torstai 15. tammikuuta 2015

Värihaasteen viimeinen päivä ja värinä valkoinenVärihaasteen päätän tähän valkoiseen, koska sinisessä oikeastaan tuli se vaaleansininenkin ja vaaleansininen muutenkin esiintynyt monissa  kohdissa. Päätin myös olla haastamatta ketään, koska en vaan osaa valita tai sitten haluaisin valita kaikki blogiystävät. Joten kaikki haastan mukaan, ketkä tämän haasteen haluavat toteuttaa, mutta ei ole pakko. Tälläinen joukkohaaste on helpompaa ilmoille heittää ja siihen saa tarttua kaikki halukkaat. Minä olen kyllä aivan ensimmäisenä ryysimässä postauksianne kurkkimaan, jos tämän haasteen päätätte toteuttaa. Eli viisi päivää ja viisi väriä. Minä luopio lopettaa luovutan  jo neljäntenä päivänä, sillä olen esitellyt jo kaikki värit ja alkaa kekseliäisyys  jäädä vähiin. Lisäksi tämänkin päivän pimeys lannisti hirmuisesti fiilistä, kun nämä kaikki kuvat ovat niin viheliään tummia. Vaikka LG G3:ssa on mediaprinttiäkin tarkemmat kuvat, ei se auta, jos valo ei riitä... Säät eivät ole olleet armeliaita värihaasteelle. Mutta pidemmittä puheitta iloista torstaita kaikille ja ohessa hieman valkoista.


Meillä on todella paljon lankkuseinää, halusin näin remontin yhteydessä. Keittiössä seinä kuitenkin maalattu vaaleansiniseksi, koska koin, että valkoiset kaapit, hyllyt ja punaiset, valkoiset ja vaaleansiniset astiat tulevat kauniisti esille vaaleansinistä vasten. Näin jälkikäteen ajatellen, kun olen jo hieman ähky vaaleansiseen, väri olisi voinut olla kaunis vaaleanharmaa. :)

Iksun keittiökaapit. Olivat jo talossa kun ostettiin, pikkuhiljaa kaipaisin jo vaihtelua, mutta kyllä nämä sopivat talon henkeen.

Tässä nyt esittelen valkoita lankkuseinää, joka näyttää valossa aivan keltaiselta. :)

Eteisen iso peili,

Voi suru tätä pimeyttä. Ohessa ristiäismekko jossa edesmennyt vaarinikin on ristitty. Nallepussukka on polttaripussukka johon polttareissa sain kerättyä hieman rahaa tiettyä tehtävää vasten. ;)

Ystävän tekemä lamppu. 

Meillä on kaksi kattoikkunaa, nämä ovat kivat ja tuovat kauniisti valoa, silloin kun sitä on.

Kaikki lamput ovat suurelta osin valkoisia tai hyvin monet.


Talomme on valkoinen mustilla otsalaudoilla. Kenties monelle sisustuksen vuoksi yllätys, että kyseessä moderni kivitalo ei puutalo.. 

44 kommenttia:

 1. Voi ihanuus noita tuoleja ulkona! Juu, ja oli yllätys, että on kivitalo. Ihanat, isot ikkunat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks arvaas mitä. Tuolit eivät ole meidän. Ulkokuva on Arla Aamupalan järkkäämä aamupala meillä viime kesänä. Toivat kaluston mukanaan. Tuollaiset olisivat ihanat kerrassaan, jos olisi omasta takaa. Meidän puutarhakalusto on aivan kälyinen ja koiratkin niistä haukkaisseet.

   Ikkunat ovat isot ja parasta taidetta onkin katsoa niistä ympäri vuoden ulos.

   Ihanaa viikonloppua Kaisa. <3

   Poista
  2. AI, no höh. Olis sopineet sinun runsaaseen sisustustyyliin :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kun valoa on päivisin vielä niukasti, kannattaa etsiä valoa sisältään =) Minä haluan ilahduttaa sinua: http://uraaidinruuhkavuodet.blogspot.de/2015/01/ilahduta-bloggaajakaveria-haaste.html Lähdepä mukaan myös tähän haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ihana, valo sisälläkin on tällä hetkellä kovin pienellä liekillä. mutta linkkisi sai kyllä liekin roihuamaan ja kohta tulen sinne ajan kanssa kirjoittamaan. <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ja terassi jatkuu yhtä isona toiseenkin suuntaan. Haluttiin tälläinen, kyllästyttiin astella paljain varpain aamukasteiseen nurmikkoon. ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Näin on Susanna, vaikka kotimme ei kyllä ole oikeastaan valkoinen tai no oikeastaan yleisilme on kuitenkin. <3

   Poista
 5. Ihana kallio pihalla! Hyvin olet valkoisen saanut kuviin valohaasteista huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika ihana. <3 Kallio on todella iso. Pidän meidän erikoisesta pihasta, paljon kalliota ja terassia, mukavaa kesäkuumalla tepastella.. <3

   Poista
 6. Kivitalo oli mullekin yllätys ja kivoja kuvia taas teiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on sisältä kuin puutalo, mutta se onkin se, kun minun sielu kuuluu vanhaan puutaloon ja miehen yksitasoiseen kivitaloon. Minun unelmaa on jo eletty, nyt eletään miehen.. Enkä yksitasoisesta enää vaihtaisikaan pois ihan hevillä.

