keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Mandarin Spa, ihanaa hierontaa ja hemmottelua yhdessä Pinkit korkokengät Maijun kanssa










Joulukuun alussa saimme Pinkit korkokengät Maijun kanssa kutsun Mandarin Spa:n kasvohoitoon ja hierontaan. Olen aina aivan erityisen otettu ja sydän sykkyrällä, jos joku haluaa antaa omaa aikaansa ja työpanostaan ja ihan vain minulle/meille ja arvostan tälläistä elettä suunnattomasti. Mandarin Spa sijaitsee Helsingissä aivan Luonnontieteellisen museon läheisyydessä ja on henkilökohtaisesti jo aiemmin tuttu paikka. Kesällä paikan täyttää upea valoisuus, joka tulvii ikkunoista ja luo hyvää energiaa. Ihastuttava vanha liiketila joka on kauniisti sisustettu tuo lisäätunnelmaa paikasta, jossa viihtyisi vaikka koko päivän.

Mandarin Spa:n sydän on kuitenkin ihmiset, SKY Cidesco-kosmetologi Sini Linnavirta ja koulutettu hieroja Alar Lookson. Joskus minua jännittää mennä kasvohoitoon ja hierontaan ja on hieman vaikeaa rentoutua, rentoutumisessa on aina kyseessä kuitenkin jonkinlainen sielun levähtäminen, antautuminen tilanteelle ja monesti mielessä viuhuu paljon stressiä ja monta asiaa yhtä aikaa. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että henkilöt, jotka minua hoitavat, ovat rauhallisia ja saavat oloni tyyneksi ja unohtamaan kaiken muun. Sini ja Alar ovat ehdottomasti alansa ammattilaisia, jotka ottavat myös ihmisen kokonaisvaltaisesti huomioon.

Meille Maijun kanssa tehtiin Sinin toimesta Nannic Radiofrekvenssihoito, joka on turvallinen tapa kohottaa kasvoja ilman pistoksia ja veistä. Hoito oli rentouttava ja itse laite jolla hoito toteutettiin tuntui lämpimältä ja mukavalta. Hoito on täydellinen juuri minulle, sillä omaanhan jo velton leuan ja piirteet ovat valuneet alaspäin. Muutaman kerran hoidolla luvataan jo tuntuvia muutoksia veltolle iholle. Lisäksi auttaa myös silmäpusseille, jotka myöskin täältä löytyy. Hoidon jälkeen iho oli aivan ihanan hehkuva ja tasainen monen monta päivää, joten sopisi myös tuhkimohoidoksi ennen juhlia. 

Kasvohoito tehtiin helsinkiläisen Naviterin BTB13 hoitolasarjalla ja moni voikin kenties tunnistaa Naviterin toisesta ihastuttavasta sarjasta nimeltään EkoPharma, joiden vadelmavaahtoputsariin olen mm. aivan koukussa. EkoPharman tuotteitakin saa Mandarin Spa:sta ostettua ja sarjahan on laatuunsa nähden ja kosmetologisarjaksi hämmästyttävän edullinen ja tuotteiden hinnat pyörivät 15-30e välimaastossa, vink vink. 

Kasvohoidon jälkeen sain kokea ehdottomasti maailman parhaan selkä, niska-ja päähieronnan ja maailman parhaan hieronnan tittelin antamisesta Alarille olimme Maijun kanssa yhtä mieltä. Pidän siitä, että kun hierotaan, hierotaan niin että tuntuu. Olen toki ollut rentouttavassa sivellinhieronnassa joka sai minut nukahtamaan eli näillä kahdella maailmalla ei ole tekemistä keskenään, molemmat vastaavat eri tarkoituksiin ja ovat omalla lailla yhtä ihania. Koska kuitenkin hartiani ovat erittäin jumissa ja jopa otsassa on pari kipeää lihasjumia, jotka voi sormin tuntea, toivon hieronnalta kunnon näppituntumaa. 


