasti tahtia haitanneet, mutta loppuillalla/yöllä kotiin mennessä kyllä sattui joka askeleella. Mutta opin, että aina uusia kenkiä pitää sisäänajaa muutama kerta ennen virkeäa iltaa. Ja laastaria pitää olla laukussa!
  Kahdella mukaan meerinen@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Kerran lähdettiin ostosreissulle päiväksi Mikkeliin ja typeränä laitoin kengät, joiden tiesin hieman hankaavan. Noh, kuinka ollakaan hankaaminen senkuin paheni ja jalkaan tuli rakko.. En halunnut törsätä rahaa uusiin kenkiin kun niille ei ollut tarvetta muuten.. Eikun kirpparille ja meinasi jo epätoivo tulla kun sopivia ei löytynyt vaikka kokeilin varmaan kaikki omaa kokoa olevat. Viimeisessä pöydässä oli kultaiset tennarit uudenveroisessa kunnossa ja hintakin oli vain 2e! Onnellisesti köpöttelin niillä päivän ja tulihan ne loppuun käytettyä. :D

  2 arpaa, jonnarawr@hotmail.fi

  VastaaPoista
 83. Harvoin kyllä kärsin rakoista, koska "yleensä" valitsen kengät, jotka ovat kuin aamutossut. Viime kesänä kävelin pitkän matkaa uusilla sandaaleilla ja tietenkin rakot kantapäissä. Loppumatkan sitten sipsuttelin ilman kantaremmiä.

  2 arpaa (Bloglovin)!

  VastaaPoista
 84. Voi että mitä tarinoita tänne on jaettu. Ei taida olla kipeämpää kuin paha rakko! Kiitos kaikille ja vielä on aikaa osallistua arvontaan. :)

  VastaaPoista
 85. Halkeiville kantapäille tosi tarpeellisia tuotteita,arvonnassa mukana yhellä.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 86. Hui tätä arvontabuumia! Olenkohan muistanut osallistua kaikkiin :D Compeed-laastarit on kyllä parhaita.

  Kaameimmat rakkokokemukset löytyvät matkamuistoista - reissussa kun aina tulee käveltyä jalat hajalle. Kerran Roomassa varpaaseen vähän sattui, sitten kengästä kuului poks ja sukka oli märkänä - varpaaseen kasvanut valtava rakko oli poksahtanut. Siinä sitten puistonpenkillä paikattiin juuri tällaisilla laastareilla ja matka jatkui :)

  Olen mukana kahdella arvalla (Bloglovin-lukija). katarimaria (at) iki.fi

  VastaaPoista
 87. Mitään kovin järkyttävää rakkotarinaa ei ole kertoa, mutta joka ikisellä matkalla rakot ovat riesana. Näistä olisi todellakin suurta apua reissaajalle. Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 88. Joskus tuli tehtyä sellainen muutaman kymmenen kilometrin vaellus ja vähän väljät saappaat, niin toisessa jalassa 7 valtavaa rakkoa ja toisessa 8 ja osa oli kotiin tultaessa jo puhjennut ja visvaisia. Jalat kuin tulessa, ei oikein tahtonut sukkaa raaskia jalkaan laittaa pariin päivään,kun sattu niin vietävästi.

  Ja 2 arvalla mukana.

  VastaaPoista
 89. Lukijana kahdella mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 90. Luulen, että tulevalla Lontoo-reissulla näitä saattaisi tarvita :) Kahdella mukaan.

  VastaaPoista
 91. yhdellä arvalla
  Iän myötä ja lukuisten rakkojen jälkeen olen siirtynyt ylimukaviin kenkiin ulkonäön kustannuksella, juhliin on tosi kiva mennä mokkasiineilla... Ostin kyllä kauniit avokkaat, mutta niillä ei tartte kävellä edes 100 metriä ennen rakkoja, joten tällä voitolla saisin ne kuitenkin juhlakäyttöön
  marjo66@suomi24.fi

  VastaaPoista
 92. Kahdella arvalla mukana. Omat jalkani näyttävät kyllä välillä aivan karmeilta ( 4-6 tuntia luistimet jalassa päivittäin)

  VastaaPoista
 93. Kahdella mukana. Rakot pilasivat kerran erään kauan odotetun juhlapäivän :( Toki olisi tietenkin voinut valita kengät toisin, mutta hyvähän se on näin jälkikäteen sanoa : D
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista