sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Lumene Gel Effect upeat jouluiset lakat ja kuusen koristelua

Joulu on pian täällä!

Joulunauhaa vanhan ajan kuuseen, joka sitten katkesi. Tänään edustaa bling bling kuusi kilpaa Lumenen Gel Effect joululakkojen kanssa. Meillä on kissojen raapimismieltymysten takia tekokuuset.

Kynnet sopivat yhteen kuusen koristeiden kanssa.

Ihana päivä kolmen tyttären kanssa ja oli ne miespuolisetkin taustalla mukana. Kuusen koristelua ja kynsien lakkausta, voisiko olla kivempaa päivää tyttöjen kesken.Lakkaus alkakoon, jee ihanaa.

Tänään kynnet ja koristeet sädehtivät kilpaa.

Kynnet ja koristeet, joulun tunnelma on siinä.


Valitsemisen vaikeus.


Pienimmälle kultaa ja punaista.

Tytär työn touhussa.


Näettekö miten upeasti Lumenen punainen Gel Effect lakka kiiltää. Gel Effect lakat ovat kynsien pelastajat ja saavat rosoisemmatkin kynnet näyttämään kauniilta jopa ilman päällyslakkaa.

Keskimmäisen tyttären kynsiin tuli kauniin jouluinen tunnelma.

Äiti valitsi upean rusehtavan pronssin sävyn ja kynnet kimmelsivät  kilpaa joulukuusen kanssa.

Perheen pienimmät suloiset pikkaraiset kynnet, yritys ollut kova. 

Aikuisen tyttären upea Lumenelakkaus.<3

Siinä ne ovat kaikessa kauneudessaan, tämän joulun Lumene Gel Effect sarja, ihania kaikki ja Gel Effect koostumus on aivan mieletön ja peittää rosoisemmankin kynnen pinnan.

Iloista sunnuntaita kaikille. <3

*ihanat lakat saatu Lumenelta testiin tätä joulujuttua ajatellen. Kiitos Lumene, meillä oli kiva päivä. <3
Kuin karamellikirjo


24 kommenttia:

 1. Waude miten upeita värejä noissa lakoissa ja waude noita kuusenkoristeitasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä lakat ovat sellaiset, että saavat oikein sormet ja mielen hamuamaan niitä. Niin upeat! Ja tuo Gel Effect vaikutus saa kynnen pulleammaksi ja sillä tavoin kauniimmaksi. Oma kynnen pinta kun parissa kynnessä rumahko, koska toinen sormi esim.jäi lepolassen väliin ja kynsi irtosi, eikä koskaan palannut enää normaaliksi. Nämä ovat kyllä maailman paras keksintö.

   Iloista sunnuntaita. <3

   Poista
 2. Voi... siis onks nyt tulossa joulu? Kiva kun kerroit, mä en ole tehnyt vielä mitään sen eteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hih en minäkään paitsi lakannut kynnet. Käytin lapsityövoimaa hyväkseni ja koristelivat kuusen. Harmi että toinen kuusi katkesi, kun ovat aivan erilaisia ja palvelevat eri tyyliä. :)

   Iloista sunnuntaita ja kyllä se joulu aina jollain kummalla jouluntaialla ottaa syntyäkseen vaikka aina itsekin ajattelen ettei kaikkea ehdi millään. :)

   Poista
 3. Ihania joulukuusenkoristeita ♥ Muovikuusi meilläkin on kissojen takia. Muutama vuosi sitten meillä oli 3 aikuista kissa ja 4 pentua ja kyllä oli eläväinen kuusi vaikka olikin muovista =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nämä koristeet ovat meidän bling bling kuuseen ja sitten on toinen kuusi, joka voi möhköfantti katkesi ja siihen tulee sellaisia vanhanajan koristeita. Juu meillä kisut kerran kaatoivat kuusen ja silloin päätettiin, että tästä lähtien se on muovikuusi.

   Ja olen oikein tyytyväinen muovikuuseen, oikein on kaunis, eivätkä havut varise. On teillä ollut huikea määrä kisuja. <3 iloista sunnuntaita.

