maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulun upein tuoksu Marc Jacobs Decadence!

Ei ole epäilyksen häivääkään, etteikö Marc Jacobs Decadence olisi tämän joulun huikein tuoksu ja kaunein tuoksupullo. Olen muutenkin Marc Jacobs nainen henkeen ja vereen ja omalla kohdalla on kaksi tuoksurakkautta, joiden merkeiltä olen rakastanut joka ikistä tuoksua. Näin kävi myös Decadencen kohdalla vaikka hieman hennompia ja hedelmäisempiä kesätuoksuja rakastavana jännitin miten käy tällä kertaa. Olisiko ensimmäinen Marc Jacobs tuoksu joka olisi liian vahva minulle.

Decadence on hienostunut, naisellinen, hedelmäinen, mutta silti vahva ja iholla voimistuva tuoksu. Ensisuihkaus kasvaa kuin nuori neito aikuiseksi naiseksi. Kyseessä on jopa draamaattinen tuoksu, jota yllä on erittäin naisellinen olo. Vaikka olenkin jo keski-ikäinen, sisälläni asuu nuori tyttö ja en oikean koskaan ole ymmärtänyt omaa ikääni. Joskus tarvitsen vahvistavia tekijöitä tunteakseni itseni naisellisemmaksi ja Decadence on juuri oikea tuoksu saamaan olon tuntumaan jopa kohtalokkaaksi. Käy päivään ja yöhön, on siitä erityinen ja herkistävän voimaannuttava tuoksu.

Pullo on charmantin elegantti ja upea, suorastaan vintage henkinen, enkä raaski pulloa ikinä hävittää. Pullo tulee hienostuneessa samettisessa rasiassa ja itse pullo on erittäin painavaa laadukasta lasia. Tupsu ja kultainen ketju viimeistelevät "käsilaukkumaisen" eleganssin. Pullon tyhjennettyä voisin ajatella kuusen koristeeksikin tai olisipa sopinut linnan juhliinkin laukuksi, hih. 

Toivottavasti moni mies lukisi tämän postauksen, sillä nyt kyllä olisi upea lahja vaimolle, tyttöystävälle, siskolle, äidille tai mummolle. Decadence on kaikkien naisten tuoksu ikään katsomatta. Rakkautta on jälleen ilmassa. <3

Marc Jacobs Dedadence

*Marc Jacobs Decadence on aistillinen, ylellinen ja hemmotteleva Eau de Parfum -tuoksu naiselle. Uudenlainen, hienostunut tuoksu sopii ajanhermoilla olevalle muotitietoiselle ja nuorekkaalle naiselle. Mielenkiintoinen ja ylellinen tuoksu ripauksella glamouria rakentuu mehukkaan italialaisen luumun, arabian jasmiinin ja meripihkan vivahteiden ympärille.

Upeaa ja tuoksuvaa maanantaita <3

*Lehdistönäyte


12 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis hajuvesipullo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenties jopa maailman upein! Vintage henkinen laukun muoto vetoaa ja tuoksu on voimaannuttavan upea ja naisellisen dramaattinen. Kyllä olen Marc Jacobs nainen henkeen ja vereen. <3

   Tuoksuvaa maanantaita <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sama täällä ja aivan ensi nuuhkaisulla. <3 Tässä on täydellinen tuoksu ja täydellinen pullo ja tämä kyllä olisi maailman upein joululahja naiselle kuin naiselle. <3

   Ihanaa alkanutta viikkoa Marina <3

   Poista
 3. Tää on kyllä ihana tuoksu, tässä on sellaista joulun vihreyttä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja tuo upea pullo kruunaa tuoksun. <3 Ensin hieman pelkäsin, jos en tykkäisi, että olisi liian voimakas, mutta rakastan. <3 Tätä ei saa kuitenkaan laittaa liikaa, sill ä voimistuu iholla.

   Mukavaa päivää Jonna <3

   Poista
 4. Kaunis pakkaus ja varmasti myös ihana tuoksu.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Susanna näin juuri kyllä on <3 Ihanaa iltaa <3

   Poista
 6. Itselle tuo on ihan uusi tuttavuus. Omat tuoksuni tilaan LR.ltä niinkuin lähes kaiken muunkin kosmetiikan. Heidän tuoksunsa ovat niin täydellisiä etten edes vaivaannu kempparille tuoksuttelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onko miten pääset niihin etukäteen tutustumaan vai saako näytteitä? Mietin miten se homma toimii niillä? Ne sinun blogiarvonnasta voittamani puuterit ovat nimittäin aivan mieltttömät! <3

   Ihanaa iltaa Nanni <3

   Poista