Hieronta kattoi selästä kaikki osa-alueet, lapaluiden välit pieteetillä, niskojen sivut joita ei aiemmin kukaan ole ymmärtänyt hieroa ja jotka ovat pullollaan pieniä hernemäisiä lihasklimppejä. Niskakuoppaa hierottiin pitkään ja päänahkaa kauttaaltaan. Selkä, niska-ja päähieronta oli kokonaisvaltaisin mitä olen koskaan kokenut, jokaisen kohdan tarkkaan huomioon ottava. Alar myös osasi tulkita kuinka kovaa voi hieroa ja mitkä kohdat ovat sellaisia joita tulee hieroa. Jos olisi lompakossa nyt kaikkien mahdollisten auton, läppärin ym. kodinkoneitsemurhien jäljiltä ylimääräistä oikein kunnolla, kävisin jatkuvalla syötöllä Mandarin Spa:ssa hieronnassa ja myös tuota kaksoisleukaani kiinteyttämässä. Piti vielä mainita, että hartiat eivät olleet hieronnan jälkeen seuraavana päivänä lainkaan kipeät vaan tuntui, että päässä kohisi vapauttavasti veri. Joskus on hieronnassa käynyt niin, että viikkoon en ole voinut nousta sängystäkään kuin toisella kyljellä, sillä tulehtunutta lihasta on hierottu liikaa ja väärin.


Jos haluat sydämellistä hoitoa, jossa voit jättää ujoudenkin narikkaan ja rentoua on Mandarin Spa oikea paikka. En voisi tietää vaikkapa ystävänpäiväksi, äitienpäiväksi jne, mukavampaa lahjaa kuin kokonaisvaltainen hoito, joka sisältää sekä kasvohoidon, että hieronnan. Lisäksi voisi olla kiva ystävänpäivänä mennä vaikka kaverin kanssa kahdestaan, kuten me Maijun kanssa joulukuussa. 

Ystävän päivän kunniaksi Mandarin Spa tarjoaa Minäkö keski-ikäinen blogin  lukijoille kiinteyttävästä ja kohottavasta radiofrekvenssihoitosarjasta – 15%  alennuksen kun varaukset tehdään helmikuun aikana.

Tule testaamaan hoitoa hintaan 89 €/kerta. Mainitse koodi Minäkö keski-ikäinen blogi.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille ja mitä te odotatte kasvohoidoilta ja hieronnoilta, mikä on teille ensiarvoisen tärkeää ja onko jotain mikä tilanteessa myös ujostuttaa, kuten minua. 




*Yhteistyössä Mandarin Spa:n kanssa

37 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta paikalta! Harmi, kun asun täällä periferiassa ;)
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih ja ehkä joskus Helsingin reissulla. <3 Ihanaa iltaa Johanna <3

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta paikalta! Selkä-niska hieronta tekee aina hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee ja etenkin jos se tehdään kunnolla! Ihanaa iltaa Ninni <3

   Poista
 3. Oh wau! Kuulostaa ihanalta paikalta ja vitsi mikä kerros tota vihreetä mönjää sun naamalla :)! Hemmotteluhetket ovat ihan parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi se oli sellainen kuule ikuisuusnaamio, josta syntyi naaman muoto. :) Hemmotteluhetket on sitä mitä kiireinen nykynainen kaipaa. <3

   Poista
 4. Oi kuinka ihanalta kuulosti <3 hierojan käsiä täälläkin tarvittaisiin

  VastaaPoista
 5. Oletpa ollut ihanassa hoidossa! Radiofrekvenssihoito kuulostaa kiinnostavalle. Siitä on ollut juttua myös Karkkipäivää -blogissa joskus aikoja sitten ja silloin jo ajattelin, että tuota vielä joskus.

  VastaaPoista
 6. Oih, kuullostaapas ihanalta! Kunnon hieronta tekisikin oikein hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekisi ja jos olisi rahaa kuin roskaa, kävisin kerran viikossa. <3 tai heh useamminkin. :)

   Poista
 7. Kuulostaapa hyvältä! <3 Pidän ehdottomasti tämän vinkin mielessä!