   Kiitos kaunis Belladonna ja ihanaa viikonloppua. <3

   Poista
 7. Ihania kuvia :) hienosti vedit haasteen :) mikähän on seuraava haaste?;) mukavaa torstai iltaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niinpä, mikähän on seuraava haaste. :) Kiitos kuin myös sinulle hyvin vedetty,on tässä kuitenkin aikamoinen homma miettiä mitä kuvaa ja miten. Ensimmäinen päivä oli ehdottomasti helpoin ja se sulki myös pois monta tavaraa, jotka olisivat oikeastaan kuuluneet muille päiville. ;)

   Iloista viikonloppua!

   Poista
 8. Ihana valkoinen värien seassa. Rakastan näitä värejä. Voihan se olla että vaadin itseäni mukaan haasteeseen kannustuksen vuoksi. :) Katsotaan, onko meillä sopivasti värejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse vaatia, olet sydämellisesti tervetullut. <3 Haaste on kaikille vapaa ja avoin, ketään ei syrjitä. ;) <3 Kyllä teiltä varmaan värit haasteeseen kuules löytyy, luotan Viltsu siihen. <3

   Poista
 9. Voi hitsitys miten ihana terassi ja terassiryhmä! Ja totta - yllätys oli, että talonne on kivitalo!
  Minulla on ollut tämä haaste jemmassa jo pitkään mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.
  Odottelen sitä valoisampaa aikaa - ja sitä, että löydän jotain kuvattavaa kaikkien kekojen alta;)
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle ihaNainen - ja hei, kohta kuullaan uutisia, eikös;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos terassi on kiva, kun ei tarvitse aamuisin sumppia juoda märässä mättäässä. Mutta voi että terassiryhmä ei ole himppusenkaan oma. Vaan on Arla aamupalan järkkäämä aamupala meillä viime kesänä. He toivat kaiken, paitsi kahvinkeittimen. :)

   Haastelet ja toteutat sitten kun inspiroidut tai sitten vaikka et laisinkaan, fiiliksen mukaan. <3 Mutta nyt on aivan kökköä ottaa kuvia, joten kannattaa odottaakin, että valoa piisaa. Omat kaksi viimeistä väripäivää meni ihan kököksi.

   Ihanaa loppuviikkoa sinulle senkin ihanuuspakkaus. Ja kohta kenties näkyy täällä oikeassa sivussa se uutinen, mutta tuumin josko siitä en erikseen sitten postaisikaan. En tiedä, hämmentää tällä hetkellä ja vielä täällä koko asiaa makustelen ja ihmettelen, että voiko olla tosikaan. <3

   Ihanaa viikonloppua ihana Lady. <3

   Poista
  2. Tottahan julistat kaikelle kansalle - kyllä ihminen saa iloita saavutusistaan ja sä olet tehnyt kovasti töitä sen eteen.
   Ja me muut voidaan sitten iloita sun kanssasi<3

   Poista
 10. Värihaasteen kuvista huokuu talonne kodikkuus. Tuli kyllä yllätyksenä, että kivitalossa asustelette. Ja oi, mikä kallio tuossa pihallanne, ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kodikas on kehusanoista se sydäntä lämmittävin. <3 Kodikkaaseen kotiin on kivaa kaikkien tulla. :) Niin meikäläisen sielu asuu aina ja ikuisesti vanhassa puutalossa. <3 Kallio on kiva ja iso osa pihaa, erikoinen piha. Etupiha onkin sitten perinteinen ruohomätäs.

   Kivaa viikonloppua. <3

   Poista
 11. Ihana koti teillä! Niin paljon erilaisia pirteitä värikkäitä juttuja. Puutalona minäkin taloanne ajattelin. :) Ja mikäs se siellä hyllyssä pilkistääkään muu kuin Sal de Ibiza. :D Meilläkin on, sellanen kapeampi pönikkä. Olen vähän säästellyt sitä, mutta pitäisi varmaan vaan käyttää pois, niin voi sitten vaikka sillä varjolla lähteä hakemaan lisää... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih Sal de Ibiza on niin hyvää, mutta se purkki on niin ihana, mutta miksiköhän sitä suolaa tulee säästelytä, kun purkki kuitenkin jää. Hassu juttu. Ihan sama säästöhomma täällä.