   Poista
 4. Toi hopea on ihana, kohta ollut viikon kynsillä, enkä tiedä raaskinko vielä ottaa pois, mutta jonossa olisi muitakin ihania, kuten punaista mattalakkaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana! Mulle jäikin tuo ruskea, kun tytöt valitsi kaikki muut. :) Mutta se olikin aivan upea sävy sekin. <3 Ei mikään ruskea, kuten ensin luulin. Oih punainen mattalakka kuulostaa aivan ihanalta. <3 Ihanaa päivää sinulle kaunotar. <3

   Poista
 5. Olet hyvin saanut ikuistettua jouluisen
  tunnelman kuviin.Lakkaukset on myös blingiä viimeisen päälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanja kiitos ihana, vaikka hommat myöhästyivät iltaa ja valotuksen kanssa oli isoja ongelmia, mikä joissain kuvissa näkyy.... Suru... Lakat ovat aivan mielettömiä, en luultavasti ole ikinä intoillut mistään sävykokoelmasta näin paljon kuin näistä ja tosi on.

   Iloista päivää ihana Tanja. <3

   Poista
 6. Kilpaa kiiltelevät perheenne naisväen kynnet ja kuusenkoristeet :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih varsinaista bling bling sakkia ja aiba ennen vihasin kaikkea blingiä. Sitä se keski-ikäisyys teettää. ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Hih no nyt on blingiä. Vanhan aikainen kuusi saa odottaa. <3

   Poista
 8. Kiitos postatuksesta! Minäkin olen todennut hyviksi nämä Lumenen gel efect lakat. Minulla vain "tylsät värit" /Kissankellot ja Rantaniitty, mutta se koostumus, tykkään. Hyvä lakka ja kestävä, voi korjauslakata muutaman päivän päästä ja tulos edelleen siisti. Olen mummu, mutta minulla on kolme prinsessaa, joiden kanssa on kiva jutella kynsilakoista (siis 9vuotias ja 6 vuotiaat tuplat), mummu kun on niin tavallinen prinsessoihin nähden:-) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana mummu! <3 No myönnän kyllä että varpaissa on välillä villit värit, mutta sormien kynsien suhteen olen kovin sovinnainen. Eli taitaa ne omat kynnet olla usein niinkin tylsät kuin Lumene cc, mutta siinäpä on myös aivan mahtava tuote. Komppaan sua siinä, että näillä tulee kynsistä hienon näköiset. Meidän pienimmät ovat 8 ja 10, joten hyvin saman ikäiset kuin lapsenlapsesi. Söpöä pikkutytöt ovat niin ihania. <3

   Kauniita unia ihana KässäRitu. <3

   Poista
 9. upeita herkkuja kuusessa ja kynsissä. wau

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hyvä kun täällä ei sokaistu blingistä. Hih ootas kun näet meidän Disney jouluastiat. ;)

   Poista
  2. Voi apuva! *Haen jo aurinkolasit tähän lähelle.

   Poista
  3. Hih varaudu vaan. Esittelen Disneyt rinta rottingilla täällä joulun jälkeen eli pian. Muista uv-suojalasit, kirkasta on, bling!

   Poista
 10. Aahhahaa! Niin huikee mopsijoulukuusenkoriste, en kestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii lasten unelmakuusi, tosin myönnän olen alkanut hipelöimään koristeita Klonkun tapaan "my precious" :) Iloista päivää Ansku. <3

   Poista
 11. Nuo Lumenen lakkapullot ovat kuin joulukoristeita nekin, mä niiiin tykkään Gel Effect-lakkojen valtavasta värivalikoimasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Vallan pakahdun kun tuijottelen niitä! Mielestäni upeimmat Lumene lakat ikinä. Ja Gel Effect sopii ihanasti kynsille ja peittää mukavasti kynsien virheet. Kun yksi kynsi jäi pienenä lepolassen jousien väliin ja irtosi, ei enää koskaan tullut kovin nätiksi tuo kynsi...

   Iloista alkanutta viikkoa Noora. <3

   Poista