perjantai 13. helmikuuta 2015

Arvontamuistutus ja koeajo osa 2

Aamulla vielä onnellisena sumppia juotiin.

Kuumaa teetä eilen Sleepy Timeä
ja tänäänkin. 
Miestä säälitti meikäläinen eilen niin kovin koeajossa,  manuaalilla ajon tuska ja kasvoille piirtynyt kauhu. ( Aiempi postaus;) Ja käytti eilisen illan etsien uutta helmeä jossa automaatti. Kohta olisi uusi koeajo, joka luonnollisesti sujuu paremmin, kun koipi ei ole ymmällä kolmen eri vimpaimen kanssa: kaasu, jarru vai kytkin...

On minulla ihana ukkeli <3 

Aamu alkoi riehakkaissa meiningeissä ja instan puolellakin paukutin ja tuulettelin perjantain tuloa. Tosin kotiäidillä ei tunnu missään juurikaan, paitsi näkee kuitenkin perhettä enemmän.

Mutta niin se nyt kaataa meikäläisenkin se kavala flunssa joka kaatoi sänkyihinsä potemaan tyttäreni ja puolet nelosluokkaa ja myös lasten vanhemmat vuorotellen.

Onneksi huominen yhvelinpäiväpostaus on kuvineen jo viittä vaille valmiina, niin pääsen sen julkaisemaan. 

Nyt mennään Buranan voimalla lämpöpatterina koeajamaan autoa ja tuumin kuitenkin vain, että onneksi se on automaatti. Minä kuumeessa koeajamassa manuaalia, lopputulema olisi illan uutisissa "keski-ikäinen nainen ruttasi viisi autoa yrittäessä päästä koeajamaan autoa autokaupan parkkipaikalla."

Ja arvontamuistutus olettehan kaikki muistaneet osallistua MADARA Pihlaja Body Butter arvontaan KLIK Arvonta

40 kommenttia:

 1. Buranaa huuleen, kuume pois ja vähemmän lämpimänä automaatin rattiin :) Peukut pystyssä, että nyt löytyi se oikea Helmi ja koeajoraporttia odotellaan!

  VastaaPoista
 2. Koeajolle mars, ja sitten kuumaa juomaa ja peiton alle pöpöjä karkottamaan. Lyhyttä tautiaikaa toivotaan, mukavaa viikonvaihdetta joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies koeajoi ja kävikin niin, että meidän autot vaihtui. Minulle tuli miehen auto ja hänelle kaupasta. Nyt molemmilla omat automaatit.

   <3

   Poista
 3. Josko se helemi nyt löytyisi?! Sitten pehkuihin ja kisu kainaloon.. Ja suklaata. ;) Hoitajan määräys!
  Nyt on niin namut rasiat, että ottasin millon tahansa omaankin käyttööni, vaikken varsinainen rasian keräilijä/fanittaja olekkaan. UPEITA !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin namuja rasioita ja ne on kaikki kosmetiikkaa. <3

   <3

   Poista
 4. Jos sulla onkin autokuume ;)) No oli mikä tahansa, toivottavasti katoaa pian!

  VastaaPoista
 5. Mitäpä se mies ei tekisi rakkaan vaimonsa eteen ;)
  Paranemista Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, on mulla hyvä ukkeli <3

   <3

   Poista
 6. Paranemisia ja mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, että tulee auto, jonka kanssa ei tarvi kikkailla. Koeajo menee nyt takuulla paremmin. :D Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja nyt ne vielä vaihtui päittäin. Otankin ukon auton ja ukko tuon kaupan. Tykkään ajella tuolla vanhemmalla. Ei tarvitse taas uusia kujeita opetella.

   <3

   Poista
 8. Toivottavasti tää automaatti ois nyt se kaivattu helmi :) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 on se, koska onkin se ukon auto ja ukolle meni tuo uusi koeajettu. <3

   Poista
 9. Voi Tiia, se on kuin Lintsillä ajaisi niillä pikkuautoilla, törmäilyautoilla... :) no hyvin se menee tietenkin, katselet ensin yöllisen prinsessaunia, syöt hyvän aamupalan, naureskelet autokauppiaalle ja näytät kyntesi, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koeajo olikin jo, minä kuumeisena penkillä ja ukko koeajoi. Ja autotkin vaihtuivat päittäin. :)

   <3

   Poista
 10. Kuumeisena koeajolle, voi harmi. Eipä siinä jaksa uudesta autostaan juuri iloita. NO, hyvä päivä edessä päin, kun maltat ensin potea flunssasi pois.
  Ihailet vaikka ikkunasta autoasi sen aikaa :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut ajajaksi, mutta autot molempien nimissä ja törötin paikalla ja ajoin vanhan auton kotiin. Josta tulikin uusi autoni. <3

   Poista
 11. Voi ei !!! Pikaista paranemista ♥

  VastaaPoista
 12. Minunkin pitäisi lähteä etsimään automaattihelmeä. Suurimman osan elostani olen ajanut manuaalilla, mutta viiden vuoden automaattikurvailun jälkeen korjaamolta sijaisautoksi saatu manuaali kulki oudon töksähtelevästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih eikö kuljekin oudon töksähtelevästi, ihan sama homma täällä. ;)

   <3

   Poista
 13. Pikaista paranemista <3 ja joo, jos kerran on oppinut automaatin tavoille, on tosi vaikea totuttautua manuaaliin. Vanhempani ostivat uuden kakkosauton ( lähinnä äidille työkäyttöön )ja mietinnässä oli, josko ihan manuaalivaihteinen sen lähes kahdenkymmenen automaattivaihdevuoden ( hihhii!) jälkeen. Iskäni osaa ajaa manuaalilla vaikka unissaan, mutta äiti harjoitteli veljeni manuaalivaihteisella autolla ennen autokaupoille lähtöä. Ja niin isäni totesi sen yhden kokeilukerran jälkeen, että kylä se on vaan automaattivaihteinen auto jostain hommattava..^_^

  Ihanaa ystävänpäivää <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näen sieluni silmin vanhempasi oikeastaan samaisessa tilanteessa, kuin mekin olimme. Niin siinä kävi meilläkin. <3 Ihana tarina, vertaistuki lohduttaa, kun oli kurjaa huomatava olevansa surkea, kun olen pitänyt itseäni hyvänä kuskina. :)

   <3

   Poista
 14. Pikaista paranemista ja hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 15. p.s. Ystävänpäivätervehdys, ystäväni

  VastaaPoista