  VastaaPoista
 8. kuulosta aivan mahtavalta! Täytyypä laittaa paikka korvan taaksen, jo ihan tuon veltostuneen ihnonhoidon vuoksi ;)

  VastaaPoista
 9. EkoPharman vadelma puhdistusvaahto kuulostaa ihanalta, just eilen luin siitä Sannin blogista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin monella tavalla ihana, ihanan tuoksuinen, tuntuinen, pesee hyvin ja jättää ihon pehmeäksi ja pullo on erittäin riittoisa ja edullinen. <3

   Poista
 10. Varmasti oli rentouttavaa. Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 11. Taas hemmottelussa, vautsi! Ihana tuo naamiokuva, näytät tosi kauniilta siinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatan hieman hassuilla aikaväleillä näistä kirjoitella mutta tästä on kohta 3kk aikaa. Kiitos niin paljon, olisiko se onnellisen rentounut ihminen. <3

   Poista
 12. Osaat tosi hienosti kuvailla hoitolakokemusta :)
  T. Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelliina miten kauniisti kirjoitettu, sydämelliset kiitokset. <3

   Poista
 13. Tämä oli kyllä niin ihana kokemus sekä tuo hoito että myös hieronta ;)

  VastaaPoista
 14. Houkuttaa. Mä en oo IKINÄ ollut kauneushoidossa, kosmetologista puhumattakaam!

  VastaaPoista
 15. Kuulostaa niin hyvältä. Itsensä hemmottelu on tärkeää <3
  Ihanaa keskiviikkoa Tiiuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja se kantaa pitkälle. <3


   Ihanaa iltaa Outi <3

   Poista
 16. Ihana hoito ja hierontakin lisänä! Määkin haluun :) Ihanaa iltaa Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen nainen ansaitsee kunnon hemmotteluhetken ja hei miehet yhtälailla. <3 Ihanaa iltaa <3

   Poista
 17. Radiofrekvenssihoitoon haluaisin joskus mennä, Karkkipäivä Sannin postasi samasta menetelmästä ja kiinnostuin silloin :) Itseään pitää hemmotella, mulle hieronta on myös osa työkyvyn ylläpitämistä kun saa jumituksia auki ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole lukenutkaan Sannin postausta. Hoidolla sai ihanan Tuhkimoihon ja useamalla hoitokerralla alkaisi tuolle omalle heltallekin jotain tapahtua. :)

   Totta hieronta on monella tapaa tärkeä ja oli kevyt olo tuon hieronnan jälkeen pitkään, koska se vaan oli niin jumalattoman hyvä. :)

   Poista
 18. Ihana hemmotteluhoito! Itsensä hoitaminen on tosi tärkeä juttu, varsinkin kun sulla on niin monta rautaa aina tulessa.
  Kivaa keskiviikkoiltaa Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu välillä pitää himmata. <3

   Ihanaa iltaa Anne <3

   Poista
 19. Tulipa taas mieleen, että hieronnassa on pakko käydä! Alkaa muuten taas jumiutua koko selkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin tärkeää ja venytykset myöskin. Nyt vaan buukkaamaan hierontaa!

   <3

   Poista
 20. Kuulostipa taivaalliselta :-) Ja ihana tuo kasvonaamiokuva :-D Olen kolmisen kertaa käynyt hierojalla, oli vielä ihan älyttömän komea lihaskimppumies niin mielelläänhän siellä kävi, hahah. Sain paljon hyötyä käynneistä kun sain täsmävinkkejä mun niskajumien ja kireiden rintalihasten kotihoitoonkin niin ei ole ryhti kuin kilpikonnalla parinkymmenen vuoden päästä.. toivottavasti ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi täällä aina hieman ujostuttaa tuo hieronta, mutta silti kyllä sitten kun unohtaa läskimakkarat ja muut, niin mielikin rentoutuu.

   Totta tuokin, että saa hyviä vinkkejä, sillä kotihoidolla pystyy myös tekemään paljon.

   <3

   Poista
 21. Oiiiii mikä hemmottelupäivä teillä onkaan ollut ja kuulostaa tosi ihanalta☺
  Johtuukohan aamuinen päänsärky jumittuneesta niskasta js hartioista ☻
  Mukavan pirtsakkaa päivää Sinulle Tiia ♫~♥~♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se kovin usein johtuu ja täällä vielä öisin purraan hampaita yhteen ja lujaa. Ihania unia <3

   Poista
 22. Oi mitä luksusta<3
  Ja ihanat kuvat.<3

  VastaaPoista