   Kiitos hirmuisesti kotikehusta, kyllä vaan kovasti lämmittää. Tuumin kuitenkin, että pidetään vallan hulluna keräilijänä. HIh.

   Oikein ihanaa viikonloppua Leena. <3

   Poista
 12. Kaunis terassi iso pöytä ja tuolit, kivakoti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma vaikka terassikalusto ei ole meidän vaan meillä kävi viime kesänä Arla järkkäämässä aamupalakutsun ja toivat ihanat huonekalut ja kaikki mukanaan.

   Iloista viikonloppua. <3

   Poista
 13. Valkoinen on ihana ja siiihen pariksi jotain muuta rauhallista väriä niin aaaahhh.
  Joo valoa saisi jo tulla, en kehtaa edes yrittää kuvata kun ei se vaan onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on ihana, mutta meillä ei ole niin rauhoittavaa, kun on kovasti roinaa... Mutta kun katson talon isoista ikkunoista ulos, niin sielu rauhoittuu sentään siinä. ;)

   Kivaa viikonloppua. <3

   Poista
 14. Ihana haaste, kivat värit. Ja noi sun mukivalikoimat, en kestä! Leppoisaa viikonloppua Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks mukit! Minä hullu. ;) Ihanaa viikonloppua ihana Katja ja nyt sinä tiedätkin talomme tarinan. <3

   Poista
 15. Onneksi eksyin tuon Kikin-blogin kautta tänne.. voi jösses, minä myös ikuinen laihduttaja.. ja miten mahtava blogi sinulla, eli lukijaksesi jäin.. mahtavia kotikuvia.. ihanaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanni jee niin mahtavaa, että eksyit sillä sinulla on aivan mahtava blogi! Ihan minun juttu kerrassaan :) Ihana ihana sinä, kiitos. Arvaa kuinka sydämessä oikein pompahtaa, kun blogia kehutaan, koska tämä on tälläinen ikuisesti epävarmuutta tuottava sillisalaatti. Mutt hei se olen minä, minkäs teen. :)

   Mahtavaa viikonloppua. <3

   Poista
 16. Tsiisus mutta kyllä sullakin on kippaa ja kuppia :)) Täällä toinen samanlainen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsiisös totean aina minäkin kun pölyjä pyyhin ja taita jupinoihin sekoittua pari ärräpäätäkin. Hehee. Ihanaa, että tiedän että meitä muitakin samanlaisia on ja sen olenkin mahtavasta blogistasi jo huomannutkin. <3

   Poista
 17. Vastavierailulla :)
  Täytyypä tutustua myöhemmin ja ajan kanssa aarteiden kokoelmiisi.
  Nyt toiveikkaana kirpparille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa, aivan mahtavaa että tulit. <3 Hih ihania kirpparilöytöjä ja sydämen tykytyksiä jos sellaisia löytöjä teet. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 18. On sinulla siivouspäivänä aikamoinen homma, suuri talo ja paljon tavaraa. Mutta on kyllä kaunistakin :) Ihanaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih totean siivouspäivinä monikossa.... ;O Se on järkkyä puuhaa ja saa aina moittimaan itseäni ja hulluuttani. Välillä kysynkin, kuka se henkilö on joka tänne on kaikki nämä roinat kantanutkin.

   Iloista viikonloppua Satu. <3

   Poista
 19. ♥talo täynnä ihanuuksia! Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on sinullakin, kiitos Riitta Sinikka ja aivan mahtavaa perjantaita. <3

   Poista
 20. Oi teiltäkin näyttää löytyvän melkoinen kokoelma muumimukeja! Sama juttu meillä ja juuri huomasin, että Iittala Storeen on rantautunut uusi kuppi! Viikonloppuna on siis suunnattava ostoksille.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa vaan ne Muumit, ne hypnotisoi meikäläisen kun mummi antoi meidän tytöille kaksi mukia vuonna yksi ja kaksi. Siitä se mopo karkasi ja kulkee vieläkin lujaa. :)

   Se uusi muki on niin ihana, pakko saada se PIAN!

   Ihanaa viikonloppua Noora. <3

   Poista
 21. Pidän niin noista teidän kotinne väreistä. Ruskeaa paljon huonekaluissa ja sitten punaista, sinistä ja valkoista! Raikasta ja leppoisaa!
  Ja mikä ihana pöytä onkaaan tuossa terassillanne! Kutsuva! Tuossa olisi kiva istua iltaa, syödä hitaasi ja filosofeerata. Ja nauttia yhdessäolosta.
  Kiitos Tiia kivasta väriesittelystä! Tämähän oli kuin elokuvaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin kauniista kommentista, osaat jotenkin niin kauniisti ja lämmöllä aina kommentoida että vastaanottajalle tulee niin hyvä olo. <3

   Poista